torstai 19. kesäkuuta 2014

Alkuhöpinät

Heipähei, minäkin vihdoin täällä! :)

Olen jo pari vuotta miettinyt kuinka kivaa olisi kirjoittaa omaa blogia, johon voisin kertoa päiväkirjan tavoin keppihevosharrastuksestani. Syntymäpäivälahjakseni sain vihdoin oman järjestelmäkameran, jolla voin kuvailla juuri silloin kun haluan ja niin paljon kuin haluan. Tiesin heti tekeväni kuvarikkaan blogin.

Tämä blogi tulee sisältämään kuvia ja tekstiä keppihevosharrastuksestani. Enää en niillä ratsastele, mutta sen sijaan kerron valmistuneista myynti- ja tilaushevosista, tallin uusista ja vanhoista asukeista, varusteista ja ostoksista, sekä muuhun keppihevosiin liittyvästä. Postausideoita minulla on listattuna valtavasti, pyrin myös järjestämään esimerkiksi arvontoja ja muuta tapahtumaa teille lukijoille! ;)

Ja kuka on kirjoittaja?
Nea, 17-vuotias lukiolaistyttö Seinäjoelta. Vuodesta 2007 olen pitänyt keppihevostalli Kuunvarjoa, josta löytyy vanupäisiä ponipalleroita joka lähtöön. Keppihevosten lisäksi harrastan muodostelmaluistelua.

Liity ihmeessä lukijaksi, niitä tämä blogi tarvitsee! Kommentit ja postausehdotukset ovat myöskin enemmän kuin tervetulleita. :)


-Nea

2 kommenttia: