maanantai 5. tammikuuta 2015

Tilarisatoa jälleen
Tälläistä tällä kertaa. Ensimmäisenä trakehner englantilaisilla suitsilla, seuraavana ranskanpuoliverinen kaksoisturpahihnallisilla suitsilla ja full-cheek-kuolaimilla ja viimeisenä norjanvuonohevonen suitsilla, joiden mallina oli anatomisesti muotoillut P.S of Swedenin High Jump Revolution-suitset. Oli muuten melko haastavat tehdä, kolme tuntia kulutin noihin kapistuksiin. Olen ihan tyytyväinen kyllä niihin, onnistui paremmin kuin tämä pessimisti uskalsi uskoakkaan. Suitsien niska- ja turpaosat on topattu, ja osa turpahihnasta pyöristetty, kuten oikeissakin suitsissa. 

Oon löytänyt kyllä uuden ja tosi toimivan tavan noihin tummennoksiin. Ne kestävät nyt entistä paremmin ja voin tehdä niillä oikeastaan mitä vaan tiikerinkirjavasta papurikkoon. Rautiaallekkin laitoin harmaata, mikä ei kyllä oikeastaan näy kuvissa. Laitan varmaankin väriä vielä lisää.-Nea26 kommenttia:

 1. Tosi hienoja! Hahah, kaikilla on nyt himo matkia Voitto kotiin blogin Voitto hevosen High Jump Revolution suitsia :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu. :D on sen verran kamalat tehdä verrattuna normaaleihin että toivottavasti näistä ei mitään buumia tulis...

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tuo minun selle francais -tammani on kyllä oikeasti tosi ihana! <3 Näyttää vielä ihanammalta tuossa kuvassa kuin niissä sähköpostiin lähetetyissä kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sisällä otetut kuvat ei ole koskaan oikeen edustavia, siksi pyysinkin katsomaan tämän, niin näkyy heppa parhaimmillaan. :)

   Poista
 4. Haha minäkin liityn ps of sweden kerhoon..:D ! Äskettäin tuli tehtyä sellaiset, pitäs vaan kuvailla.Tosi siistin näköiset noi sun tekemät, nää kyllä oli aika haastavat tehdä siinä oot oikeessa ! Tosi nättejä heppoja, tuo ranskan puoliverinen taitaa näistä kolmesta olla mun lemppari :) ♥

  VastaaPoista
 5. Kenen tilari tuo eka on? Mietityttää vaan kun mulla on sun tekemä reikämerkillinen trakehnertamma, joka tosin on voikko, ei ruunivoikko,, ja mun kavereilla on taipumusta tilata kopioita siitä hevosesta eri tekijöiltä.

  VastaaPoista
 6. Tän merkin piti näyttää erään ihan toisen hepan merkiltä, mutta koska kopiointiin en suostu, keksin merkin omasta päästäni, eikä se näytä miltään aiemmalta tekemistäni. En tilaajien nimiä kerro täältä, kysy kaverilta itseltään. :)

  VastaaPoista
 7. Myytkö/annatko sun kaavoja olisin mahdollisesti kiinnostunut?

  VastaaPoista
 8. Ovatko ne loput kaksi ihmistä ostaneet nuo hevosensa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasivat, olivat tyytyväisiä ja maksoivat. :)

   Poista
  2. Ok :) Todella hienoja hevosia kaikki :) Pystyisitkö tekemään samannäköisiä keppareita (kuin nuo kaksi muuta) jos sellaiset tilaisin (ei täysin samanlaisia kuitenkaan)?

   Poista
  3. Kyseinen kangas on ainkin loppu (ja kaikki beiget kankaat), enkä muutenkaan kovin mielelläni hevosia kopioi, toki voisin vuoniksen ja vaaleanruunikon tehdä jos joskus saan lisää kangasta. :)

   Poista
  4. Ok :) Muuten, mahtuisinko johonkin uuteen jonoon?

   Poista
  5. Ei vielä, edellinen jono tyhjenee varmaankin parin kuukauden sisällä tätä tahtia, vielä 7 heppaa. Ilmoittelen sitten kun taas jono tyhjenee täällä blogin puolella. :)

   Poista
  6. Ok :) Voisinko tavallaan varata paikkani seuraavaan jonoon, kuten tein aikaisemminkin?

   Poista
  7. Ei voi varata paikkoja. Viimekerralla otin sut sen takia aikasemmin, koska ei ollut muita tilauksia ja mulla sattui olemaan aikaa tehdä se ennen kuin otin seuraavat. :)

   Poista
 9. Törmäsin sinun blogiisi tänään toista kertaa, joskus kauan sitten olinkin nähnyt tämän blogin, ja jäin harmittelemaan, kun osoitetta en muistanut. :) Teet kyllä nättejä keppihevosia!

  VastaaPoista
 10. http://khtkuunvarjo.suntuubi.com/?cat=59

  VastaaPoista
 11. Nuo vuoniksen suitset ovat aivan ihanat <3

  VastaaPoista