perjantai 1. syyskuuta 2017

Tilausjonoon ilmoittautuminen 1.9.2017Unelmien keppihevonen tilaustyönä tehtynä?

1.9.2017 (koko päivän) saa jälleen ilmoittautua tilausjonoon! Ilmoittautuneista valitsen 3-5 tilausjonoon pääsijää. Valinnan suoritan 3.9.2017 iltapäivällä ja ilmoitan tällöin onnekkaimmille sähköpostilla jonoon pääsystä, jolloin he saavat täyttää tilaussivulla olevan tilauskaavakkeen ja lähettää sen sähköpostiini. Tilaukset pyrin toteuttamaan syys-lokakuussa, ja otan uudet tilaukset edellisten valmistuttua. Mikäli onni ei suosi tilauspaikan suhteen, hevosia on tulossa myös myyntiin instagramiin (@kuunvarjo).

Jonoon ilmoittautuminen suoritetaan tämän postauksen kommenttikentässä. Mikäli et halua ilmoittautumisesi tulevan muiden näkyville, voit vaihtoehtoisesti myös lähettää ilmoittautumisen sähköpostilla (kht.kuunvarjontalli@gmail.com). Mikäli haluat hevosesi valmistuvan tiettyyn päivään mennessä (esimerkiksi syntymäpäivän vuoksi), mainitsethan siitä jo ilmoittautumisessa.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

1. Lue tarkasti tilaussivu. Tilaussivulla on kaikki informaatio liittyen hinnastoihin, materiaaleihin, myyntiehtoihin ja muihin toimintatapoihin. Jo ilmoittautuminen on sitova, joten sinulla on oltava täysi varmuus tilaamisesta, rahat kasassa ja vanhemman lupa, mikäli olet alaikäinen.
2. Täytä ja lähetä seuraava kaavake:


Sähköpostiosoite:
Alustava tilaus: (Suurin piirtein omin sanoin selitettynä, jotta voin arvioida työmäärän)
Muuta: (esim valmistumispäivänmäärä? monettako kertaa jonoon yrität? keppihevosaiheinen instagram mikäli sinulla selainen on?)

59 kommenttia:

 1. khtarcade@gmail.com
  Keppihevosversio eräästä mun lemppari kpop artistista, väriltään ruunikko papurikonpäistärikkö hirman erikoiseilla merkillä. Valmistumisajalla ei väliä.

  VastaaPoista
 2. Sähköpostiosoite: via.gronroos@gmail.com
  Tilaisin suklaanruskeasta velboasta, mustalla seiska veikka ratsuharjalla ja vapaat kädet merkillä otsaan olevan trakehnerin. Hepalle ei tulisi mitään tummennoksia yms, ja mukaan tilaisin perus turparemmilliset suitset (15€) :)
  Instagram käyttäjäni on @estetalli_thunder

  VastaaPoista
 3. Sähköposti:reija.ikonen@gmail.com
  Alustava tilaus: punaruskeasta velboasta punaruskealla ratsuharjalla ja läsillä kopio champista mallikuvia on ja mukaan hevoselle otan suitset haluaisn myös että hevone  olisi tehty samalla kaavalla kun khtfestinan penny. Instagramissa olen nimellä khtnavyon ja siis tilin toinen ylläpitjä��

  Muuta:olen haaveillut hevosestasi 2 vuotta ja olen 3 kertaa yrittänyt jonoosi joten olisi mukavaa päästä jonoon tällä kertaa❤

  VastaaPoista
 4. Säpö: eveliina.penttinen@hotmail.com
  Alustava tilaus: Puoliverinen, jolla on paksu harja & kaulassa, silmissä, korvissa & turvassa väritystä. Hevosen merkissä on itselleni tärkeän maan pinnan muoto. Varusteita tulisi jonkin verran. Hevosen väritys & varusteet ovat tarkasti & ajalla suunnittelut, eli ainakin tietää mitä pitäisi tehhä.
  Muuta: Tämän on nyt kolmas kerta kun yritän tilausjonoon ja kolmesti oon myyntihevosta yrittänyt. Instagram on @khtkoivula

  VastaaPoista
 5. Sähköposti : @hyvarinenhilma05@gmail.com
  Punaruskea welsh part bred poni, harja punaruskeasta pehmeästä langasta n.7-10cm, kopio lempihevosestani joka myydääm pois,itse olen haaveillut hevosestasi monta vuotta mutta koskaan ei ole oikein tilaisuutta saada.Instagarmissa olen nimellä @khtnavyon ja käyttäjän toinen ylläpitäjä, cara. Mallikuvia löytyy, hevoselle tulisi mukaan turparemmilliset suitset

