torstai 29. maaliskuuta 2018

Tilausjonoon ilmoittautuminen 30.3.2018


Unelmien keppihevonen tilaustyönä tehtynä?

30.3.2018 (koko päivän) saa jälleen ilmoittautua tilausjonoon! Ilmoittautuneista otan jonoon 3-4 tilausta, tällä kertaa valitsen itseä kiinnostavimmat ja aikatauluuni sopivimmat tilaukset. Valinnan suoritan lauantaina ja ilmoitan tällöin onnekkaimmille sähköpostilla jonoon pääsystä, jolloin he saavat täyttää tilaussivulla olevan tilauskaavakkeen ja lähettää sen sähköpostiini. Tilaukset pyrin toteuttamaan huhti-toukokuussa ja uudet tilaukset otan näiden valmistuttua. Mikäli onni ei suosi tilauspaikan suhteen, hevosia on tulossa 1-2/kk myyntiin instagramiin (@kuunvarjo).

Jonoon ilmoittautuminen suoritetaan tämän postauksen kommenttikentässä tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla (nea.kuunvarjo@gmail.com). Mikäli haluat hevosesi valmistuvan tiettyyn päivään mennessä (esimerkiksi syntymäpäivän vuoksi), mainitsethan siitä jo ilmoittautumisessa.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

1. Lue tarkasti tilaussivu. Tilaussivulla on kaikki informaatio liittyen hinnastoihin, materiaaleihin, myyntiehtoihin ja muihin toimintatapoihin. Jo ilmoittautuminen on sitova, joten sinulla on oltava täysi varmuus tilaamisesta, rahat kasassa ja vanhemman lupa, mikäli olet alaikäinen.
2. Täytä ja lähetä seuraava kaavake:

Sähköpostiosoite:
Alustava tilaus: (joko omin sanoin selitettynä, tai tilaussivun lomakkeen täyttämällä. Mikäli tilaukseesi liittyy olennaisesti jokin mallikuva, suosittelen ilmoittautumaan sähköpostilla ja liittämään kuvan mukaan.)
Muuta: (esim valmistumispäivänmäärä? keppihevosaiheinen instagram, mikäli sinulla sellainen on?)

18 kommenttia:

 1. Hei! Olemme unelmoineet hevosestasi jo 4vuotta ja olemme myyntihevosia yritetty 6 kertaa tilausjonoon kaksi kertaa❤️ Nyt haluaisimme toteuttaa pitkäaikaisen toiveemme lempparitekijältämme eli sinulta <3 tilaisimme valkoisen velboan ja suklaanruskean velboan kirjavuuden sitä saisi olla 70€ edestä☺️ Laikkujen kohdille annamme vapaat kädet💗 Harjaksi tulisi keskiruskea seiskaveikka ja sen pituus 15cm❤️ Mustat tummennokset silmien ja turvan ympärille vähän😊 Toivoisimme että saisimme toteuttaa unelmamme😇 Ystävällisin terveisin @/ teamkaksisarviset

  VastaaPoista
 2. S-posti: vertanen.mea@gmail.com
  Yritetään vielä jos sen ensimmäisen tilauksen sinulta saisin. Eihän tässä yrittämisessä ole mennyt kuin pian 2 vuotta :D Eli samalla linjalla mennään. Entisestä ponistani tilaisin kopion punaruskeasta velboasta ratsuharjalla + keppi. Hevosen noutaisin. Kuvia hänestä olenkin jo direen aikaisemmin laitellut. Tilauksella ei ole kiire.
  Ig: kht_winnerhorses

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen pitkään halunnut tilata sulta kenttähepan mutta aijemmin ei ole arvonnassa onni suosinut tilaisin suklaan tai punertavan ruskeasta velboasta hevosen jolle tulisi ratsuharja ja silmien ympärille tummennoksia ja turpaan vaaleanpunaista ja harmaita/mustia pilkkuja ja tietynlainen merkki(siitä kuvaa s postiin jos onni suosii) sähköpostit on markku.partanen1@gmail.com ja saaraajohannaaa@gmail.com (ensimmäinen varmempi)

  VastaaPoista
 4. Ja unohtui sanoa että ig tilini on @khtveenus

  VastaaPoista
 5. Heissan ja hyvää kevättä Nea!
  Olen samalla tilauksella liikenteessä kuin viimeksikin, eli welsh-poni ori punertavanruskeasta velboasta erikoisemmalla merkillä, johon mulla on parit mallikuvat. Ponille tulevaan ratsuharjaan toivoisin kankaaseen sopivaa lankaa, mieluiten 7-veikkaa. Hepasta tulisi mulle koulutusprojekti, joten vekkuli ilme olisi aivan mahtava! Turpaan hieman vaaleanpunaista ja harmaata merkin ulkopuolelle.
  Eikai siinä sitten muuta, toivotaan, että onni potkaisisi tällä kertaa. Instagram: @khtdarin ja s-posti: ruskearusina@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Olen jo kauan halunnut sun tilausjonoon ja oon aiemminkin yrittänyt sun tilarijonoon.

