torstai 25. tammikuuta 2018

Tilausjonoon ilmoittautuminen 26.1.2018


Unelmien keppihevonen tilaustyönä tehtynä?

26.1.2018 (koko päivän) saa jälleen ilmoittautua tilausjonoon! Ilmoittautuneista valitsen 3-4 tilausjonoon pääsijää. Valinnan suoritan 27.1.2018 ja ilmoitan tällöin onnekkaimmille sähköpostilla jonoon pääsystä, jolloin he saavat täyttää tilaussivulla olevan tilauskaavakkeen ja lähettää sen sähköpostiini. Tilaukset pyrin toteuttamaan helmi-maaliskuussa ja uudet tilaukset otan näiden valmistuttua. Mikäli onni ei suosi tilauspaikan suhteen, hevosia on tulossa 1-2/kk myyntiin instagramiin (@kuunvarjo).

Jonoon ilmoittautuminen suoritetaan tämän postauksen kommenttikentässä. Mikäli et halua ilmoittautumisesi tulevan muiden näkyville, voit vaihtoehtoisesti myös lähettää ilmoittautumisen sähköpostilla (nea.kuunvarjo@gmail.com). Mikäli haluat hevosesi valmistuvan tiettyyn päivään mennessä (esimerkiksi syntymäpäivän vuoksi), mainitsethan siitä jo ilmoittautumisessa.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

1. Lue tarkasti tilaussivu. Tilaussivulla on kaikki informaatio liittyen hinnastoihin, materiaaleihin, myyntiehtoihin ja muihin toimintatapoihin. Jo ilmoittautuminen on sitova, joten sinulla on oltava täysi varmuus tilaamisesta, rahat kasassa ja vanhemman lupa, mikäli olet alaikäinen.
2. Täytä ja lähetä seuraava kaavake:


Sähköpostiosoite:
Alustava tilaus: (Suurin piirtein omin sanoin selitettynä, jotta voin arvioida työmäärän)
Muuta: (esim valmistumispäivänmäärä? keppihevosaiheinen instagram, mikäli sinulla sellainen on?)

37 kommenttia:

 1. Sähköposti: ruskearusina@gmail.com

  Alustava tilaus: Tosiaan, tilaisin pitkäaikaisen unelmani, punaruskeasta velboasta mahdollisimman ilmeikkään vekkulin, Welsh-poni ruunan seiskaveikka-ratsuharjalla, tälle on nimikin jo mietittynä. Lähetinkin sulle jo diressä kuvan piirrustuksistani siitä merkistä/värityksestä. Hepasta tulisi mulle pitkään toivottu koulutusprojekti.
  Instagram: khtdarin
  Valmistumisella ei ole isompaa kiirettä, teet omaan tahtiin :)
  Toivottavasti nyt onni potkaisisi ja parantuisin tästä kuumeestakin!

  VastaaPoista
 2. Sähköposti: maiju.nikkila@outlook.com
  Alustava tilaus
  Tilaisin rodultaan Paint hevosen joka tulisi beigestä ja valkoisesta velboasta. (Minulla on mallikuva hevosesta josta olen laittanut aijemmin tässä kuussa directissä kuvan) Harjana toimis musta 7 veljestä joka ois n. 15cm pitkä. Valmistusajalla ei ole väliä. Jonoon yritän toista kertaa + kaksi myyntihevosta joita olen yrittänyt. Varusteita mukaan haluaisin turparemmilliset suitset ja martingaalin, molemmat mustasta nahasta. (Suitsiin toivoisin turparemmin kohdalle valkoisesta teddystä pehmusteen) Instagramini on @khtskefe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Laitoin vahingossa väärän kankaan! Piti laittaa pähkinänruskea ja valkoinen velboa... Pahoittelut tästä!

   Poista
 3. Sähköpostini on iidatolvanen03@gmail.com
  Moi! Jos saisin tilauspaikan, niin tilaisin ruunikon hevosen, jolle tulisi silmiin ja turpaan tummennokset, mutta muita erityisenpiä merkkejä ei tulisi ja ottaisin kepin mukaan. Tämä olisi kopio minun lempihevosestani, jota en nää enää niin usein kun ennen. Mallikuvat hevosesta löytyy.
  Minulla on keppihevos instagram @kht_trombi ,jota pidän siskoni kanssa ja liikun siellä nimellä Iida/Isse.

  VastaaPoista
 4. Sähköposti: talstaemma@gmail.com

  Tarkoituksena on tilata velboasta tehty rautiaanpäistärikkö risteytyshevos ori. Harja seiskaveikkaa eikä kovin paksu. Voin sitten laittaa sähköpostilla mallikuvia. Hevonen tulee rakkaan hoitohevoseni kopiona, aktiiviseen kisakäyttöön ja hyvään, huolehtivaan kotiin.

  Valmistumisajalla ei ole väliä, voit tehdä ihan omaan tahtiin.

  Instagram: @kisatalli_cavallon

  VastaaPoista
 5. Terve! :) Tässä säpö: ssusanna.laurinen@gmail.com

  Alustava tilaus: Tilaisin tummanruskeasta velboasta läsipäisen suokkiherran. Läsi ylettyisi alahuulen puolelle. (Lähetän Instagram Directiin kuvan, jotta hahmotus on helpompaa.) Pienet tummat sävytykset turpaan ja silmien ympärille. Harjalanka Novitan luonnonvalkoista Teddyä (postittaisin sen omasta lankakokoelmastani 1. Luokassa).

  Muuta: Olen jonoosi yrittänyt kaksi kertaa ( + kaksi kertaa missannut jääkiekkoturnauksien takia). En omista tekemääsi hevosta enkä yrittänyt myyntihevosia. Olisi hauskaa, jos tämä suomenhevonen pääsisi tekemääsi suokkiperheeseen. Valmistumisajalla ei ole kiirettä.

  Instagram: khtcalliope (linkki nimessä ylhäällä) :)

  VastaaPoista
 6. Sähköpostiosoite:pii.merilainen@gmail.com

  Kankaana; Beige velboa
  Lankana; valkoinen jenika
  Alustava tilaus: kouluhevonen, rodultaan puoliverinen (turvasta hiemän kyömy). Väriltään hevonen päistärikkö( jolla vielä silmien ja turvan alueella vähän tummempaa). Harja olisi niskasta säkään pitenevä, lyhyestä ratsusta -> noin 20/25cm (ei tarvitse olla tasanen latva). Hevosella olisi ihan pientä kirjavuutta niskan puolella ja läsi. Ei varusteita.(mallikuvaa tarvittaessa)
  Muuta: valmistumisella ei kiire. keppihevosaiheinen instagram @kht_legend

  VastaaPoista
 7. Yritän nyt kolmannen kerran laittaa tätä kaavaketta kun olen yrittänyt laittaa mutta ne kommentit ei vaan lähde.

  sähköposti: ilvessa@yahoo.com
  alustava tilaus: Tilaisin welshponi tamman, edesmenneestä, hyvin rakkaasta koirasta keppihevoskopiona. Haluaisin ponille mahdollisimman tammamaisen ja veikeän ilmeen. Kankaana toimisi lähes kyseisen koiran värinen kangas, lämpimänbeige velboa. Otsaan aika pieni tähden muotoinen tähti. Harjalanka olisi sitten valkoinen 7veljestä, pituus olisi ihan vain ratsuharja. Kevyet, mustat sävytykset silmien ympärille sekä turpaan. Ei varusteita.
  Muuta: Haluaisin ponin juuri sinulta, koska tiedän että se tulisi näyttämään aika paljon mallikoiraltaan ja tulisi myös kisakentillä näkymään. Valmistumisella ei kiirettä. keppihevosinstagramini on @silvestrehorses

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäyksenä, noutaisin hevosen ja mallikuvat myös mahdollisia jos pääsen jonoon :)

   Poista
 8. Hei, olen saanut luvan tilata itselleni synttärilahjaksi uuden kepparin. :)

  Heppa olis rodultaan hannover.
  Kangas: musta velboa
  Lanka: 7 veljestä
  Merkit: (laitan kuvan ig diressä!)
  Laitan sulle myös hevosen mallikuvan diressä! :)

  Hepalle tulis myös silmien ja turvan ympärille sellaista vähän oranssin väristä tummennosta (vai pitäiskö sanoa vaalennusta?) . Hepalle tulisi ratsuharja, tarkkaa mittaa mulla ei oo. Hevoselle ei tule varusteita mukaan.

