lauantai 7. tammikuuta 2017

Tilausjonoon ilmoittautuminen 8.1.2017!


Unelmien keppihevonen tilaustyönä tehtynä?

8.1.2017 (koko päivän) on vuoden ensimmäinen tilausjonoon ilmoittautuminen. Ilmoittautuneista arvon (ja tarvittaessa myös valitsen, jotta saisin työläisyydeltään sopivan kirjon tilauksia) 10 tilausjonoon pääsijää. Arvonnan suoritan 9.1.2017 ja ilmoitan tällöin onnekkaimmille sähköpostilla jonoon pääsystä, jolloin he saavat täyttää tilaussivulla olevan tilauskaavakkeen ja lähettää sen sähköpostiini. Tilaukset toteutan tammi-maaliskuussa, hevosten valmistumisnopeus tulee riippumaan valmennuskurssikiireistäni.

Jonoon ilmoittautuminen suoritetaan tämän postauksen kommenttikentässä. Mikäli et halua ilmoittautumisesi tulevan muiden näkyville, voit vaihtoehtoisesti myös lähettää ilmoittautumisen sähköpostilla (kht.kuunvarjontalli@gmail.com). Mikäli haluat hevosesi valmistuvan tiettyyn päivään mennessä (esimerkiksi syntymäpäivän vuoksi), mainitsethan siitä jo ilmoittautumisessa.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

1. Lue tarkasti tilaussivu. Tilaussivulla on kaikki informaatio liittyen hinnastoihin, materiaaleihin, myyntiehtoihin ja muihin toimintatapoihin. Jo ilmoittautuminen on sitova, joten sinulla on oltava täysi varmuus tilaamisesta, rahat kasassa ja vanhemman lupa, mikäli olet alaikäinen.
2. Täytä ja lähetä seuraava kaavake:


Sähköpostiosoite:
Alustava tilaus: (Suurin piirtein omin sanoin selitettynä, jotta voin arvioida työmäärän)
Muuta: (esim valmistumispäivänmäärä? voit halutessasi manita myös keppihevosaiheisen instagramtunnuksesi, mikäli sinulla sellainen on!)


Onnea tilauspaikkojen arvontaan!

78 kommenttia:

  1. sähköposti: jonna.merituulii86@gmail.com
    alustava tilaus: punaruskea suomenheppa riimulla ja suitsilla.
    muuta: heppa olisi "kopio" tyttäreni entisestä todella tärkeästä hoitohevosesta. Valmistusajalla ei väliä.

    VastaaPoista
  2. Sähköpostiosoite: saana.hemmila@gmail.com
    Alustava tilaus: Tilaisin mallikuvasta kopion minulle rakkaasta ravihevosesta Reetasta❤️ Tilaisin hevosen mukaan myös joitakin varusteita:)
    Muuta: Saisin hevosen syntymäpäivälahjaksi vanhemmiltani huhtikuussa:) Olen aina halunnut sun tekemän hevosen mutta tallissani ei asu vielä yhtäkään sinun tekemääsi hevosta ja olen yrittänyt päästä tilausjonoosi monta kertaa mutta en ole vielä päässyt... Olisi aivan mahtavaa päästä tilausjonoosi!

    VastaaPoista
  3. Säpö: iinawiklund505@gmail.com. Alustava tilaus: Haluaisin tilaushevosen joka on velboaa, jolla on upotettu lasi. Täytteineen ja keppeineen, mukaan haluaisin varusteita; Kanget, martingaalin, riimun ja riimun-narun�� Olisi tosi mahtavaa saada sinulta hevonen! IG: @Capitantalli

    VastaaPoista
  4. säpö: minttumaria9@gmail.com
    alustava tilaus: erikoisvärityksellinen, siro hevonen velboasta.
    muuta: Olen aloitteleva senioriharrastaja, ja olisi mahtavaa saada sinulta ensimmäinen heppani, jonka kanssa ehkä jo tuleviin sm-kisoihin voitaisiin tähdätä.
    instagramia ei vielä ole.