  Tarkoituksena on tilata rautiaanpäistärikkö risteytysponi, jolle tulee pieni merkki päähän, voin laittaa vielä mallikuvan. Hevonen tulee velboasta ja harja seiskaveikaa, pituutta noin 15cm, ja aika ojhut, jotta siihen saa hyvät sykeröt. Hevoselle tulee kevyet tummennokset.(mallikuvassa malli siihen) Hevonen tulee rakkaan hoitoponini pohjalle, joka on tärkein hevonen elämässäni��

  Sähköposti: talstaemma@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hei! Olen jo pitkään halunnut tilata sulta hevosen. Haluaisin rautiaan holsteininhevosen valkoisella läsillä. Harja voisi olla väriltään samanväristä kuin kangas. Varusteet olisi mustat estesuitset pelhamkuolaimella ja martingaali. Otsapantaan haluaisin vihreitä ja kirkkaita strasseja jos mahdollista. Hevonen pääsisi aktiiviseen kisakäyttöön esteillä!�� instatilini on: @kht_aurinkopilvi ja sähköpostini on: alina.jormalainen@gmail.com 30.3.18 klo 15.15

  VastaaPoista
 8. Unohdin vielä sanoa, että pelhamkuolaimiin deltaohjat :) ja olen siis @kht_aurinkopilvi

  VastaaPoista
 9. Ottaisin myös tummennoksia turpaan ja harjan pituus 15cm. (@kht_aurinkopilvi)

  VastaaPoista
 10. Heippa Nea! Tää on nyt toinen kerta, kun koitan siun tilausjonoon, joka on harvinaista mulle, että saan tilata. Olisin halukas tilaamaan suklaanruskeasta velboasta tehdyn hepan 7-veikka ratsuharjalla. Merkki olisi päälle ommeltu vapaatkädet merkki, joka muistuttaisi esimerkiksi sydäntä, salamaa... Mitä nyt vain keksitkään! :) oranssia tummennosta voi vähän laittaa esimerkiksi silmien tai sierainten ympärille. Hepan valmistumisessa ei ole mitään kiirettä, jos edes pääsisin jonoon. Sormet ristissä täällä odottelen huomiseen.
  Sähköpostini : aada.tarvainen@outlook.com
  Instagramini: @kht_diamondhorses

  VastaaPoista
 11. Sähköposti: my.vuori@gmail.com
  Instagram: @khtchiara
  Heivaan, Mist täällä taas!
  Yritän nyt toista kertaa päästä sun tilausjonoon ja saada unelmahevoseni, toivottavasti onni potkaisi tällä kertaa!
  Haluaisin tilata voikon angloarabitamman erikoisläsillä ja valkoisella ratsuharjalla, Onyxin jälkeläinen! Ollaan suunnitellut Hetan kanssa koostaa angloarabiperheen, tämä olisi suuri askel unelmaamme kohti! Hevonen tulisi monipuoliseen käyttöön mutta ensinnäkin hän olisi kenttäratsu sekä näyttelyiden prinsessa! Haluaisin että hän olisi tehty samalla kaavalla kuin Onyx, jotta hän näyttäisi mahdollisimman paljon isältään! Hevonen tulisi monipuoliseen käyttöön mutta ensinnäkin hän olisi kenttäratsu sekä näyttelyiden prinsessa!
  Hän saisi loppuelämän rakastavan kodin ja tietysti pääsisi paljon kameran eteen, yrittäisin varmaan päästä SM-näyttelyihin hänen kanssa jos unelmani toteutuu! Ollaan tosi innoissaan Hetan kanssa, nyt vaan peukut pystyyn ja sormet ristiin, toivotaan jälleen kerran että onni potkaisi tällä kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ”Hevonen tulisi monipuoliseen käyttöön...” tuli vahingossa 2 kertaa :/ anteeksi!

   Poista
 12. Sähköposti: tildu101@gmail.com
  Alustava tilaus: Haluaisin tilata valkoisesta velboasta suomenhevosen, pitkällä, valkoisella jenika harjalla. Mukaan tilaisin kankisuitset, mustasta nahasta. Turpaan haluaisin tummennokset. Hevonen tulisi toimimaan edustushevosena ja pääsisi varmasti näyttelyihin ja kisakentille. Tämä on mun toinen kerta, kun yritän sinulta saada tilaushevosta.
  Instagram tilini on: @ponitalli.kharon

  VastaaPoista
 13. sähköposti: khtandromeda@gmail.com
  Haaveissa olisi yhä tilata sinulta meidän nuorimmasta kisusta kopio!:) Eli siis mustasta velboasta, suomenhevosena. Harja olisi musta,puolipitkä ja paksu. Kaulassa olisi pieni merkki. Mukaan haluaisin tilata myös suitset. Instagram tilini on khtAndromeda.

  VastaaPoista
 14. Heippa! Haluaisin tilata papurikkokuvioisen korkeatason kouluratsun itselleni kisahevoseksi Lucan jäätyä mulle vähän liian pieneksi ja kevyeksi. Tarkoitus olisi yrittää koulumestaruuteen SM-kisoissa, mutta hevonen vielä puuttuu, ja ajattelin että olisi loistavaa jos saisin sen siulta tai Maikkenilta! :) Heppa tulisi tosiaan valkoisesta velboasta, ja harjalangaksi tulisi tummanharmaa/musta 7 veljestä (saisit sitten päättää, kumpi näyttää paremmalta). Meinasin että orista tulisi oldenburg. