lauantai 10. kesäkuuta 2017

Tilausjonoon ilmoittautuminen 11.6.2017Unelmien keppihevonen tilaustyönä tehtynä?

11.6.2017 (koko päivä) saa ilmoittautua kesän ensimmäiseen tilauspaikkojen arvontaan. Ilmoittautuneista arvon (ja tarvittaessa myös valitsen, jotta saisin työläisyydeltään sopivan kirjon tilauksia) 3-5 tilausjonoon pääsijää. Arvonnan suoritan 12.6.2017 ja ilmoitan tällöin onnekkaimmille sähköpostilla jonoon pääsystä, jolloin he saavat täyttää tilaussivulla olevan tilauskaavakkeen ja lähettää sen sähköpostiini. Tilaukset pyrin toteuttamaan kesäkuussa, ja otan uudet tilaukset edellisten valmistuttua. Mikäli onni ei suosi tilauspaikan suhteen, hevosia on tulossa kesän aikana myös myyntiin instagramiin (@kuunvarjo).

Jonoon ilmoittautuminen suoritetaan tämän postauksen kommenttikentässä. Mikäli et halua ilmoittautumisesi tulevan muiden näkyville, voit vaihtoehtoisesti myös lähettää ilmoittautumisen sähköpostilla (kht.kuunvarjontalli@gmail.com). Mikäli haluat hevosesi valmistuvan tiettyyn päivään mennessä (esimerkiksi syntymäpäivän vuoksi), mainitsethan siitä jo ilmoittautumisessa.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

1. Lue tarkasti tilaussivu. Tilaussivulla on kaikki informaatio liittyen hinnastoihin, materiaaleihin, myyntiehtoihin ja muihin toimintatapoihin. Jo ilmoittautuminen on sitova, joten sinulla on oltava täysi varmuus tilaamisesta, rahat kasassa ja vanhemman lupa, mikäli olet alaikäinen.
2. Täytä ja lähetä seuraava kaavake:


Sähköpostiosoite:
Alustava tilaus: (Suurin piirtein omin sanoin selitettynä, jotta voin arvioida työmäärän)
Muuta: (esim valmistumispäivänmäärä? voit halutessasi mainita myös keppihevosaiheisen instagramtunnuksesi, mikäli sinulla sellainen on!)Onnea tilauspaikkojen arvontaan!

65 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Saako ilmoittautua vaikka ei oo ig:tä

  VastaaPoista
 3. Sähköpostiosoite: saanajakepparit@gmail.com
  Alustava tilaus: tarkoituksena olisi tilata sporttinen piensuokki tai joku muu pienehkö heppa kisakentille. Heppa olisi vaaleanbeigestä velboasta tai jostain muusta vaaleasta velboasta valkoisella ratsuharjalla sekä jollain pienellä merkillä, joka tulisi otsaan. Hepalle tulisi myös haaleat tummennokset. Lisäksi tilaisin hepalle ainakin suitset. :) Ajattelin myös sille jotain laikkua/merkkiä (ei mikään kauhean iso) kaulaan vähän erikoisuutta tuomaan, jonka voisi ommella päälle tai joko upottaa.
  Muuta: instagramtunnukseni on @khtvieno ja toivoinkin tälläistä myyntiheppaa, mutta innostuinkin kyseisestä hepasta kovasti ja haluan koittaa tilata sen. :)

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Sähköpostiosoite: kht.speedlimit02@gmail.com
  Alustava tilaus: Suhteellisen työläs väritysprojekti. Tiikerinkirjava hevonen tobiano kuviolla. Luultavasti suitset mukaan.
  Muuta: @kht_speedlimit

  VastaaPoista
 6. emma.korhonen345@gmail.com

  Alustava tilaus: Kopio edesmenneestä hevosestani. Hevonen tehtäisiin suklaanruskeasta velboasta ja sille tulisi päähän pienimerkki ja tummennokset. Suitsia en tilaa mukaan. ☺️ valmistumis ajankohta: toivon, että hevonen valmistuisi tämän kuun lopoupuolella.

  VastaaPoista
 7. Sähköpostiosoite: khtandromeda@gmail.com
  Alustava tilaus: Tilaisin kopion kissastani. Eli aika "normaalilla" kirjavuudella varustetun welsh B-poni tamman. Ponilla olisi perus ratsuharja ja mukaan tilaisin riimun ja 1-2 suitset ja ehkä mahdollisesti rintaremmin.
  Muuta: Olen Instagrammissa @khtAndromeda ��

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan mahdollista että kirjoittaisit ilmoittautumisen kokonaan uusiksi huolellisesti yhteen viestiin? Poistaisin nämä 7 erillistä, sotkee nyt koko kommenttiosiota sekä on hyvin epäselvä.

   Poista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Sähköposti: piilicamilla@gmail.com
  Alustava tilaus: Haluaisin kovasti Sinulta yksinkertaisen hevosen jota näkee melkein joka laitumella, eikä siihen kyllästy. Kyseessä olisi lämminverinen jollain piirrolla. Eli ruskeeta hevosta erilaisilla tummennoksilla olisin haluamassa. @fedenhepat suositteli sinua minulle!

  VastaaPoista
 14. reeta.lintunen@gmail.com
  Alustava tilaus:
  Velboasta jauhoturpa jatkuen upotetulla piirrolla, ehkä vähän papurikkoa, tummennoksia. Täytettynä ja kepillä, ei varusteita.
  Tyttäreni on ihastunut taideteoksiisi, muiden tekemät eivät miellytä, tilauskepparia ei ole vielä yhtään.

  VastaaPoista
 15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Sähköposti: heppahullu.ht@gmail.com
  Alustava tilaus: beige velboa heppa pienellä merkillä ja turparemmilliset suitset. Lupa&raha ovat kasassa. Unelmien heppa olis kauan haaveiltu& mietitty.���������� Haluaisin kertoa käyttötarkoituksenkin,vaikka sillä merkitystä ei ole. Tämän tamman kanssa treenattaisiin ja kisoihin mentäisiin. Näyttelyitä kierrettäis ja hauskaa pidettäis. Varsoja ehkä joskus tehtäis. Maastareita hypittäis ja koulua tahkottais. (Kenttäheppa) Hellän nuoren tytön hoivaan heppa pääsisi!Joo tää kirjoitusimto vähän iski, toivottavasti ei haittaa���� Olen aina sinulta heppaa halunnut! ❤️❤️Ja miun insta on @kht_viidakkoponi

  VastaaPoista
 17. sähköposti: milja.raavi@gmail.com
  alustava tilaus:
  mulla on ollut jo pitkään suunnitteella tilata joltain vaaleanruskea valkopää, ja tiedän että sinä osaisit toteuttaa sen täydellisesti. eli haluaisin vaaleanruskeasta velboasta ratsuponin, jolla olisi suht pieni valkopää. harja olisi 20cm pitkä, ja lankana toimisi musta teddy.
  Muuta: instagram: @khtarcadia / olen aina unelmoinut tekemästäsi hevosesta, ja sellainen olisi aivan ihana lisä talliini!

  VastaaPoista
 18. Sähköposti: johanna.knekt@gmail.com
  Kangas: suklaanruskea velboa Harja: musta 10cm ratsuharja Varusteet: mustasta tekonahasta turparemmilliset suitset ja topattu turparemmi fuksianpunaiset blingit otsapantaan Muuta:läsi naamaan ja upotettu merkki hieman niskasta alaspäin(laitan kuvan jos pääsen jonoon)ja tummennokset turpaan Instagram: kht_apollo Olen yrittänyt jonoosi kaksi kertaa ennen, tämä on kolmas ja minulla ei ole tai ole ollut sinun tekemää hevosta. Olen suunnitellut tätä hevosta reilut 2 kuukautta, toivottavasti arpaonni suosii:)

  VastaaPoista
 19. Sähköpostiosoite: khtarcade@gmail.com
  Alustava tilaus: harmaasta velboasta ventasson hevonen, musta ratsuharja ja erikoinen vino merkki. Papurikkoa vähän poskien ja kaulan kohdalle.
  Muuta: valmistumispäivällä ei väliä. heppa olisi kopio eräästä k-pop henkilöstä. :)

  VastaaPoista
 20. Sähköpostiosoite: milja.pirhonen@gmail.com
  Alustava tilaus: Musta suokkitamma, aika pitkällä mohairharjalla, mukaan tulisi ehkä jotkut suitset.
  Muuta: valmistumispäivällä ei ole mitään väliä. Ja tosiaan tulisi minulle synttärilahjaksi (tosin ne olivat jo helmikuussa) mutta toivottavasti tällä kertaa saisin sen paikan. Ja ollaan tästä hepasta puhuttu sinun kanssa varmaan miljoona kertaa xd Ig: @celinehorses

  VastaaPoista
 21. Sähköpostiosoite: kht.speedlimit02@gmail.com
  Alustava tilaus: Suhteellisen työläs väritysprojekti. Tiikerinkirjava hevonen tobiano kuviolla. Luultavasti suitset mukaan.
  Muuta: @kht_speedlimit

  VastaaPoista
 22. Hei! Olen aina halunnut saada sinulta hepan mutta olen niin kovasti miettinyt millaisen hevosen haluan ja nyt se on päätetty niin olisi mukavaa saada heppa ja olisin iloinen jos ottaisit minut tilaus jonoon <3
  Äidiltäni on lupa ja s-posti on
  reija.ikonen@gmail.com Alustavatilaus:kuvan hevosen pohjalta jonka laitan sinulle jos pääsen jonoon:3 Ja haluaisin että hevonen valmistuisi ennen 17.7 Ja en siis ole ikinä saanut heppaa sinulta Ja ensin säästin rahaa ihan muuhun juttuun sitten sain idean sinun tilaus jonoon yrittää mistä ja nyt jännittää ja tilauksen ei ole mikään vaikea:)
  Eli aika yksinkertainen:))

  VastaaPoista
 23. Moi!alustava tilaus:haluaisin tilata welsh A tamman,Mahdollisesti platinan värisestä velboasta.Valkoinen Jenika harja olisi kiva,joku suht pitkä ja tuuhea.Merkki voisi olla muuten katkopiirto mutta otsassa olisi sydän.Tummennoksia ei tulisi.Vaaleanpunaiset sieraimet.Varusteita ei tulisi mukaan.
  Rahat ovat kasassa,vanhemmilta lupa ostoon :D Hevonen olisi hyvä saada ennen tai viimestään 2.7 ❣

  VastaaPoista
 24. Muutan sittenkin merkkiä tuolle welsh A tammalle,sittenkin tähti sille otsaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks unohin laittaa s-postin�� no tässä tulee mandi.ekman05@gmail.com

   Poista
 25. Sähköposti: ruskearusina@gmail.com
  Suklaanruskea sporttinen puoliverinen piirrolla ja upotetulla valkealla alahuulella. (Laitan kuvan Instagramissa, jos pääsen jonoon) haaleaa papurikkokuviota kaulaan ja harjaksi mustaa seiskaveikkaa, josta hepalle tulisi ratsuharja. Pään merkkien ympärillä olisi tummennoksia. Jos tällä kertaa onni suosisi, tämä taitaa olla toinen kerta, kun yritän jonoon. :)

  VastaaPoista
 26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 27. sähköposti: ellen.koskinen76@gmail.com
  "Luonnonvalkoisesta pehmeästä karvasta" pehmovuonis perus musta-valko 7veikka pystyharjalla. Hieman ruskeeta väritystä naamaan ja tummennokset. Mallikuva ois jos saisin paikan. Mukaan rempparit ja korvahuppu. Jos tällä 1% mahdollisuudella saisin paikan niin ois kiva saada se ennen 2.7, koska ollaan poissa melkee koko heinäkuu.

  VastaaPoista
 28. Pia.polsa@hanken.fi
  Oon jo kauan halunnu sulta heppaa koska sun tekemät hepat on vaan niiin ihania❤ Nyt aattelin että kun vuokraheppani on siro lämminverinen ratsuhevonen nii voisin tilata sulta kopion sillä teet niin kauniita siroja heppoja! Se olisi siro ruunikko pienellä merkillä otsassa ja tummennoksilla. Tilaisin mukaan varmaan remontti turparemmilliset suitset:D Ig: @khtlicorne

  VastaaPoista
 29. Sähköpostiosoite: saana.hemmila@gmail.com
  Instagram nimeni on @kht_tuohitie
  Alustava tilaus: Tilaisin mallikuvasta hepan. Se olisi kopio minulle rakkaasta ravihevosesta Reetasta❤️ Tilaisin hevosen mukaan myös joitakin varusteita:) Tilaisin mukaan myös jotkut ravisuitset jos on mahdollista :)
  Muuta: Unelmani olisi saada sun tekemä heppa talliini ja tallissani ei asu vielä yhtäkään sinun tekemääsi hevosta ja olen yrittänyt päästä tilausjonoosi monta kertaa mutta en ole vielä päässyt:( Olisi aivan mahtavaa päästä tilausjonoosi!:)

  VastaaPoista
 30. Sähköpostiosoite: erjatoivo@gmail.com
  Haluaisin mustan,ruskean tai harmaan velboasta tehdyn hepan. Sille tulisi naamaan suht iso merkki ja aika lyhyt harja. Siitä tahtoisin este hepan joka soveltuisi myös kouluun.
  Muuta: olen igssä @kht.corall sillä vaihdoin vähän aika sitten nimeä. Olin ennen @kht_hopeaturpa

  VastaaPoista
 31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 32. Nea tekisikö jos molemmat pääsisivät tilaus jonoon eli minä ja annalinnea niin saman hepan:3?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee kahta samanlaista heppaa, että jos toinen tilaa niin toiselle en kyllä valitettavasti enää samanlaista tee. Tai nytkin kun on kyseessä noin persoonallisella merkillä varustettu heppa, ei olisi kiva tilaajalle, että toisella olisi sama heppa ja vieläpä samalta tekijältä, eli yhdennäköisyys olisi ilmiselvä. Ideana kun on, että jokainen voi tilata omannäköisensä, uniikin hepan.

   Poista
 33. Sähköpostiosoite:anninamaariaww@gmail.com
  Alustava tilaus: Vapaat kädet -appaloosatamma
  Muuta: Valmistumisessa ei kiirettä. Instagram @khtcelinde

  VastaaPoista
 34. Sähköpostiosoite: lotta.laaksonen@hotmail.com
  Alustava tilaus: toiveena olisi hyvä kisatykki, ratsuponi punaruskeasta velboasta ja ratsuharjalla, otsaan pieni päälleommeltava merkki jonka olen piirtänyt paperille malliksi ,tummennoksia turpaan, silmien ympärille ja hieman korviin. Mukaan tulisi mahdollisesti turparemmilliset suitset :).
  Muuta: instagramini on @dinanponit. Tallissani ei ole vielä yhtään tekemääsi ponia joten olisi haaveena sada yksi tekemistäsi poneista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin vahingossa väärän sähköpostiosoitteen oikea on siis lottalaaksonen@hotmail.com

   Poista
 35. (laitoin jo ilmoittautumiseni tänne, mutta se ei ehkä tullut tähän joten laitan uudelleen)
  sähköpostiosoite: vilma.aaltonen9@gmail.com
  Alustava tilaus: hevonen olisi velboaa ja sillä olisi joitain tummennoksia. Harja olisi aika lyhyt ja hevosella olisi piirto. Varusteina olisi ainakin suitset ja martingaalit, ja luultavasti riimu.
  Instagram: @khthopeaomena
  (olen yrittänyt kaksi kertaa tilausjonoosi, mutten ole päässyt, joten olisi todella kivaa päästä:))

  VastaaPoista
 36. No nyt jännitetään saako kumpikaan tilattua champpia:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tuo Champ on suoraa sanottuna siitä huono valinta et niitä on paljon jo keppareina, et jos haluaa "uniikin" hevosen, niin ei voi välttyä ettei samanlaista tulisi vastaan. Sailakin tehnyt nyt jo lähiaikoina kaksi Champin merkillä varustettua heppaan. Että tuosta tullaan varmasti yrittämään minultakin useampaa samanlaista.

   Poista
  3. Juu on mulla toinenkin tilariehdotus:D

   Poista
 37. sähköposti: mariakatariinaa@gmail.com
  Alustava tilaus: Hevonen olisi versio oikeasta entisestä hevosestani, ja saisit aika vapaat kädet toteuttamiseen. Hannover, väritykseltään mustankimo, kangas velboaa, harja mustanharmaata 7-veljestä. Antaisin sinulle mallikuvat ja saisit toteuttaa miten itse parhaimmaksi koet.
  Muuta: instagramini on @khtadeleine. Koska tuli aikamoisena yllätyksenä että heppa lähti, halusin siitä jonkin näköisen muiston itselleni.

  VastaaPoista
 38. Sähköpostiosoite:taituu23@gmail.com
  Haluisin sporttisen estetykin kisaradoille. Hevonen olisi vaalean ruskea ratsuponi vaalealla harjalla jonka otsaan tulisi merkki josta olen piirtänyt mallikuvan (turpaan läiskä josta on mallikuva). Hevoselle tulisi haaleaa ja vähän papurikkokuviota ja naamaan hieman väriä vähän tummemman ruskealla (ehkä korviin vähän väriä) turpaan tummennokset. Mukaan mahdollisesti perus enkut. Instassa olen @snapperintalli

  VastaaPoista
 39. Sähköpostiosoite:taituu23@gmail.com
  Haluisin sporttisen estetykin kisaradoille. Hevonen olisi vaalean ruskea ratsuponi vaalealla harjalla jonka otsaan tulisi merkki josta olen piirtänyt mallikuvan (turpaan läiskä josta on mallikuva). Hevoselle tulisi haaleaa ja vähän papurikkokuviota ja naamaan hieman väriä vähän tummemman ruskealla (ehkä korviin vähän väriä) turpaan tummennokset. Mukaan mahdollisesti perus enkut. Instassa olen @snapperintalli

  VastaaPoista
 40. SP: Cecku.troil@gmail.com Haluisin ruskean suokin valkoisella paksulla harjalla ja valkoisella merkillö. luvallinen mallikuva löytyy❤️ Oon haaveillut hevosta sulta jo pitköön ja vihdoin mulla olis myös varaa siihen! Instassa olen @oritalli_hyssey

  VastaaPoista
 41. Sposti: ellakorhe@gmail.com
  Haluaisin tilata kummityttärelleni kesälomalahjaksi keppihevosen hiekanvärisestä velboasta. Tytär toivoi "sporttista puoliveristä" jolla olisi punaruskea ratsuharja. Tilaussivuilta taisi valita "punaruskean pehmeän langan". Sille tulisi kuulemma tummennoksia turpaan ja silmien ympärille ja jokin pieni merkki otsaan. Tyttö toivoi myös punertavaa väritystä hepan päähän.
  - Ella

  VastaaPoista
 42. Säpö: Eveliina.penttinen@hotmail.com

  Haluisin vuokraponistani kopion, poni on risteytys (raskasrakenteinen poni) mutta sivukuvat on. Kankaana suklaanruskea velboa ja musta ratsuharja. Ponilla on myös jauhoturpa. Mukaan myös musta riimu ja turparemmittömät pelhamilla.
  Muuta: Instagram on @/khtkoivula

  VastaaPoista
 43. noora.rita.anttila@gmail.com
  Alustava tilaus: keppihevosversio minulle tärkeimmästä ja rakkaimmasta ponista ikinä. Mustasta velboasta tehty eestinhevonen, valkoinen tähti otsassa, lähetän kuvan jos pääsen jonoon. Harja n. 15cm, ei suitsia.
  Muuta: ig @khtarbor

  VastaaPoista
 44. Sähköposti: ronja.huttunen@outlook.com
  Alustava tilaus: Haluaisin tilata ruunikon tai rautiaan velboasta tehdyn fwb orin valkoisella piirrolla ja tummennoksilla turvassa, luultavasti myös ratsuharjalla. Heppa tulisi kisakäyttöön.
  Muuta: ig @kht_golden_midnight

