keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Vuoden ensimmäinen tilausjonoon ilmoittautuminen 2019


Unelmien keppihevonen tilaustyönä tehtynä? Tammikuussa tilatut hevoset kerkeävät mukavasti ratsuiksi vaikka SM-kisoihin 2019!

Tällä kertaa ilmoittautuminen tuli ilman suurempaa ennakkovaroitusta, mutta pyrkikää tekemään ilmoittautuminen silti huolellisesti ja harkiten. Huomioi muuttuneet hinnastot ja poikkeava ilmoitautumistapa! 

9.1.2019 klo 18.00 mennessä saa lähetellä jälleen ilmoittautumisia! Ilmoittautuneista otan jonoon 1-2 tilausta, valitsen jonoon pääsijät ilmoittautuneista. Valinnan suoritan tänä iltana ja ilmoitan tällöin onnekkaimmille sähköpostilla jonoon pääsystä. Ilmoitan samalla hevosen hinnan ja kysyn mahdolliset tarkentavat kysymykset liittyen tilaukseen, sillä hevosen teon aloitan heti seuraavana päivänä. Näin ollen tilausta ei voi enää muuttaa tilaamisen jälkeen. Tilaukset toteutan tammi-maaliskuun aikana. Mikäli onni ei suosi tilauspaikan suhteen, hevosia on tulossa myyntiin instagramiin (@kuunvarjo) ja sivuille.

Jonoon ilmoittautuminen suoritetaan poikkeuksellisesti sähköpostilla laittamalla valmis tilauskaavake osoitteeseen nea.kuunvarjo@gmail.com . Mikäli haluat hevosesi valmistuvan tiettyyn päivään mennessä (esimerkiksi syntymäpäivän vuoksi), mainitsethan siitä jo ilmoittautumisessa. Vastaan jokaiseen sähköpostiin, joka on tullut perille 9.1.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

1. Lue tarkasti tilaussivu. Tilaussivulla on kaikki informaatio liittyen hinnastoihin, materiaaleihin, myyntiehtoihin ja muihin toimintatapoihin. Jo ilmoittautuminen on sitova, joten sinulla on oltava täysi varmuus tilaamisesta, rahat kasassa ja vanhemman lupa, mikäli olet alaikäinen.

2. Täytä tilaussivulla oleva tilauskaavake huolellisesti. 

Onnea tilauspaikan hakemiseen!

4 kommenttia:

 1. Hei Nea! kolmatta kertaa yritän tilaria, ja jos jonoon pääsen niin tilaisin minulle todella rakkaasta hevosesta kopion. Elikkäs kimo welsh part bred vaaleanharmaalla ratsuharjalla, turvassa tummenokset ja pinkkiä ja mallikuvan laitan jos pääsen jonoon(olen laittanut diressä kuvaa hinta arviosta). Hepassa on myös muutamia kärpäskimo pilkkuja ja toiveessa siro esteheppa. Mukaan ei tulisi varusteita mutta keppi kyllä. Valmistusajalla ei olisi väliä:) Tallista löytyy jo yks sun tekele mutta kukaan ei vois toteuttaa tätä heppaa paremmin kun sä��Toivon että onni suosisi! sähköposti: stella.inkinen@gmail.com
  ig:
  @kht_apollo

  VastaaPoista
 2. Hei Nea! kolmatta kertaa yritän tilaria, ja jos jonoon pääsen niin tilaisin minulle todella rakkaasta hevosesta kopion. Elikkäs kimo welsh part bred tamma vaaleanharmaalla ratsuharjalla, turvassa tummenokset ja pinkkiä ja mallikuvan laitan jos pääsen jonoon(olen laittanut diressä kuvaa hinta arviosta). Hepassa on myös muutamia kärpäskimo pilkkuja ja toiveessa siro esteheppa. Mukaan ei tulisi varusteita mutta keppi kyllä. Valmistusajalla ei olisi väliä:) Tallista löytyy jo yks sun tekele mutta kukaan ei vois toteuttaa tätä heppaa paremmin kun sä��Toivon että onni suosisi! sähköposti: stella.inkinen@gmail.com
  ig:
  @kht_apollo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vielä tähän, että lupa ja rahat on!

   Poista
 3. anteeksi sekavuus, tuli vahingossa kaksi kertaa:(

  VastaaPoista