  VastaaPoista
 6. Sähköposti: dafigram@gmail.com
  Alustava tilaus: tummanruunikko Oldenburg tai puoliverinen mustalla ratsuharjalla ja toinen silmä hera. On mallikuva.
  Merkki: käsi ja turpapilkku
  Muuta: Moi, olen olivia! Olen pitkään miettinyt et sulta hevosen tilaisin mut ei oo ollut rahaa eikä lupaa. Nyt sain luvan ja olen niin onnellinen. Hevonen pääsisi kisakentillä ja tekemään kaikkea mahdollista. Se tulisi iloksi koko perheelle ja pikkusiskokin pääsisi sillä menenmään.hevonen pääsisi rakastavaiset kotiin. 💞
  Instagram:@kht_whitehorses
  Jos olisi mahdollista niin haku moonliteistä onnistuis jos ei niin postitus käy myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallikuvat on ja ois kiva et ois vähän tummennoksia/vaalennoksiakin.

   Poista
  2. Mallikuvat on. Ja ois kiva et ois vähän jotain tummennoksi/vaalennoksiakin.

   Poista
 7. Sähköposti:s.k.kupiainen@gmail.com
  Alustava tilaus: tilaisin kisahevosestani kopion, hevonen olisi punaruskeaa velboaa ja sillä olisi ruskea ratsuharja ja pieni tähti otsassa.
  Muuta: olen haaveillut hevosistasi pitkään, ja tämä on kolmas kerta kun yritän päästä tilausjonoon.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Sähköposti: helene.weststar@gmail.com
  Alustava tilaus: Beige siro hevonen, vaalea mohair harja. Tumennoksia turpaan ja samoin pinkkiä turpaan.
  Merkki: Piirto
  Muuta: Oon pitkään halunnut yrittää sun tilausjonoon ja nyt sain siihen mahdollisuuden. Hevonen pääsisi kisaamaan ja tekemään kaikkea muuta mahdollista. Hevosesta tulisi paljon iloa ja se saisi mahtavan ja pysyvän kodin �� Ei väliä milloin hevonen valmistuu ja yritän ensimmäistä kertaa jonoosi. Instagram: @indinponit

  VastaaPoista
 10. minja.tikkanen.mt@gmail.com
  Hevonen olisi kahta eri velboaa, eli siis kirjava.(ei mikään tappokirjava!) Sillä olisi kaksivärinen harja, sekä mukaan tulisi muutama varuste.
  Tämä on ensimmäinen yritykseni päästä jonoosi, mutta ennen en ole saanut lupaa tilata. Päivämäärällä ei ole väliä, kunhan valmistuisi ennen joulua. Instagram: @kht.auringonvalo

  VastaaPoista
 11. vertanen.mea@gmail.com
  Jospa nyt vihdoin onnistais :'D tosiaan tilaisin omasta ponistani sen keppari version <3 Mukaan tulisi enkut ja riimu.
  Ig: kht_winnerhorses ja ei ole valmistumisajalla väliä, mutta tottakai olisi kiva jos valmistuisi ennen 21.9. Jolloin on synttärini :)

  VastaaPoista
 12. emma.korhonen345@gmail.com
  Ig @kht_taivaanranta

  Tilaisin vevosen ruskeasta velboasta. Sille tulisi tummennokset. Harja olisi musta 7 veljestä (ratsuharja). Hevonen olisi syntymäpäivä lahjani.
  Olen yrittänyt saada tekemääsi hevosta 10 kertaa. 5 myyntihevosta ja 5 tilausjonoon yritystä. En omista ainuttakaan tekemääsi hevosta. Toivon että onni nyt suosisi. Vanhempien lupa on tilaamiseen ja rahat kasassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varusteita ei tule mukaan. Valmistumis pv llä ei väliä

   Poista
 13. Sähköpostini:jenni.matikkomaki@gmail.com
  Haluiasin hevosen suklaanruskeasta velboasta ja tälle tulisi musta seitsemänveljestä ratsuharja sekä tähti otsaan ja kuonopilkku.
  Tämä on ensimmäinen kerta kun yritän saada sinulta hevosta mutta olen aina sellaisesta haaveillut. Tämä hevonen tulisi syntymäpäivä lahjakseni ensikuun kahdenelletoista (12.10) päivälle.
  Instagramini on @khtfiore

  VastaaPoista
 14. Sähköposti: @iidatolvanen03@gmail.com
  Moi! Olisin tilaamassa sinulta hevosta ja jos paikan saisin niin tilaisin kopion minun lempihevosestani joka olisi ruunikko. Kangas olisi velboaa ja harja mohairia noin 10-15cm. Hevoselle ei tulisi mitään erityisempiä merkkejä, mutta tummennokset tulisi turpaan ja silmien ympärille. Hevoselle tulisi mukaan keppi ja englantilaiset suitset kolmella soljella. Hevonen tulisi minulle synttärilahjaksi ja onkin ainoa syntymäpäivälahjatoive. Syntymäpäiväni on lokakuussa, mutta se ei haittaisi yhtään jos hevonen tulisi myöhemmin. Olen jo pitkään halunnut sinulta hevosta ja nyt siihen olisi mahdollisuus. Minulla ei ole omana yhtään muiden tekemää hevosta eli kaikki on itsetehtyjä ja olisi kiva omistaa myös muiden tekemiä ja se antaisi minulle varmasti enemmän motivaatiota. Keppihevos instagramini on @kht_trombi /Isse/Iida ja pidän sitä minun siskoni kanssa, joten siellä näkyvät muidentekemät hepat on siskoni. Pidän hevosistani hyvää huolta ja ne liikkuvat myös aktiivisesti.
  Tämä on vasta ensimmäinen kerta kun sain luvan yrittää tilausjonoosi.

  VastaaPoista
 15. Sähköpostiosoite: pii.merilainen@gmail.com

  Alustava tilaus: Hevonen on suunniteltu Peryton nimisen fantasia hahmon pohjalta (joka on siis puoliksi peura ja lintu). Kangas olisi punertavan ruskea velboa ja merkeissä (joita on silmien lähellä ja selkäpuolella kaksi) olisivat vaaleanbeigeä velboa. Turvasta löytyisi tummennosta ja vaaleeta, silmien ympäriltä tummennosta. Muualla kropassa ehkä jotain vaaleita(?) kohtia. Hevonen olisi kooltaan ehkä hieman kookkaampi ja raskaampi, turpa olisi hieman köymy. Molemmissa silmissä olisi vihreät herat.
  Harja olisi luonnonvalkoinen ratsuharja 7veljestä. Mallikuvasta ymmärtää hieman paremmin kokonaisuuden. Varuste toiveena olisi kanget mitkä voisi helposti purkaa enkuiksi, ei blingejä mutta turvassa teddy pehmuste.

  Muuta: Valmistumisella ei ole kiire. Yritän jonoosi toista kertaa pitkän harkinnan jälkeen. Instagramissa olen nimellä @Kht_Legend

  VastaaPoista
 16. Säpö: noora.rita.anttila@gmail.com

  Alustava tilaus: kopio minulle tärkeimmästä ja rakkaimmasta hepasta ikinä. Mustasta velboasta tehty eestinhevonen, harja 20cm. Kaksi pientä merkkiä otsaan ja turpaan, ei varusteita.

  Muuta: instagram-tilini nimi on @khtarbor ja tämä on neljäs kerta kun haen tilausjonoosi, eikä mulla ole yhtään sun tekemää hevosta. Noutaisin hepan sun luota kepitettynä. Valmistumisajankohta mieluusti ennen 26.9, mutta se ei ole pakollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan edelliseen! Valmistumispäivämääräksi toivon 2.10, en 26.9! :)

   Poista
 17. Matilda.Karipohja@gmail.com

  Tämä on siis ensimmäinen kerta, kun yritän päästä tilausjonoosi, mutta tilaisin minulle todella tärkeästä hepasta kopion eli haluasin sen suklaanruskeasta velboasta sille mustan jenika harjan ja harjan pituus 15 cm ja otsatukan pituus 20 cm, jos sinulla ei ole vielä tullut sitä mustaa jenikaa lankaa, niin musta 7-veljestä lanka käy myös hyvin :) tilaisin hepalle mukaan vielä mustat matkaratsastussuitset, niin että niskahihnassa ja turpahihnassa olisi pehmusteet ja otsapannassa kirkkaita ja vaaleansinisiä strasseja ja mustat martingnaalit, joista lähetin silloin instagramin diressä kuvan ja valmistusajankohdalla ei ole väliä, mutta toivoisin että hevonen valmistuisi viimeistään ennen syyslomaa :)

