maanantai 20. lokakuuta 2014

Ja yliarvioin itseni jälleen.

Heipä hei!

Juuh, vietimpä sitten syyslomani sairastaen. Osittain tämän takia sain ainoastaan yksi ja puoli tilaria valmiiksi, enkä voinut harkitakkaan enää enempää tilareita. Harmittaa kun en niitä kerkeä ottamaan, intoa olisi tehdä, mutta ei aikaa. Shoppailemaan pääsin kyllä yhtenä päivänä, mukaan tarttui pari villalankaa ja tuollaisia strassitarroja. Antassustakin tuli paketti!


Lauantaina Hile tuli hakemaan tilarinsa, Siinä sitten hetki höpöteltiin ja Hile tarkasteli uutta heppaansa. Tosiaan ratsuponitamman sain tehdä, ihan kiva tuli! Valitettavasti en itse kerennyt ottamaan järin hyviä kuvia, mutta Hileen blogissa on kokonainen postaus tästä Aurora-ponista! Aivan upean nimen tamma sai, itseasiassa olin katsellut samaa Aurora Borealis-nimeä omalle hepallekkin, mutta tuollehan se sopii kuin nenä päähän. :)

Aurora, kuva © Hile
Sitten tähän päivään! Koulun jälkeen käväisin _jälleen Eurokankaassa, ostamassa lisää nahkaa. Mukaan tarttui myös tuollaista harmaanruskeaa karvakangasta ja punaista fleeceä. Ajattelin tehdä siitä joko Calille uudet varusteet (ponin varusteiden väri kun on punainen), tai sitten käyttää samaa väriä jonkin toisen hepan varusteisiin. Ja tottakai kun äiti toimi maksumiehenä, otin sitten vielä uudet kangassakset (vanhat pilalla...) ja pari pakettia neuloja.
Sitten tein seuraavan tilarin loppuun, ainostaan riimunnaru puuttuu, pitäisi käydä ostamassa lisää punaista lankaa. 
-Nea

10 kommenttia:

 1. Harmi kun sun syysloma meni sairastaen. :( Ite oon tällä hetkellä ihan vilukissa, nenä vuotaa ja vähän kuumettakin on. Sain vieläpä tänään raudat etuhampaisiin ja on kyllä kipeät! D: No, toivottavasti kipu lakkaa pian :/ Ja ihana Aurora :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oon ollu jo itseasias 3 viikkoo kamalas yskässä, mut viime viikol meni jo sitte hermo kun pää tuli tosi kipeeks, lämpöö ja postiontelois tavaraa... antibioottien voimalla! Ja joo feel you mullaki on ollu pariki erilaista vempainta purennan parantamiseks ja ei että sitä särkyä ku ne on just laitettu, aiva itketti. Yritetään nyt parantua! :)

   Poista
 2. Tylsää toi sairastelu, varsinkin lomalla ! Räyh :/ Mutta oi kun on taas ihana heppa, sä vaan yksinkertaisesti kuulut niihin taitavimpiin hevosten tekijöihin kepparimaailmassa ♥♥ Ai että :'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä... :/ Voih, olempas nyt imarreltu, kiitos! <3

   Poista
 3. Voi sairastelu!:\ Mutta aivan ihana heppa!!

  VastaaPoista
 4. Voikun on kurjaa tämä sairastelu:(
  Meilläkin oli kaikki kipeinä ja vieläkin puolikuntoisina.mutta itse olen taas aivan terve:).

  VastaaPoista
 5. Niin ja ihana heppa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuntuu kans että kaikki on täl hetkel kipeinä. Kiitos! :)

   Poista
 6. Kun tuossa sanoin että olen terve niin taas kipeänä itsekin:)

  VastaaPoista