  VastaaPoista
 45. HetaeliNeanisoinfani11. kesäkuuta 2017 klo 16.55

  Sähkäri: mirjam.mannila@gmail.com
  Oon halunnu sulta tilarin viisi vuotta (ratsastelin kaverini kanssa jolla oli sun tekemä heppa,ihastuin siihen heti! mulla oli kauppakeppari ja mustasukkaisuus iski kuin salama. Nyt oon viimein saanu kerättyä rahat ja vuosien jankkaamisen jälkeen myös vanhemmilta lupa. Olen aivan onnessani!!
  Haluan tilata tummanharmaasta velboasta tehdyn sporttisen mutta siron hevosen herasilmällä, badgerfacella ja erikoisvärityksellä. Heppa ois tehty samalla kaavalla kun Festinan Penny koska se on niin hitsin kiva ratsastaa!
  Iik nyt toivon vaan parasta ja toivottavasti pystyn nukahtaa koska jännitys!!
  Mun ig on @khtnightwind :)

  VastaaPoista
 46. HetaeliNeanisoinfani11. kesäkuuta 2017 klo 17.02

  Ja mulla on siis hyvät mallikuvat hevoselle!

  VastaaPoista
 47. Heips! Mun sp: nellivalkama04@gmail.com
  Alustava tilaus: Muuten vapaat kädet kenttäheppatilari, mutta velboa olisi ruskeaa, ja hepalla pieni merkki. Jos saisin paikan, kertoisin lisää :3
  Ig: @friendhorses

  VastaaPoista
 48. Sähköposti: juulialetta@gmail.com Laitoin mun mielestä tänne jo minkälaisen tilaisin jos pääsisin mutta laitan uudestaan kun en löydä sitä. Tilaisin tosiaan kaverini kanssa puoliksi kepparin jos päästään jonoon. Tilaus: beigestä velboasta puoliverinen ,jolle tulisi pieni tähti otsaan. Harja olisi 7 veljestä valkoista. Ig: kht_mindmoon

  VastaaPoista
 49. Pistetäämpäs uusi ja parempi!:)
  Sähköposti: majuriannalinnea@gmail.com
  Instagram: royalhobbyhorses
  Tilaus: tummanruskea velboa, musta ratsuhatja 7-veikkaa, "katkoläsi", tummennokset ja vaalennokset+ keppi. Rotuna toimisi puoliverinen ja tulisi kisaratsuksi kenttäratsastukseen mun silmäteräksi ;)Malliltaan sporttinen mutta hieman jykevämpi kaula.En tosissaan omista sun tekemää heppaa ja kauan olen kisaratsua itselleni etsinyt, nyt olisi tilaisuus sellainen komistus saada :) Muuta: totesin itsekkin että champ oli huono vaihtoehto ja päädyin tähän :)

  VastaaPoista
 50. Sähköpostiosoite: s.k.kupiainen@gmail.com
  Alustava tilaus:tilaisin kopion entisestä kisa- ja lempihevosesta. Hevonen tulisi ruskeasta velboasta mustalla ratsuharjalla ja piirtoläsillä.
  Muuta: jos tilaan täytteiden ja kepin kanssa, kumpi maksaa postit? En löytänyt vastausta tilaussivuilta.
  Olen ihaillut tekemiäsi hevosia jo pitkään, ja olisi ihanaa jos sellainen löytyisi omastakin tallista :)

  VastaaPoista
 51. sähköpostiosoite; khtpikkutalli.yhteydenotto@gmail.com
  alustava tilaus: Tarvitsisin sporttisen ponin estekäyttöön ja tulevaisuudessa kilpailuihin. Heppa ei olisi kopio mistään oikeasta hevosesta vaan oma unelmani pääni sisältä. Velboasta itse piirtämälläni merkillä. Ratsuharjalla ja tottakai täytteineen postitettuna.

  Muuta: Olen jo aikaisemmin yrittänyt tilausjonoosi ja ihailen suuresti käsialaasi. Sinun hevosta minulta ei vielä löydy eikä myöskään sprottista esteponia. Instagram on kht_pikkutalli

  VastaaPoista
 52. Sähköposti: juliankepparit@gmail.com
  Alustava tilaus: Tummanruskeasta velboasta läsipää :) olenkin jo instagramissa kysellyt siitä :)
  Muuta: IG @juliankepparit olen yrittänyt päästä jonoosi jo ennenkin, toivottavasti arpaonni suosii tällä kertaa! :D

  VastaaPoista
 53. Ähh sähköposti on juliankepparit@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Ei onni tänne tullu tällä kertaa:((

  VastaaPoista