    VastaaPoista
  5. stenvall.carita@gmail.com
    Tilaisin siis keppihevosversion omasta pitkäaikaisesta lempihahmostani. Poni olisi velboasta valmistettu otsan levyisellä merkillä johon kuusi kirjainta, merkit molemmista suupielistä melkein silmien tasolle ja pystyharja, täytteineen ja keppeineen. Mukaan tilaisin myös suitset. Valmistumisajalla ei väliä. IG on @oritallipetal

    VastaaPoista
  6. hannahintze@gmail.com
    Heippa! Haluaisin tilata sen shiren josta jo aikaisemmin kyselinkin. Olen uusi keppari maailmassa. Kun näin insta kuvasi totesin, että voi kun saisin noin upean kepparin omistaa. Haltioiduin siitä kuinka kauniita ja aidon näköisiä kepparisi ovat. Jäin siis koukkuun. Näen kepparit myös taiteena sillä sitä ne todella ovat. En siis vielä omista kepparia vaikka haluni onkin KOVA! Jonkin sortin hevoshullu kun olen :)
    Alustavana tilauksena siis shire, joka olisi punaruskeaa velboaa, valkoisella läsillä, herasilmillä, punaruskealla mohair harjalla (n. 30cm). Haluaisin myös riimun.
    IG: hannaemhi

    VastaaPoista
  7. Sähköposti:minea.illukka@gmail.com
    Alustava tilaus:Haluaisin tilata blue eyed cream värisen connemara ruunan täytteillä ja kepillä. Mukaan sille tulisi varusteita. (suitset, riimu ja -naru, kumitutit)
    IG:khtlavikantila

    VastaaPoista
  8. Sähköposti: hilpukka23@gmail.com
    Alustava tilaus. Tilaushevonen olisi kopio minulla todella tärkeäksi tulleesta vuokraponista, jonka kanssa pituus tuli vastaa. Heppa olisi velboaa ja naaman yli kulkeva merkki. Jos arpaonni suosii lähetän mallikuvan ja voisimme keskustella kannattaako merkki upottaa. Poni orisi siro whelssi. Ei varusteita mukaan
    Ig.Kht_creciente

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kepillä ja täytteillä. Valmistumisajalla ei ole väliä.
      Toivottavasti arpaonni suosii♡

      Poista
  9. Sähköpostiosoite: tuuli0504@hotmail.com
    Alustava tilaus: Velboahevonen vapaat kädet- merkillä keppineen ja täytteineen, sekä meksikolaiset deltaohjilla, olympiakuolaimella ja kaksiosaisella otsapannalla.
    Muuta: Instagram- käyttäjäni on @sheirenhobbyhorses. Toivoisin hevosen valmistuvan tässä kuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni korjaus vielä tuohon edelliseen viestiini. Eli toivoisin hevosen valmistuvan 22.2, jolloin on nimipäiväni :)

      Poista
  10. Nimi: Ada
    Sähköposti: adaarmiida@gmail.com
    Tilaus: Issikka ori tummanruskeasta velboasta jolla merkki otsassa. (Laitan kuvaa) turpaan ja silmien ympärille hennot tummennokset. Kaulaan vähän papurikkokuviota. Ponin muodot. Tosi paksu harja n. 15cm mustasta teddystä. Ois kiva jos saisit mahd. iisikan näkösen.
    Varusteet: Ruskea tekonahka suitsiin. Remonttiturparemmilliset suitset olympia kuolaimilla ja deltaohjilla ja niitit otsikseen. Jos voit niin saat vapaat kädet tehdä hackamoret. Loimi muuten musta reunat vaalean siniset. Riimu sivut ja turpa pyöröpunosta riimunnaru musta sininen.
    Instagram: Oritalli_erebor

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmaskerta toden sanoo (toivottavasti) tallissani ei asu vielä yhtään sun tekemää heppaa

      Poista
    2. Niin ja täytteet ei keppiä

      Poista
  11. Sähköpostiosoite: Heta. Muhonen@gmail.com
    Tilaus: poni jonka tilaisin olisi luonnonvalkoinen Papurikko ja turvassa olisi hieman tummennoksia.
    Muuta:instagram @kht.zorrow

    VastaaPoista
  12. Sähköpostiosoite: alina.jokela@hotmail.com
    Alustava tilaus: kissastani keppihevosversio, rodultaan welsh b. Mustaa velboaa jolla suuri upotettu merkki alahuulesta lähtien kohti kaulaa.
    Muuta: Instagram on @khtnarit ! Toivottavasti pääsen jonoon! ♡ Valmistumisajalla ei väliä.

    VastaaPoista
  13. Säpö:valimaki.kati@netti.fi
    Alustava tilaus:Punaruskeaa velboaa,7-veljestä
    Harja.Mukaan Meksarit ja martsa.
    Muuta:Olisi tärkeä kopio rakkaasta hevosestani.Rotu olisi KWPN.En tiedä kauanko hevonen elää,joten haluaisin mahdollisimman pian tämän kopion.En ole koskaan omistanut heppaasi,tämä on 2-3? Kerta kun tilausjonoon yritän.Valmistumisajalla ei väliä.