  VastaaPoista
 18. Moi! Säpo: ssusanna.laurinen@gmail.com

  Alustava tilaus: Tilaisin tummanruskeasta velboasta läpikäyvällä läsillä varustetun suokkiorin (upotettu). Harjan hevoselle postittaisin omasta lankakokoelmasta (Novitan Teddy lankaa). Sävytykset tummalla tulisivat silmien ja turvan ympärille ja tilaisin myös meksikolaiset suitset :)

  Muuta: Olen kerran aikaisemmin yrittänyt tilausjonoosi, ja pitkään halunnut sinulta hevosta. Tallissani ei siis ole vielä tekemääsi hevosta:) Valmistumisajalla ei ole minkäänlaista kiirettä. Ig: khtcalliope

  VastaaPoista
 19. Matilda.Karipohja@gmail.com
  Unohdin sanoa tuossa aikasemmassa kommentissa kaksi tärkeää asiaa, mutta haluasin sille hepalle mustaa tummennosta turpaan ja pienen valkoisen merkin :)

  VastaaPoista

 20. Sähköpostiosoite: alina.jokela@hotmail.com
  Alustava tilaus: Kissastani keppihevosversio, mustaa velboaa, alahuulesta lähtevä kirjavuus kaulaan. Kuvan olen laittanutkin instan diressä tästä!
  Muuta: olen kerran yrittänyt tätä kyseistä saada eli tämä on toinen kerta. Valmistumisajalla ei väliä, vaikka tuleekin synttärilahjaksi mulle mummoltani ja äidiltäni!
  Instagramini on @khtnarit :)

  VastaaPoista
 21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 22. Sähköposti: ellen01@hotmail.fi
  Alustava tilaus: Valkoisesta velboasta papurikko FWB valkoisella tai harmaalla ratsuharjalla. Mukaan Myös kanget.
  Muuta: Instagram on @khtaamukaste ja hevosen valmistumisella ei olisi mitään kiirettä :)

  VastaaPoista
 23. Sähköpostiosoite: johanna.knekt@gmail.com
  Alustava tilaus: tummanruskea velboa hevonen tummanruskealla 7 veljestä ratsuharjalla, upotus päässä ja pieni upotus niskassa(upotus noin 10cm korvista niin että ruskeaa harjaa tulee vielä hieman valkoisen toiselle puolelle). Normi tummennokset turpaan ja perus enkut topatulla turparemmillä
  Muuta: olen unelmoinut sinun tekemästä hevosesta jo kauan ja tämä on kahdeksas kerta kun yritän saada hevosta sinulta eikä minulla ole vielä sinun tekemää hevosta,instagramini on @kht_apollo toivoisin hevosen valmistuvan 16.9 mennessä minun syntymäpäivälle;)

  VastaaPoista
 24. Sähköpostini on @mandi.ekman05@gmail.com
  Yritän tilausjonoosi toista kertaa ja olen sinulta aijemmin yrittänyt instagramin kautta ostaa muutamaa myyntihevosta nimellä @khtavem.Mulla on ollut monta kuukautta etsinnässä hyvä hevonen kisaradoille ja haluaisin sen juuri sinulta.Hevonen tulisi platinan värisestä velboakankaasta ja sille tulisi valkoisesta seiskaveikasta ratsuharja.Upotettava pikku merkki otsaan ja valkoinen läiskä herasilmän ympärille olisivat myös toiveessa.Valmistumis päivämäärällä ei ole väliä. ❤

  VastaaPoista
 25. sähköposti: anskuupi@hotmail.com
  haluisin sellaseen valko beige upotetun hepan valkosella jenika langalla. yirtän tilausjonoon nytten ekaa kertaa mutta oon aina yritttänyt saada sun ig:n puolelta heppaa mutta en oo koskaan saanut.ja se mun ig on tosiaan se kht.castellano.
  mut tosiaan ois nii mahtavaa saada sulta heppa kun oot niin taitava tekemään niitä ja muutenkin ne on ihan supeer ihania ja ei oo mitään tiettyy päivämäärää mut mahdollisimman pian ja se pääsis ihan varmasti kisakentille sillää siitä tulis ihan 100% varmasti mun kisaheppa sil oon yrittänny löytää sellasta täydellistä kisaan mutta ei oo vielä tullut oikein vastaan<3

  VastaaPoista
 26. Sähköposti: khttulihevonen123@gmail.com
  Tilasin pähkinän ruskeasta velboasta kirjavan kisahepan jolle tulisi turpaan tummennokset ja Hera silmä toiselle puolelle sekä pieniä laikkuja kaulaan. Olen tilaus jonoon yrittänyt viisi kertaa ja myynti hevosia kaksi kertaa, joten olisi kiva päästä jonoon ;) Hevonen tulisi minulle yhdestä tärkeästä Hepasta joka myytiin jo 5 vuotta sitten. Hepalle tulisi mukaan varmaan jotkut suitset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hevonen voisi valmistua niin että saisin sen mahdollisesti nimppareinani (14.9) mutta ei haittaisi vaikka heppa tulisi myöhässä ❤

   Poista
  2. Ja niin instagram on @khttulihevonen

   Poista
 27. piku76@suomi24.fi
  Tuo on äitini sähköpostiosoite.
  Heppa olisi vähän Narhian tapainen,yritän ensimmäistä kertaa mutta toivoisin silti pääseväni.sinulta tuollainen hevonen olisi kyllä ihana��

  VastaaPoista
 28. Ja instagram on @kht_chiia

  VastaaPoista
 29. Sähköposti: nella.aek@gmail.com
  Alustava tilaus: Pähkinänruskea siro puoliverinen, hevonen tulisi minulle näyttelyhevoseksi, sillä aktiivinen ratsastelu & kisaaminen (ratsastusluokissa) on jäänyt vähemmälle, melkein kokonaan pois.
  Muuta: Valmistumispäivämäärällä ei ole väliä, yritän ensimmäistä kertaa jonoosi, sekä instagram löytyy nimeltä @khtcarpent :)

  VastaaPoista
 30. Sähköposti: majuriannalinnea@gmail.com
  Alustava tilaus: Lämpimänbeigestä velboasta, valkoisella 7veikka ratsuharjalla, erikoisella läsillä, keveitä tummennoksia, kaulaan tulisi pieniä läiskiä.
  Muuta: mukaan tilaisin riimut tai enkut. Tämä on 4 kertani kun koitan jonoosi. (+ 1 kerran myytävää)
  Instagram: @royalhobbyhorses
  Valmistumisajalla ei väliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä lisätä että sporttinen FWB rodultaan. ^^

   Poista
 31. Sähköposti: saanajakepparit@gmail.com
  Alustava tilaus: tarkoin mietitty ratsuponi beigestä velboasta erikoisella merkillä, papurikolla ja mustalla harjalla. Ponista on piirretyt mallikuvat, jotka olenkin sinulle jo sähköpostissa laittanut ja kysellyt hinnasta.
  Muuta: valmistumisajalla ei ole väliä. Tämä taitaa olla seitsemäs kerta tänä vuonna, kun yritän saada sinulta heppaa (kolmeen tilausjonoon olen aiemmin tänä vuonna yrittänyt sekä kolmea myyntihevosta).
  Olisi mahtavaa päästä tilausjonoosi ja ponista olisi varmasti iloa pitkään. :)
  Olen instassa @khtvieno!

  VastaaPoista
 32. Sähköposti:jessika.repo@gmail.com
  Instagram:nurkkalantalli
  Alustava tilaus:Tilaisin hevosen punaruskeasta velboasta,jolla olisi upotettu merkki päässä,harja tulisi punaruskeasta langasta. Hevosesta on mallikuva. Sille tulisi myös suitset mukaan ja keppi mukaan.
  Muuta:Hevonen on kopio minulle tärkeästä hepasta jonka kanssa käyn tunneilla.Tami on opettanut minulle paljon ratsastuksesta ja olisi ihanaa saada hänestä kopio omaan talliin. Tilausjonoosi olen yrittänyt kerran ja myyntiheppoja kolme kertaa, en omista tekemääsi heppaa. Nouto mahdollinen moonliteistä,mutta jos se ei onnistu valmistumisella ei ole väliä.

  VastaaPoista
 33. Sähköpostiosoite: milla.tervonen@hotmail.fi

  Alustava tilaus: Hevosesta ei mallikuvaa, koska tämä hevonen olisi unelma päästäni toteutettuna. Punertavan ruskeasta velboasta ratsuharjalla joka olisi keskiruskeaa 7 veljestä lankaa. Pieni päälleommeltava merkki, jonka piirtäisin itse. Tummennoksia turpaan. Ratsuponi tamma tulevaisuudessa kisakentille ja treenaamiseen.