  Keppari ig: @kht_diamondhorses

  VastaaPoista
 9. vertanen.mea@gmail.com
  Tilaisin entisestä ponistani kopion velboasta ratsuharjalla. Ponille tulisi keppi mukaan ja hänet noutaisin. Ei varusteita mukaan.
  Ig: @kht_winnerhorses

  VastaaPoista
 10. Moikka! sähköpostiosoitteeni on aadarautasalo@gmail.com :D

  Oon pitkään haaveillu siun tekemästä hepasta, ihan harrastukseni alkuajoilta, ja nyt sain vihdoin luvan, syksystä asti säästettyäni yrittää tilata haaveheppani! Ori olisi suunilleen tällainen: Suklaanruskeasta velboasta valmistettu täysiverinen sporttisenmallinen ori, merkkeinä olisi tähti, ja turpapilkku. Harja mustaa 7-veikkaa, 6cm ratsuharja. Otsiksesta söpön tuuhea, ja se peittäisi tähden alleen. Ilme olisi semmoinen oikein ilmeikäs, hepasta kun olisi tulossa semmoinen vähän nuori ja höseltävä kisaratsun alku, jonka kanssa kisoja olisi varmasti tiedossa!
  Instagramini on @candelahorses, ja hepan valmistumisella ei tulisi olemaan kiirettä.

  Onnee kaikille jotka hakee jonoon! <3

  VastaaPoista
 11. Sähköposti: kht.tuulenpesa@gmail.com

  Alustava tilaus: heppa olisi kopio yhdestä piirrostallini hevosesta. Se olisi punaruskeasta velboasta tehty ja sillä olisi pieni tähti ja musta ratsuharja. Lisäksi vahvat tummennokset turpaan, silmiin ja korvien reunoille. Mukaan tilaisin enkut turpapehmusteella ja koristellulla otsapannalla.

  Muuta: keppari ig on @kht.tuulenpesa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin laittaa tuohon viestiin, että laitan mallikuvat sähköpostiin jos pääsen jonoon :)

   Poista
 12. Hei! Tilaisimme pitkäaikaisen unelmamme eli paint tamman! Tamma olisi suklaanruskean ja valkoisen velboan kirjava annamme laikkujen koolla ja järjestykselle vapaat kädet. Harja olisi keskiruskea seiska veikka (10cm) ja mukaan tulisi enkut ilman lisäturpista strassiotsapannalla ja teddy pehmusteella turparemmiin. Panta olisi vaaleanpunaista ja kirkasta strassia:) yritämme jonoon enismmäistä kertaa mutta myyntihevosia on koitettu 5. Säpo on sonjatyttia@gmail.com ja instagram @teamkaksisarviset:)

  VastaaPoista
 13. Sähköposti: tilli.ylitolonen@gmail.fi
  Alustava tilaus: tilaisin irlanninpuoliverisen (ruuna) suklaanruskean hevosen, mustalla 7 veljestä langalla. Harja olisi noin 10-15cm pitkä ja jonkin näköinen merkki. Remonttiturparemmilliset suitset mustalla nahalla. Minulla on mallikuva hevosesta.
  Instagram: kht.alien

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin vahingossa sähköpostini väärin:) Se on siis tilli.ylitolonen@gmail.com

   Poista
 14. Sähköposti: Kuurasydan@gmail.com
  Alustava tilaus: haluaisin keppariversion yhdestä Unkarissa asuvasta unkarinpuoliverisestä, Kahvista. Hevonen on tummanruskea (yksivärinen) ja tilaisin sille mukaan normaalit enkkusuitset ja mahdollisesti riimun
  Muuta: instagram tili on @kht_kesayo ja jos pääsen tilarijonoon niin se tulisi syntymäpäivälahjaksi helmikuulle (mutta kun synttrit on tuossa aika alkuhelmikuussa niin en tiedä ehtiikö kuitenkaan ihan ajallaan mutta ei se haittaa :"D)

  VastaaPoista
 15. moi!
  sähköposti: bergmari2001@gmail.com
  alustava tilaus: tilaisin welshponi tamman, vaaleanbeigestä velboasta ja valkoisesta mohairista. harja olisi 25cm pitkä. hepalle tulisi myös piirto. varusteiksi tilaisin remonttiturpahihnalliset suitset tummanruskeasta tekonahkasta.
  valmistumisella ei olisi mitään kiirettä, eli saisit rauhassa tehdä. :) keppari instani on @khtcherise .

  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. piku76@suomi24.fi tuo on äitini s-posti.:D Tämä on 10 Kerta kun yritän sinulta heppaa, enkä omista viellä yhtäkään, joten toivon niin paljon että saisin vihdoin sinulta hepan❤
  Tilaus: tilaisin vaaleanharmaasta ja valkoisesta velboasta kirjavan hepan, jolla olisi harmaa valkoinen ratsuharja ja rodultaan hän olisi fwb.(lähetin sulle kuvan siitä��) tilauksella ei olisi kiire. keppihevosaiheinen ig:ni on @kenttatalli_chawaro

  VastaaPoista
 18. Sähköpostiosoite:ainocamilla@gmail.com
  Alustava: tilaus suklaanruskeasta velboasta mustalla ratsuharjalla ja sen rotu
  Olisi puoliverinen ja tulisi myäs varusteita mukaan Meksikolaiset suitset

  Muuta:Moi olen Aino mun keppari instagram nimi on khtkuunsirppi_ ja on vanhemmilta lupa ja on rahat kasassa
  Eikä ole mitään tiettyä valmistumis päivää

  VastaaPoista
 19. Lisään tähän edelliseen viestiin, että hevosen kangas olisi punaruskea velboa ja harja musta mohair noin 13cm. Hevonen tulisi olemaan torinhevos tamma. Tuossa tämän jälkeen on edellinen viesti, mihin lisäsin nyt muutaman jutun, mitkä unohdin laittaa siihen.
  Sähköpostini on iidatolvanen03@gmail.com
  Moi! Jos saisin tilauspaikan, niin tilaisin ruunikon hevosen, jolle tulisi silmiin ja turpaan tummennokset, mutta muita erityisenpiä merkkejä ei tulisi ja ottaisin kepin mukaan. Tämä olisi kopio minun lempihevosestani, jota en nää enää niin usein kun ennen. Mallikuvat hevosesta löytyy.
  Minulla on keppihevos instagram @kht_trombi ,jota pidän siskoni kanssa ja liikun siellä nimellä Iida/Isse.

  Vastaa

  VastaaPoista
 20. Heipsan! Tuossa edellisessä viestissä oli ainakin mun puhelimen mukaan jotain vikaa niin laittelen uusiksi!

  Säpö: emmi.sartola@gmail.com

  Alustava tilaukseni: Suht vaalean ruskeasta velboasta puoliverikaavalla tehty estehevonen! Harja olisi ihan 7 veikkaa ja sen huimat pituudet olisi 10cm! Merkki olisi kuu joka olisi keskeltä ”sahattu” auki!

  Tämä olisi 2-3 kertani kun yritän! :)

  Muuta: Olisi hyvä jos pystyisit saamaan sen ennen kun menemme viroon kylpylään parin viikon päästä! Onnea kaikille!

  VastaaPoista
 21. Sähköpostiosoite: elinatuononen.et@gmail.com

  Punarautias, tummanruunikko vaalennoksilla tai punaruunikko koulu-/ratsuhevonen ratsuharjalla ja päälleommeltavalla merkillä. Piirretyn mallikuvan teen jos pääsen jonoon!

  Valmistumisella ei kiirettä, sillä jo jonoon pääseminen olisi unelmien täyttymys! Jonoosi olen yrittänyt päästä viimevuonna useampaan otteeseen ja myyntihevosistakin on tarjoiltu. Hevosta kaipailen siis kisaratsuksi pääosin koulupuolelle :D Instagramissa hevoset saavat ahkerasti esiintyä tilillä @abrazontalli!

  VastaaPoista
 22. Sähköposti: my.vuori@gmail.com
  Moi Nea! Oon kauan halunnut tilata sulta yhen kauniin tammaprojektin, ja nyt on vihdoin aika yrittää.
  Haluaisin tilata voikon angloarabitamman, Onyxin jälkeläinen, ainutlaatuisella epäsäännöllisellä läsillä ja värityksellä. Mulla on mallikuvia hevosesta ja haluisin hevosen samalla kaavalla kuin Onyx jotta se näyttäisi mahdollisimman paljon isältään :) Meillä on Hetan kanssa suunnitteilla koota angloarabiperhe, tämä tamma on ensimmäinen askel unelmaamme kohti! Olemme Hetan kanssa todella innoissamme tästä, kun olemme niin ihastuneet tähän projektiin, ja olisi mahtavaa päästä nyt jonoon! Projektilla on jo nimikin, Aindorya Interstellar aka Indra!
  Terveisin Mist, @khtchiara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, ja vielä lisäyksenä; Käyttäisin vilkasta Indraa este- sekä näyttelyluokissa, sekä etenkin jalostuksessa! Voin vain kuvitella minkälaisia varsoja hän saisi! Indra saisi huolehtivan loppuelämän kodin.

   Poista
 23. Hei! Laitan ilmon nyt uusiks ku en enään löytänyt sitä
  Sähköpostit- saaraajohannaa@gmail.com
  - markku.partanen1@gmail.com


  Olen jo pitkään halunnut tilata sinulta hevosen ja myyntihepatkin on kiinnostanut mutta olen päättänyt odottaa tätä tilausjono arvontaa ja olen pitkään ajatellut tilata punertavanruskeasta tai suklaanruskeasta velboasta kenttähevosen jolla olisi hieman ratsuharjaa pidempi harja ja tummennokset silmienympärillä ja turvassa ja hevosella tulisi myös tietynlainen merkki (jos onni suosii niin s postiin kuvaa) ja hevosen rotu tulisi olemaan todennäköisesti trakehner (vielä mietinnässä) ja kohtelen hevostani ”arvokkaasti” eli en kastele,heittele yms) hevonen pääsisi kilpailemaan ympäri suomea mutta pääosin kuitenkin ek alueella. Olen kysynyt jo vanhemmilta luvan ja rahat on kasassa. Onnea kaikille arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtu sanoa että keperi ig on @ khtveenus ja en omista vielä yhtään sinun tekemää hevosta

   Poista
 24. Moi Nea! Haluaisin alustavasti tilata sinulta lusitanotamman kopiona omasta hevosestani. Hevonen tulisi olemaan valkoista velboaa ja harja tummanharmaata seiskaveikkaa, noin 10cm. Hevosella olisi haalea papurikkokuvio alakaulassa ja korvista vähän eteenpäin 19 numero joka olisi tehty tummennoksilla, turvassa myös tummennokset. Hevosesta itsestään saisit kuvia ja lisätietoa vielä enemmän jos jonoon pääsen. Hepalle ei tulisi varusteita. Instagramini on @kenttatalli_snowflake ja säpö on skiurunen@gmail.com. Mulla ei muuten ole vielä yhtään sun heppaa. Kiitos!

  VastaaPoista
 25. Sähköpostiosoite: milla.tervonen@hotmail.fi
  Alustava tilaus: Siro ratsuponi kisa ja reenikäyttöön esteille. Poni olisi jotain vaalean sävyistä velboaa. Hevosella olisi joku upotettu merkki ja ratsuharja. Piirtäisin suunnitelman hevosesta itse tarkasti. Haluasin juuri tälläisen hepan mitä olen jo kauan mielessäni suunnitellut.
  Muuta: Minulla ei ole vielä yhtään tekemääsi hevosta ja olen jonoosi yrittänyt koko viime vuoden... en oo pysynyt laskuissa mutta jotain 7-8 kertaa. Nyt tallissani olisi juuri tälle paikka. Instagramini on @kht_pikkutalli

  VastaaPoista
 26. Sähköpostini on khtandromeda@gmail.com
  Haluaisin tilata keppihevosversion meidän nuorimmasta kisusta. Tilaisin hänet mustasta velboasta Suomenhevosena. Harja olisi musta, puoli pitkä ja paksu. Kaulassa olisi vielä pieni väritys. Mukaan tilaisin riimun ja mahdollisesti suitset. Hevonen olisi puoliksi nimipäivälahja vanhemmiltani, mutta valmistusajalla ei olisi väliä. Instagrammini on khtAndromeda. :)

  VastaaPoista
 27. Sähköposti: aada.vanakoski2@gmail.com
  Instagram: @kht_hirnuvarsa
  Alustava tilaus: Ruskea suomenhevonen luonnonvalkoisella ratsuharjalla. Tulisi minulle kisakaveriksi esteille.

  VastaaPoista
 28. Sähköposti: erikaelina9@gmail.com

  Alustava tilaus: ratsuponi, jolla ratsuharja, päässä pieni merkki ja tummennokset. Poni tulee mallikuvan mukaan. Mukaan myös ainakin kankisuitset.

  VastaaPoista
 29. Sähköpostiosoite: lotta.siikaniva@syk.fi

  Alustava tilaus: Tilaisin ratsuponitamman mustasta velboasta, ratsuharjalla (mustalla), sekä hevoselle tulisi myös vaalennokset. Varusteita tilaisin myös: turparemmilliset suitset, kanget ja riimun.

  Tamma pääsisi aktiiviseen ja rakastavaan kotiin, treenaamaan kotioloissa mutta myös kisakentille loistamaan.

  Olisin niin onnellinen jos tilausjonoosi pääsisin, onhan tämä pitkä-aikainen unelma, ja ajattelin että osaisit toteuttaa kyseisen tamman parhaiten :)


  Terveisin Lotta, @khtargento

  VastaaPoista