    VastaaPoista
  14. 1miu2mia@gmail.com
    Joku perus velboahepo pienellä merkillä ja alle 30cm harjalla rodusta en vielä tiedä varmaa FWB tai KWPN mutta siis vaa joku perushepo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siis en oo koskaan saanu sult hepoo ja se tulis ilman täytteitä olen vuoden unelmoinut saavani sulta hepan ja nyt sain luvan valmistumisajalla ei väliä hepalle tulisi varmaan jotain tummennosta

      Poista
    2. Siis siitä tulisi voikko suomen ratsuponi ja sil ois jännä merkki mutta se olisi kumminkin keskikappaleeseen ommeltavs

      Poista
    3. Tallistani ei löydy sinun heppaa

      Poista
    4. Tallistani ei löydy sinun heppaa

      Poista
  15. sähköposti: ellen.koskinen76@gmail.com

    Alustava tilaus: Kirjava kilpaponi mallikuvasta (overo frame värinen) punaruskeasta velboasta ratsuharjalla. Mukaan meksikolaiset aidosta nahasta (jos mahdollista) ja korvahuppu + täytteet.

    VastaaPoista
  16. Sähköposti: heppahullu.ht@gmail.com
    Alustava tilaus:
    Beige velboa welshponi sydämellä otsaan,katkopiirto,sydän turpaan,turparemmilliset suitset, riimu,riimunnaru.
    valmistumisajankohta: 10.1 minulla on synttärit,tuskin heppaa kuitenkaan ehdit tehdä siksi,joten vähän jälkeenkin 10.1 käy.
    Ig:kht_viidakkoponi

    VastaaPoista
  17. nellikujanen@gmail.com
    Ruskea velboa puoliverinen, jonka merkki joko mallikuvasta tai sinun suunnittelema merkki päähän ja pari pilkkua kylkeen. Mukaan suitset. Valmistumisajankohdalla ei muuten väliä, jos nyt sm-kisoihin pääsis tämän hepan kanssa. :) @enkelinratsut ja tallistani ei löydy käsialaasi.

    VastaaPoista
  18. Sähköposti: julianna.repo@dnainternet.net
    Alustava tilaus: kopio yhdestä hevosesta, punarautias tähtipää suokki suitsilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varusteina ois sidepull suitset (jos mahdollista) ja turparemmittömät.

      Poista
  19. pennina.silenius@edu.salo.fi
    Platinanvärinen tai vaaleanbeige veldoa. Nätti kenttäratsu. Papurikkoa kaulaan, joku merkki ja 20cm harja. Toivon sinun suunnittelevan merkin. Tilaan hevosen täytteillä ja kepillä itselleni nimipäivä lahjaksi 20.2, mutta hevosen ei tarvitse olla silloin valmis. Haluisin kyllä hepan sm-eihin mukaan. Varusteita ei mukaan. Ig: @khtfarona tallista ei löydy sinun käsialaa.

    VastaaPoista
  20. Sähköposti: horsefanijunior@gmail.com
    Alustava tilaus: tummanpunaruunikko ratsuponiori mallikuvasta, pienillä merkeillä sekä päänvärityksillä. Tummanruskea velboa, ja täytteillä sekä kepillä sekä ainakin mustat enkut mukaan.
    IG @khtdreamy

    VastaaPoista
  21. Sähköpostiosoite: veera.stenroos@me.com
    Alustava tilaus: velboahevonen tummennoksilla ja pienellä merkillä. Mukaan pari varustetta.
    Muuta: Valmistusajalla ei väliä. Hevonen tulee tärkeän hevosen pohjalta.

    VastaaPoista
  22. Sähköposti: khtmintunlehti@gmail.com
    Alustava tilaus: tarkoituksena olisi tilata minulle paljon opettaneesta ja tärkeästä belgialaisestaratsuponista kopio valkoisesta velboasta turpatummennoksilla ja valkoisella harjalla. Mallikuva ponista löytyy. Tilaisin ponin mukaan luultavasti myös enkut. Valmistumisajalla ei väliä. :) Instagramtunnukseni on @mintunlehtihobbyhorses .

    VastaaPoista
  23. Sähköpostiosoite: khtarcade@gmail.com
    Alustava tilaus: Luultavasti joku punarautias/kimo heppa
    Muuta: @khtarcade

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja valmistumisajalla ei väliä!

