lauantai 11. lokakuuta 2014

Syyslomafiilikset ja tilaushevoset

Moikka moi!

Huh, vihdoin alkoi syysloma! Oon kyllä nyt niin ansainnu tän, aivan kamalaa kiirettä koko ajan. Ajattelin omistaa tän loman keppihevosille; tehdä hankintoja, kaksi tilaria loppuun, uusi asukas tallille ja ehkä ottaa yksi tai kaksi tilausta vielä lisää. Myös tuolle järkyttävälle ulkoasulle vois tehdä jotain. En vaan kertakaikkiaan keksi millä tuon bannerin voisi tehdä, ehdotuksia

Aloitinkin lomani laittelemalla tilausta antassuun ja kankaita.com:iin. Tuntuu, että laitoin juuri vasta edellisen 50 soljen tilauksen, mutta niin vaan viimeisintä tilaria tehdessä loppuivat sojet kesken. Tilasinkin nyt heti 100kpl. Kankaita.com:ista tilasin fleecestä näytepaloja, toivoen että ovat samanlaisia kuin viimeksikin. Olivat nimittäin parhaat fleecet ikinä, eivät jousta juurikaan (tosin luonnonvalkoinen oli joku poikkeus?), toisin kuin polarfleece, mikä on mielestäni aivan kamalaa, eikä Seinäjoen Eurokankaasta muuta löydykkään. Ihan perusmustaakin piti tilata, kun Seinäjoen valikoimassa on ainoastaan vihertävänmustaa, ei kiitos. 

Voisinkin laittaa vähän taas kuvia  tilaushepoista. Viimeisin valmistui eilen. 

Lusitano

Welsh C

Hannover

Ensimmäinen heppa onkin ensimmäinen tekemäni kimo, jolla on papurikkokuviota. Ihan hyvä siitä tuli. Heppa sai vielä melkoisen hulmuharjan! 
Sitten pääsinkin tekemään pitkästä aikaa ponia. Welshistä tuli mielestäni tosi kiva, vähän jykevämpi tapaus. Tuo kangas on vaan aivan parasta, siitä tulee aina hyviä heppoja.
Viimeisimmän kanssa meinasi tulla itku, kun luulin ompeluvaiheessa hepan olevan täysin vino. Heitin sitten hanskat tiskii, koska koko hepan purkaminen ei oikein innostanut. Muutaman päivän päästä kuitenkin totesinkin, ettei vinoutta ole, tai jos on niin olemattoman vähän. Kotona kehuttiin heppaa oikein onnistuneeksi, ja kieltämättä on kyllä yksi parhaista. Varusteiden teko oli tosi kivaa, tuo uusi tekonahka on aivan mahtavaa. Paljon siistimmän näköisethän nuo suitset on, kun nuorja puolikin on musta toisin kuin vanhassa nahassa. Lupailinkin jo, että käyn nappaamassa tuota nahkaa heti metrin lisää, niin hyväksi osoittautui. Hepan merkki on aivan ihana, tilaaja oli sen itse suunnitellut!

'

Krisse oli tehnyt postauksen Sylvin kanssa touhuilusta, joten jos Sylvistä kiinnostaa kuulla, tänne päin! 

-Nea

8 kommenttia:

 1. Apuva tekis mieli taas tilata sulta 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, siitä vaan heti kun taas otan tilauksia :)

   Poista
 2. Olen pitkään miettiny tota Lusitanoa, se on ehdottomasti ihanin tekemäsi keppari, ja tekisi mieli pistää samallainen tilari kaava kun otat tilareita jonoon :-D (ilman suitsia). Ja lähteekö kaulan kuviot sateessa. yms. mutta millä tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mikäs siinä, täysin identtistä en edes osaisi tehdä, mutta tuota huurre-lankaa löytyy ja papurikkoheppa onnistuu. Teen nuo ölypastelliväreillä, oon miettiny et vaihtasin uuteen tapaan. Tuo kuluu käytössä, mutta hylkii kyllä vettä. En kuitenkaan vedenkestäväksi lupaisi.

   Poista
  2. Siis öljypastelliväreillä*

   Poista
 3. Eli avaatko jonot jo ensiviikolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ömm riippuu vähän. Laitoin tosiaan eilen tilausta uusien kankaiden näytepaloista, enkä ole varma milloin saan sitten ne itse kankaat käsiini. Sinänsä haluaisin ottaa uusia tilauksia vasta, kun oon saanut päivitettyä kangas- ja lankavalikoimat sekä yleisesti uudistettua tilaussivun. Mutta jos saan nyt ripeästi nämä vanhat tilarit pois alta, ja jotkut eivät halua odottaa uusia kankaita vaan tilata nyt, niin voisin ottaa jo näin syyslomalla pari jonoon.

   Poista
  2. Okei. Sori utelen niin paljon :D

   Poista