lauantai 28. helmikuuta 2015

Tilausheppoja ja ostoksia

Heippa hei!

Samalla kun tässä luonnostelen erikoispostauksia, ajattelin julkaista kuvat muutamasta tilarista. Näin taas koeviikon jälkeen olen ommellut kovalla tahdilla heppoja, oikeastaan kaiken vapaa-ajan olen istunut neula ja hepanraato käsissä.


Taas lähti vakiotilaajalle poni. Tähän otukseen olen hirveän tyytyväinen! Harvemmin ihastun tekemiini niin, että haluaisin jättää sen itselleni, mutta tähän hulmuharjaan kyllä vähän ihastuin. Täältä voi seurailla Vertiksi nimetyn ponin kuulumisia. Pidän värityksestä, myös riimut oli kiva tehdä, pääsin käyttämään ihanaa sinistä, aitoa nahkaa!


Seuraavaksi cremello trakehner. Näitä trakehnereita on tilailtu minulta viime aikoina paljon! Tämän  vaaleanpunaiset yksityiskohdat eivät kuvissa oikein näkyneet, lisäilin niitä vähän jälkeen päin. Tämäkin ihan onnistunut kaveri. :)



Sitten vielä tälläinen ruunikko ratsuponi. Tällä kaverilla on mielestäni aivan ihana merkki! Tein sen tilaajan mallikuvan mukaisesti.  

Tilailin alunperin kangastukusta vähän karkankaita, sillä erikoiskangasvalikoimani alkoi olla varsin suppea. Juuri se tarvitsemani musta karvaangas sitten olikin loppu, ja vielä tilasin vahingossa väärää beigeä karvakangasta. Juuri kun olin lähettänyt tilauksen, kuulin, että kankaita.comissa olisi ihania pehmokankaita ja tietenkin sitten tilailin niitäkin viittä erilaista. Antassullekkin lähti tilaus ja ennen näitä kaikkia olin jo ostanut netistä ruskean pehmokankaan, joten tässä sitten tällä viikolla tulleet ostokset:


Nyt on sitten ainakin hetkeksi materiaalia tilaushevosiin! Ilmeisesti useallakin käsityöharrastajalla on taipumusta tälläiseen hamstrailuun...?

Hiljaiseloa on ollut osin menojen takia, ja osin myös sen, että olen melkolailla koukussa tuohon instagramiin. En ole melkein koskaan koneella, joten on vaan niin paljon helpompaa parilla napin painalluksella lisätä kuvia kännykästä ja tavoittaa niillä suuri joukko ihmisiä. Nyt yritän vähän kiristää postaustahtia täällä bloginkin puolella, tosiaan nyt on pari postausta julkaisua vaille valmiina! :)

-Nea


8 kommenttia:

  1. Ooh, aivan upeita heppoja taas kerran ^^ Tekisi niin mieli tilata uudestaan, Repelle vaikka tyttökaveri vaikka onkin ruuna x3
    Ihania ostoksia :3 Joo mulla on kans vähän tapana hamstrailla, en voi sille mitään jos erehdyn tassuttelemaan johonkin söpöön pikkupuotiin, jolloin päässä sellainenkin ajatus kuin "tätähän vois käyttää vaikka suitsien koristeluun, aah tuo sopis hyvin loimeen ja tuo lanka jollekin hepalle" :P mun lompakko parka, kun menen kaupungille.. ;__;

    VastaaPoista
  2. Eikös tuo väritys ole cremello, eikä caramello? Tai sitten muistan vain väärin :D mutta aivan ihastuttavia kaveruksia oot taas tehnyt ja itsekkin tykästyin täysin tuohon poniin, joka nimettiin Vertiksi. c:

    VastaaPoista
  3. Paljos knappstupper maksaa ilman varusteita?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole lyönyt aivan vielä hintoja lukkoon, mutta fleecestä 53e ja karvakankaasta 63e. :)

      Poista
  4. Paljon jonkun rotunen poni maksais?

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania heppoja! Varsinkin tuo ensimmäinen:D minkä rotuinen se on?

    VastaaPoista