      Poista
  24. ilmanen.j.s@gmail.com
    Alustava tilaus: Punertavanruskea velboa. Suunnittelin hevosen roduksi Suomenhevosta. Hevoselle tulisi päälle ommeltava merkki otsaan ja turpaan tummennokset sekä kylkeen muutama pilkku (mallikuva on). Lisäksi hevoselle tilaisin turparemmilliset suitset ja martingaalin.
    Muuta: Valmistuspäivämäärällä ei ole väliä. Ensimmäinen tilaukseni sinulta.

    VastaaPoista
  25. Espe.turunenn@gmail.com
    Haluisin itselleni tärkeästä hevosesta kopion. Eli punaruskeahevonen piirrolla ja lyhyelle harjalla. Mukaan tulisi englantilaiset suitset tuteilla.
    Valmistumisaika olisi mukavaa jos olisi kuukauden lopussa valmis mutta ei se haittaa vaikka olisi aikasemminkin�� Instagrammini on @khtchienne .

    VastaaPoista
  26. Sähköposti: agdalindell@gmail.com
    Alustava tilaus: Tilaisin kopion tärkeästä issikka ruunasta joka olisi tehty punaruskeasta velboasta, ei merkkejä ja paksu harja ja otsatukka,t ilaisin sille myös remonttisuitset.
    Muuta: instagram tunnukseni on @khtlicorne eikä ole väliä valmistus ajalla.

    VastaaPoista
  27. tuuli.jarvimaa@gmail.com
    Kaksi hevosta sisaruksille. Molemmat islanninhevosia, ei erikoisominaisuuksia, fleece-kangasta, varusteiksi suitset, riimu ja riimunnaru. Valmistuspäivämäärä: mieluusti viim. 20.3

    VastaaPoista
  28. Sähköposti:camillamaarit@gmail.com
    Alustava tilaus: Punaruskeasta velboasta ratsuharjalla ja läsillä kopio tärkeästä hoitohevosestani Pennystä. Rodultaan ja sukupuoleltaan Penny on westfalen/tamma.
    Muuta:Toivoisin saavani hevosen sm-kisojen ilmoittautumisen loppuun mennessä (18.2). Instagramissa olen @khtfestina

    VastaaPoista
  29. Sähköposti: milja.pirhonen@gmail.com
    Alustavatilaus: Mallikuvasta meidän oma musta suokki tamma pienellä tähdellä, ilman varusteita.
    Muuta: Tämä tulisi itselleni synttärilahjaksi, joten toivon että olisi täällä viimeistään 17.2 joka on minun syntymäpäivä :) Ja että kerkeisin ilmoittaa tämän sm-kisoihin kisakaveriksi. Instagramissa olen @celinehorses

    VastaaPoista
  30. Sähköposti: emmi.tolmala@hotmail.com
    Alustava tilaus: Musta appaloosa velboasta. Kaulaan upotettu pilkullinen laikku. Turpa ja silmänympärykset vaaleanpunaisia, niihinkin pilkkua.
    Muuta: Tahtoisin että heppa olisi valmis viimeistään helmikuun alussa niin että ehdin ilmoittaa hänet sm-kisoihin :) Instagram-tilini on @airelleofficial

    VastaaPoista
  31. Sähköposti: eveliina.penttinen@hotmail.com
    Alustava tilaus: Punaruskea/valkoinen kirjava shettistamma Mupelle kaveriksi. Sille tulisi jotkut suloiset pinkkiteemaiset varusteet, luultavasti loimi, riimu ja enkut.
    Muuta: -
    Instagram-tili: @khtkoivula

    VastaaPoista
  32. Niin ja siis unohtui että siis jos 5% varmuudella nyt saisin niin ois kiva jos valmistuisi tässä kuussa ku ois kiva ilmoittaa SM kisoihin ;)

    VastaaPoista
  33. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  34. sähköposti: khtavond@gmail.com

    velboahevonen merkillä, mahdollisesti todella pienellä kirjavuudella (muutamat laikut sivukappaleissa) ja ajosuitsilla joista oonkin aiemmin kysellyt!
    instagram on khtavond ja valmistumisella ei olisi suurempaa kiirettä :)

    VastaaPoista
  35. Sähköposti: kht.lightning.storm@gmail.com

    Alustava tilaus: pähkinän ruskea ratsuponi velboasta, merkiksi kuonopilkku. Hevoselle ottaisin mukaan kepin.