  Muuta: eli yritän jonoon nyt viidettä kertaa ja en omista yhtään tekemääsi hevosta. tekemäösi hevonen olisi minulle hyvä ja haluaisin kovasti talliini hevosen sinullta. Instagramini on @kht_pikkutalli.

  VastaaPoista
 34. Sähköposti: khtblanche@gmail.com
  Alustava tilaus: Siro, erikoinen näyttelyhevonen "vapaat kädet"-tyyliin.
  Mukaan tulisi kuolaimettomat suitset, jotka saisit itse suunnitella ja toteuttaa haluamasi näköisiksi.
  Hepan kanssa lähtisin kiertelemään näyttelykehiä, ja yrittämään ensi vuoden sm-kisoihin!
  Muuta: Oon sulta 3-4 kertaa yrittänyt myyntihevosta instagramin puolella, muttei ole onni suosinut. Valmistupäivämäärällä ei väliä!
  Keppihevosinsta: @khtblanche

  VastaaPoista
 35. heini.maarit03@gmail.com
  Alustava tilaus: voikontiikerinkirjavakirjava, jolla pieni(max. Kämmenen kokoinen) merkki kyljessä. Ehkä piirto.
  Muuta: Tulisi syntymäpäivä lahjaksi, toivottu jo pitkään sinun tekemääsi hevosta. Synttärit 28.10, kiva olisi jos ois siis sillon valmis. Ja jonoon on yritetty n.4 kertaa alkuvuodesta.

  VastaaPoista
 36. S-posti: reeta.lintunen@gmail.com

  Alustava tilaus: Idea tuli Suomenhevonen 110v:stä eli suomenhevonen lämpimänbeigestä velboasta tähdellä, josta minulla on itse suunniteltu mallikuva. Harja n.12cm. Tummennokset silmiin ja turpaan. Kepin kiinnittäisit valmiiksi. Varusteet: meksikolaiset missä n.4kpl lisäsolkia +tutit ja martingaali, jossa pehmusteet keskellä ja sivuissa.

  Muuta: Käsialasi on TÄYDELLISTÄ❤. Olen ihaillut hevosiasi niin kauan, kuin keppihevosia olen harrastanut��! Tämä on jo viides kerta, kun yritän saada sinulta hevosta�� ja toivon sydämeni pohjasta, että huolisit tilaukseni jonoosi❤��. Hevonen tulisi estepuolelle luotettavaksi ja ehkä parhaaksi kisakaveriksi!☺��. 100% lupa ja rahat kasassa. Valmistuspäivämäärälllä ei ole väliä��

  VastaaPoista
 37. Laitoin sähköpostia!:)

  VastaaPoista
 38. Sähköposti: erja.toivo@gmail.com
  Alustava tilaus: punaruskeasta velboasta mustalla aika lyhyellä harjalla. Rotu olisi ratsuponi ja aika iso merkki tulisi ja heräsilmät.
  Muuta: Jonoon yritän neljättä kertaa. Minun kht Instagram on kht.corall ja valmistumis ajalla ei sitten ole väliä.

  VastaaPoista
 39. kht.liljankukka@gmail.com

  Alustava tilaus: Tilaisin hepan punaruskeasta velboasta,tähdellä ja turpapilkulla (mallikuva),tummennoksilla ja ratsuharja punaruskeaa pehmeää lankaa ja kepitettynä!
  Muuta: Fwb-rotuinen hepo tulisi kenttäratsuksi, josta olen kauan haaveillut. Kisakentät ja ensi vuoden sm-kisat tähtäimessä. Kauan olen jo miettinut tilaavani sulta tämän tyylistä hevosta ja rakastan sun käsialaa. Eka kerta nyt kun yritän jonoon!
  Keppari-insta: @liljanhepat
  Valmistusajankohdalla ei väliä.

