maanantai 18. toukokuuta 2015

Ja vielä viimeisetkin tilaushevoset.

Heippa!

Nyt onkin jo aikaa taas vierähtänyt sen verran paljon, että _vihdoin_ joulukuulta tulleet tilaukset ovat valmiit. Pahoittelen huonoja kuvia, monet näistä on otettu kovalla kiirellä, jotta ostaja saisi edes jotain materiaalia tilausheovsestaan. Tässä koko sato:Nämä kaksi kaverusta olivat peräkkäin jonossa, joten tekemistä riitti. En ole koskaan ennemmin tehnyt kirjavaa upotetuilla laikuilla ja nyt sain tehdä heti kaksi... oli kyllä kova työ, mutta lopputulokset ovat tosi kivoja! Ylemmälle paintille tuli mukaan nuo kuvan suitset ja riimu, sitten tämä alempi saddlebred oli todella kovatöinen. Jouduin tekemään laikut kaksi kertaa ja hepalle tuli vielä P.S of Swedenin hackamoresuitset joissa sai toppailla hihnoja ja väännellä kuolaimia. Mutta onhan tämä ehdottomasti parhaita tekemiäni, mallihevonen oli aivan upea ja tätä oli muutenkin kiva tehdä. Uusi omistaja sai tämän täytteineen ja keppineen SM-kisoissa, hänkin on ollut nähtävästi tyytyväinen Evil-nimiseen hevoseensa. :)


Selle francais ori meksikolaisilla suitsilla. :)
Tästä arabitammasta tuli tosi kiva, oon tykästynyt näiden arabien tekoon. Tämä Daisy-neiti tuli synttärilahjaksi tilaajalleen tyttömäisesti koristelluilla p.s of Swedenin suitsilla. :)Nämä kaverukset olivat tilausjonon viimeiset, siskoksille tilatut ratsut. Ponit saivat pitkät hulmuharjat, suitset ja riimut. 

Instagramissa olen puhunut ottavani seuraavat tilaukset 31.5 klo 15. Päivittelen vielä kokeiden loputtua ensiviikon torstaina tilaussivua, valikoimat saattavat vähän muuttua ja etenkin varusteiden hinnastot. Mikäli tilaushevonen kiinnostaa lahjaideana, voi synttärilahjatilauksista kysellä jo sähköpostilla. 

SM-kisoista teen vielä tb-tyylistä postausta, en ole taas kerennyt/innostunut kirjoittelemaan siitä ajoissa. Kesäksi koitan taas aktivoitua, uusia heppoja on tulossa omaankin talliin! ;)

-Nea


8 kommenttia:

 1. Ooh, rakastuin.. ^^ ...erityisesti tuohon Selle francais -oriin. 😍
  Olet niin taitava! Odotan innolla uutta postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krijoitin postauksen puhelimella, nuo ns. "kysymysmerkit" ovat puhelimella laitettuja sydämmiä : )

   Poista
 2. Ihania! :3 varsinkin tuo herasilmäinen ja blondi pörröhepo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin rakastuin tohon pörröponiin, en meinannut malttaa postiinkaan viedä! Oon heikkona noihin pehmeisiin tapauksiin :3

   Poista
 3. Liinakko pörröponi....... ♥ ja kaikki muutkin :3

  VastaaPoista
 4. Deisi <3 :3 Mä rakastuin siihen ja tohon pörröponiin ja kaikkiin :D

  VastaaPoista
 5. Ooo... Ihastuin varsinki noihin toisiks vikaaja toisiks ekaan :D Ja muutes mistähän nuo kankaasi ovat peräisin??? Jos netistä niin minkä niminen kauppa?

  VastaaPoista