    Muuta: Toivoisin hevosen valmistuvan 3.2 mennessä että pääsisi syntymäpäiväkseni tänne, mutta ei väliä vaikka menisi tuon päivämäärän yli :) instassa löydyn nimellä @khtlightningstorm

    VastaaPoista
  36. sähköposti: vilma.aaltonen9@gmail.com
    alustava tilaus: punaruskea velboa FWB heppa, suitsilla, riimulla, martingaalilla ja kumituteilla. Hevosen merkkiin tulee mallikuva.
    muuta: en ole ikinä päässyt tilausjonoosi ja yritin siihen joulutilausjonoon, mutta en päässyt.

    VastaaPoista
  37. ja unohtui, että hevonen tulisi täytteillä ja instagram tili on @khthopeaomena

    t: vilma.aaltonen9@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Jos pääsisin tilaus paikkaan haluaisin tilata : Ruskean suokki tamman jolla olisi ruskea mohair harja ja tähti otsaan. Sähköpostini on: Veera.vepsalainen@gmail.com . Ja instagramini on @sipsintammat

    VastaaPoista
  39. Sähköposti: kisai.kapainen@gmail.com
    Alustava tilaus: Hiirakko (blue roan) barokkiheppa velboasta keskituuhealla ja -pitkällä mohairharjalla. En tiiä kannattaako pohjaväri tehdä ennemmin upottamalla tai riittääkö värjäämällä, kun toivoisin kontrastin olevan aika iso. Badgerface merkki silmäkulmasta silmäkulmaan ylähuulen kautta ja herasilmät. En ole saanut mahdollisuutta aijemmin tilata tai ostaa sinulta hevosta, jos sillä jotain merkitystä on :'D Valmistumisajankohdan suhteen ei oo mitään toivomuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vielä tiedä haluaisinko kankisuitset mukaan, mutta ehkä sellaisiin voi varautua jos arpaonni sattuisikin suosimaan.

      Poista
  40. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  41. Säpö: arna.seres@gmail.com
    Mahdollinen tilattava hevonen on hiirakko merkillä ja mustalla harjalla tai valkoinen kimo erikoisvärityksellä ja meksareilla. Molemmat hevoset ovat mun lempparileffasta ja siitä inspiroiduin :D

    Arna, Kht Aranya

    VastaaPoista
  42. Sähköpostiosoite: anninamaariaww@gmail.com
    Alustava tilaus: Punaruskeasta velboasta ja keskiruskeasta 7-veljeksestä tehty hannoverinhevonen piirtoineen sekä tummennoksineen.
    Muuta: instagram-tili @anninanhepat, ei valmistumispäivämäärää

    VastaaPoista
  43. vertanen.mea@gmail.com Tilaisin mallikuvasta kimon velboa hevosen pienellä papurikko kuvioinnilla. Mukaan tulisi korvahuppu, enkut ja martingaali. :) valmistumis pv ei väliä! :) ig: kht_winnerhorses

    VastaaPoista
  44. Laitoin säpöä:D hannakaisa.lahdesmaki@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Oonahut.oh@gmail.com
    Tilaisin sulta beigen velboahepan valkosella ratsuharjalla ja pieni merkki. Valmistumisajalla ei ole väliä.
    Kumpa kerrankin voittaisin kun oon vaikka kuinka pitkään halunnut sulta hepan ja nyt vihdoin sain luvan kun lupasin siivota koko talon. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tosiaan keppari-insta on @riran_talli ja minulta ei tosiaan löydy sinun tekemää heppaa

      Poista
  46. Laitoin siis äitini kanssa säpöä.:) lturpeinen@luukku.com Toivon pääseväni jonoon koska minulla ei ole vielä sinun tekemää heppaasi ja tilaus olisi kumminki kopio minun lempi ponistani joka lopetetaan lähiaikoina :(

    VastaaPoista
  47. Säpö peli.poikamv@gmail.com joku velboa heppa rotuna kai joku lämminverinen ja ajalla ei välii hepalla ois kai tummennosta ja suht pitkä harja

    VastaaPoista
  48. Khtadromeda@gmail.com
    Alustava tilaus: Velboasta oleva valkoinen poni, hieman erikoisemmalla ruskealla merkillä (ei ole upotettu) ja kaksivärisellä ratsuharjalla täytteineen postitettuna. Mukaan tilaisin riimun ja enkut pelhamkuolaimella ja kahdilla ohjilla.
    Muuta: instagrammini on khtandromeda. En ole aikaisemmin päässyt tilaamaan/ostamaan sinulta heppaa. Valmistus ajalla ei ole väliä.