  VastaaPoista
 40. Sähköposti: millakk@suomi24.fi
  Tilaisin vaaleanbeigestä velboasta haflingerin valkoisella ratsuharjalla ja vapaatkädet merkillä. Tummennoksia tulisi turpaan ja silmien ympärille. Oon muistaakseni yhden kerran aikasemmin yrittänyt sun tilausjonoon mutta myyntihevosia sitten enemmän yrittäny saada. Toivottavasti onni suosis tällä kertaa! Instagram: @kht_tomusydan

  VastaaPoista
 41. sähköposti: tildu101@gmail.com
  haluaisin tilata Welsh tamman joka olisi tummanruskeasta velboasta, tummalla mohairharjalla. Tilaisin mukaan kaksoisturparemmilliset suitset mustasta tekonahasta ja riimun. Pystyisin hakemaan ponin. Yritän ensimmäistä kertaa tilausjonoosi ja valmistus ajalla ei olisi väliä. Keppari instani on @ponitalli.twix

  VastaaPoista
 42. Sähköposti:khtandromeda@gmail.com
  Alustava tilaus: Tilaisin kopion meidän rakkaasta nuorimmasta kissasta, suomenhevosena. Hevonen olisi mustaa velboaa ja sillä olisi jonkun näköinen vaalea läikkä/väritys kaulassa. Harja olisi varmaan mustaa mohairia tai seitsemää veljestä. Mukaan haluaisin tilata nahka riimun ja tekonahka suitset.
  Muuta: Olen yrittänyt tänä vuonna kaikkiin jonoihisi (eli vissiin 3 tai 4 niitä on ollut?) Lisäksi sain sinulta hetki sitten myyntihepan. Olen instagrammissa @khtAndromeda. Valmistusajalla ei olisi väliä vaikka hevonen tulee minulle syntymäpäivälahjaksi.

  VastaaPoista
 43. Sähköpostiosoite: anninamaariaww@gmail.com
  Alustava tilaus: Harmaa trakehner valkopäällä
  Muuta: Valmistumisessa ei kiirettä. Nyt on yhteensä viides kerta kun haen jonoosi, lisäksi olen kerran yrittänyt ostaa sinulta hevosta. Olen instagramissa @khtcelinde

  VastaaPoista
 44. Moi! Osallistuin jonoon jo, mutta pistin väärän sähköpostin joten ilmoittaudun nyt uudestaan.
  Sähköpostiosoite: erjatoivo@gmail.com
  Alustava tilaus: punaruskeasta velboasta mustalla harjalla. Heräsilmät ja iso merkki myös. Varusteita olisi enkut ja martingaali.
  Muuta: Olen igssä kht.corall ja valmistumis ajalla ei sitten ole väliä. jonoon yritän tosiaan neljättä kertaa .

  VastaaPoista
 45. Sähköposti: taituu23@gmail.com

  Haluaisin sporttisen kisaponin joka on kopio yhdestä ponista tän vuoden ratsastusleiriltä. Poni on ruskean värinen, en tiedä onko se ennemminki punaruskea ja ponille tulisi musta harja. Hevosella on merkki, josta on mallikuva (pilkku otsassa ja hieman isompi "läiskä turvan kohdassa"). Ponille tulisi myös hieman tummennoksia turpaan (ja mahdollisesti korvan päihin riipuu tuako paljon lisähintaa). Mukaan mahdollisesti suitset kaksoisturparemmilliset tai enkut. Jonoon olen yrittänyt kai 4 kertaa ja instagramissa olen @snapperintalli

  VastaaPoista
 46. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 47. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 48. sähköposti: vilma.aaltonen9@gmail.com
  Hevonen olisi punaruskeaa velboaa, valkoisella 7 veljestä harjalla oleva FWB. Merkki turpaan jolle mallikuva, papurikko kuviointia ja muita pieniä tummennoksia yms. mukaan tulisi meksikolaiset suitset, ja martingaali, molempiin tulisi aika paljon pehmusteita. :)
  (Olen yrittänyt 4 kertaa tilausjonoosi, joten olisi kiva päästä :)

  VastaaPoista
 49. Anteeksi kun tämä tuli nyt eri kommenttiin mutta instagram on: @khthopeaomena

  VastaaPoista
 50. Sähköpostiosoite: minea.illukka@gmail.com
  Alustava tilaus: Tilaisin voikonkirjavan suomen puoliverisen velboasta. Hevoselle mukaan tulisi kanget, kaksoisturparemmilliset suitset sekä riimunnaru.
  Muuta: Olen kaksi kertaa aiemmin yrittänyt päästä tilausjonoon. Valmistumisajankohdalla ei ole väliä. Instagram tilini on @khtlavikantila.

  VastaaPoista