sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Nuka ja Osku
Aivan mahtavaa, neljä lukijaa tuli kahden päivän aikana lisää, ja samalla 50 lukijan raja meni rikki! Kiitos teille! :) Kuunvarjon youtube tilillekkin on tullut huima määrä tilaajia, ja hauskinta tässä on, että sinne on odottanut yhtäkään subbajaa, kun koko tilin loin yhden videon takia... Ehkä noita videoita sitten pitää tehdä lisää!

Pakkohan nämä kuvat oli tänne laittaa, vaikkei varsinaisesti sovi blogin aiheeseen. Kerrankin sain edes jonkunmoisia kuvia tästä meidän Osku-pennusta. Tähän astiset ovat järjestäänsä olleet joko heilahtaneita tai liian läheltä otettuja, sillä tämä linssilude hyppää oitis kameran päälle kun sen tasolle kumartuu ottamaan kuvaa... Nyt otettiin joulun kunniaksi siskon kanssa kuvia näistä meidän rakkaista, kun niillä näytti taas virtaa olevan.

Vanhempi (ja isompi) tapaus on kääpiövillakoirauros Nuka (Talvipuutarhan Neliapila). Nuka oli pari ensimmästä vuotta upean punaruskea, mutta vaalentunut iänmyötä aprikoosiksi. Nuka täyttää seitsemän vuotta 27.1.2015. Luonteeltaan poika on melko temperamenttinen ja fiksu. Se rakastaa ihmisiä; kuuntelee kaikkien ilot ja murheet päätään käännellen, kuin ymmärtäisi jokaisen sanan! Paljon sanoja se kyllä ymmärtääkin. Nuka osaa myös paljon temppuja ja jonkin verran agilityäkin. Nuka omaa jopa villakoiraksi erityisen paksun turkin, onneksi sen tapana on hypätä aina nojatuolille kylkeä lämmittämään. 

Osku (Villankankaan Uljas Fernando) on Nukan pikkuserkku, joka syntyi 3.8.2014. Tämä hurmuri kasvaa aivan mieletöntä vauhtia, nyt se on jo melkein Nukan kokoinen, kun vielä syyskuussa tänne tullessaan se mahtui kämmenelle. Oskulla on rinnassaan iso valkoinen merkki, minkä takia sitä ei voi viedä näyttelyissä, mutta meitähän tuo ei haittaa, päin vastoin! Osku on oikein reipas, energinen ja rohkea. Nuka ei aluksi oikein päästänyt Oskua lähelleen, mutta Osku ei onneksi murinoista ole lannistunut ja nyt pojat ovat oikein hyviä leikkikavereita. Välillä Osku kyllä oikein ärsyttää Nukaa roikkumalla korvissa tai viemällä luut Nukan suusta. Osku on todellinen sylikoira, joka nukkuu sylissä selälläänkin. Myös lenkit ovat maistuneet pojalle alusta alkaen ja se on tulossa aina mukaan pihalle oven avautuessa.

En kyllä enää osaisi kuvitella arkea ilman koiraa, kun nämä kaksi ilahduttavat joka päivä. 

-Nea

3 kommenttia:

  1. Voi kun ihania! Meiltä kans löytyy karvaturri ja toinenkin, tosin se toinen on kyllä kissa :'D Kyllä se vaan on niin että eläimet ilahduttavat ja piristävät :)

    VastaaPoista
  2. Meilläki on musta kääoiövillis :3

    VastaaPoista