    VastaaPoista
  49. siiri.kaski@icloud.com
    Voikko englannintäysverinen velboasta ja valkealla harjalla. Valkoinen tähti otsassa, mustat silmät. Keskipituinen n. 10 cm harja sekä englantilaiset suitset. Instagram: @kuuranponit
    Valmistusajalla ei ole väliä. :)❤️

    VastaaPoista
  50. Sähköposti osoite on: taituu23@gmail.com

    Heppa olisi vaalean ruskeaa velboaa 30 cm mohair harjalla hevoselle tulisi turpaan tummennokset joku merkki ehkä hieman papurikko kuviota johonkin kohti kaulaa ja korvan kärkiin jotain väriä eli kertoisin sinulle jotain mitä haluisin ja antaisin sinulle budjetin jonka mukaan voit hevosen toteuttaa miten parhaaksi näät olisi kiva jos hevosen ilme näyttäisi hieman vekkulilta mutta silti kiltiltä. hevosen mukaan tulisi varmaan jotkun turparemmittömät suitset vähän erin laisella kuvioinnilla ja metalli koristeilla tai jollain. Tai jotkun perus enkut tai riimu tai sit niin että annan budjetin ja toteutat jotain. Mietin että voisi olla kiva niin että en näkisi hevosesta vilaustakaan ennen kun se olisi täällä (jos maltan odoittaa että nään sen��) rodusta en osaa viellä sanoa varmaksi mutta joku kisakentille sopiva poni enimmäkseen esteille mutta roduksi oon jatellut ehkä jotain ratsuponia. Enkä osaa viellä sanoa tulisiko mukaan keppiä vai ei��
    Valmistumis ajalla ei ole väliä paitsi toivoisin että heppa olisi valmis joko ennen tai jäleen 19.2- 25.2 kun silloin en ole kotona niin maksut ja nuodot ei onnistu niin hyvin. Heppa olisi kiva saada kaverikseni sm kisoihin mutta ei sillä niin väliä jos ei sinne kerkeä. Olisi nimittäin yli päätään ihana saada sinuntekemä heppa kun ne on vaan niin ihania enkä sellaista koskaan ole omistanut mutta olen siitä haaveillut jo varmaan 2 vuotta�� instagramissa olen nimellä @snapperintalli nyt vaan pidetään peukut pystyssä����

    VastaaPoista
  51. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  52. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  53. Sähköposti: estetalli.hilmo@gmail.com
    Alustava tilaus: Beige hevonen velboasta, ratsuharja, piirto ja tummennokset turvassa.
    Muuta: Valmistusajalla ei ole väliä. IG: @estetalli_hilmo

    VastaaPoista
  54. Söpö: juliankepparit@luukku.com
    Alustava tilaus: tilaisin minulle tärkeästä lopetetusta hepasta kopion, tummanruskeasta velboasta pienillä värityksillä, mallikuvia on kyllä useampikin, mutta siitä sitten lisää jos arpaonni suosii taikka sinä valitset tilaukseni. Heppa oli siis pinton ja lämminverisen risteytys. Olisi ihanaa saada tämä tamma talliin��
    Toivoisin hepan valmistuvan vielä tässä kuussa sillä en ole sitten vähään aikaan suomessa ja instani on @juliankepparit�� en oo ennen tilannut sulta yhtään heppaa��

    VastaaPoista
  55. Sähköpostiosoite: khtmuuwi@gmail.com
    Alustava tilaus: Kirjava hevonen, johon on jo olemassa mallikuvat. Kirjavuus tulisi olemaan isoa, mutta yksityiskohtaista.
    Muuta: Valmistumisella ei ole mitään kiirettä! Instagram on @kht_muuwi

    VastaaPoista
  56. Sähköposti: milja.raavi@gmail.com
    Alustava tilaus: velboasta oleva ratsuponi. Muuta: valmistumisajalla ei ole väliä mikäli jonoon pääsen. Instagram: @khtfrozenlight

    VastaaPoista
  57. olin jo laittanut tuonne viestin sähköpostilla @vilma.aaltonen9@gmail.com, mutta olin laittanut väärin eli oikea olisi: vilma.aaltonen@icloud.com

    VastaaPoista
  58. Olisi ihanaa saada silmiltä tilaus 11.6 kun olen säästänyt rahaa ja nyt olisin päättänyt millaisen hepan haluaisin ja olisi ihanaa jos minut tilaus jonoon:3 ja en ole siis ikinä saanut sinulta tilausta

    VastaaPoista