lauantai 13. syyskuuta 2014

Hankintoja

Heippa!

Sen sijaan että lukisin biologian ja fysiikan kokeisiin kerron teille viime aikojen hankinnoista. En ole kerinnyt oikeastaan tekemään mitään muuta keppihevosiin liittyvää, vaikka sormet suorastaan syyhyää halusta ommella tuo yöpöydällä oleva tilari loppuun. Onneksi mun seuraava jakso lukiossa on huomattavasti helpompi, suunnitelmissa on ommella koeviikon jälkeen heti tilarit loppuun ja siirtyä omien heppojen pariin!

Oon myös suunnitellut noille omille poneille telinettä, mihin saisi kaikki kivasti vierekkäin.  Ihan yksinkertainen lautaviritelmä, johon tulisi kepin mentäviä reikiä. Karsinoita nuo nyt eivät tarvitse, kun talliakaan ei ole enää, vaan hepat majailevat ompeluhuoneessa.

Noniin, mutta nyt siis ostoksiin.

Tuo vaaleanruskea taisi olla minky soft nimistä kangasta. Oikein ihanan pehmoista ja kivan väristä. Pientä kuviota siinä karvassa on, mutta ajattelin ettei se keppihevosessa niin näkyisi. Ja on todella sähköistä, hitulaa on jo nyt joka paikassa...
Sitten eilen tuli käytyä taas Eurokankaassa, unohdin viimeksi ostaa lisää fleeceä varusteisiin ja lähdin niitä sitten etsimään. Eikös olekkin ihanan pirteitä värejä? Etsiskelin myös aitoa nahkaa ja löysin punaista sen verran, että niistä voisi saada jopa suitset. Ruskeaa ja sinistä sain Krisseltä viime vierailulla, niistä saa parit riimut. Itseasiassa kuvasta puuttuu vielä vihreä nahka minkä ostin foorumin Janzulta. Ostin samalla mustaakin, mutta se ei ollut ollenkaan sellaista kun olin toivonut.

Koska en vieläkään löytänyt mustaa aitoa nahkaa, tyydyin sitten katselemaan tekonahkoja. Eurokankaan valikoimiin onkin tullut aivan ihanaa tekonahkaa, melkein yhtä paksua kuin aito ja aidon näköistäkin! Oli pakko ottaa mustana ja valkoisena, vaikka molempia värejä minulla jo onkin. Pitääkin laittaa vanhat myyntiin, rakastuin nyt täysin näihin uusiin. Tykkään käyttää varusteissa vähän vämäkämpää nahkaa, kuten oikeissa.

Vielä kuvaa nahoista.

Kht Mäksylän ja Kht Walerien kilpailuista jäikin yli myyntivarusteita, joten ajattelin laittaa niitä tänne myyntiin samalla kun myyn nuo vanhat tekonahat.  Niistä siis seuraavassa postauksessa. :)

-Nea


6 kommenttia:

  1. En osaa käyttää SKH:ta niin en voi katsoa sieltä sun tilareiden hintoja. Mutta jostakin Kuunvarjon sivuilta kävin kattoo, niin tavallinen fleeceheppa pienellä merkillä maksaa siis 40e? :)

    VastaaPoista
  2. Jep, 40e olis fleeceheppa päälleommeltavalla merkillä (eli läsitkin käy). Tilarisivua pitäisikin vähän päivitellä. Mutta siis tällä hetkellä pidän vähän taukoa tilareista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, milloin aloittaisit taas tilareiden teon koska haluaisin tilata sinulta...? Eka täytyis vaan kerätä rahaa :D

      Poista
    2. Aikaisintaan sitten, kun edelliset tilarit ovat valmiita (niitä on kolme vielä). Ilmoittelen varmaankin tänne blogin puolelle. :)

      Poista
  3. Selvä, ja sain luvan ja rahat jo kasassa ;)

    VastaaPoista
  4. Haastan sinut! :)
    http://khtamatello.blogspot.fi/2014/09/haastetta-kehiin.html

    VastaaPoista