sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

SM-kisoista

Heissulivei!

Päätin tosiaan tuossa muutama viikko sitten, että voisin sittenkin tulla Tampereella 11.4.2015 järjestettäviin keppihevosten SM-kisoihin tapamaan ihmisiä, kuvaamaan ja myymäään hevosia. Kht Neon-nimistä tallia pitävä ystävällinen tyttönen lupautui jakamaan myyntipöytänsä kanssani, ja olenkin nyt ahkerasti tehnyt myytävää. Kisaamaan en siis itse tule, mutta olen muuten hengessä mukana! :)

Tässä pieni sneak peek myytävistä, lisää on toki tulossa. Ajattelin tehdä myyntiin muutaman hevosen lisäksi ainakin riimuja ja ehkä myös suitsia. Hevoset myyn täytteineen, hinnat tulevat huitelemaan  40-70€ välillä. Hintoihin vaikuittaa hevosen koko (teen ehkä pikkuponeja riimuilla joiden hinnat ovat vähän alhaisempia) ja varusteet.Tampereelle lähtee maskotiksi mukaan myös Bina. Neiti pääsee ihan kisakentälle hoitajansa Jessican ratsuksi. Binaa saa halukaat myös ratsastella!


Olen ihan todella innoissani messuista, ensimmäistä kertaa pääsen mukaan isoon keppihevostapahtumaan näkemään muita keppihevosista kiinnostuneita! Tulkaa ihmeessä vetämään hihasta, haluan ehdottomasti tutustua uusiin ihmisiin ja jutella lempiaiheestani, keppihevosista. Yritän räpsiä kuvia halukkaista, toki minulla on myyntipöytä vahdittavana, enkä valitettavasti siksi kaikkia voi kuvata.

-Nea


17 kommenttia:

 1. Oihh, voi kun itsekkin pääsisin sinne, mutta en :'(
  Upeita hevosia! ^^

  VastaaPoista
 2. Ihanat hevoset olet taiteillut ! ♥ Pitää kyllä ehdottomasti tulla moikkaamaan, kiva ois nähdä sut ja kokeilla Binaa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tule ihmeessä moikkaamaan ja kokeilemaan Binaa! :)

   Poista
 3. Mä kommeintoin jo instaan saman, mutta nää sun kepparit on vaan niin ihania! <3 ja älä ihmettele, jos semmonen pieni tyttö, mustassa paidassa ja kemera kulalla tulee nykäsee hihasta ja kysyy saako ratsastaa sun ponilla tai sitten samallainen tyttö tulee ja ryntää sun myyntipöydälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitos! en ihmettele, Binakin minunlailla odottaa innolla uusia tuttavuuksia! :)

   Poista
 4. Mä tuun sinne ja haluun niiiiin nähä sut siellä, koska sun hepat on vaan niin ihania<3333

  VastaaPoista
 5. Harmi kun en ite pääse :/ mutta on sentään kisat tiedossa tulevalle viikonlopulle :) hevonen jonka tilasin sinulta viime kesänä kimo englantilainen täysiverinen se on vaan niin ihana :3 se on päässyt lähes joka päiväisern käyttöön ja estehevoseksi este enkkana tähän mennessä 85cm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi. :/ oih ihanaa kulla kuulumisia, iloisia ratsasteluhetkiä teille! :)

   Poista
  2. Niin ja tänään tein blogin sieltä voi seurailla bablon kuulumisia.
   Osoite: http://khtmestanablogi.blogspot.fi/?m=1

   Poista
 6. Noni,siellä nähään :) ! Ite ainaki pyörin hetken kepparipuolella niin ehkä törmätään :) Sä oot ollu semmone harrastaja mihin oon halunnu tutustua jo jonkinaikaa ihan kasvotusten ja nyt siihen ois sitte mahis,nähdään viikonloppuna ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nähdään todellakin! :) Hihii tulin niin iloiseksi, tunne on molemmin puolinen!

   Poista
 7. No en mä tietenkään ollut tätä postausta lukenut ennen messuja, vaan vasta nyt, joten en tiennyt sun olevan siellä....very annoying

  VastaaPoista
 8. Hei, oli pakko nyt kysyä, että mistä/minkä nimisestä kankaasta oot tehnyt Sylvin? Entä mistä tätä kyseistä kangasta voi saada ja paljonko maksaa? :)

  VastaaPoista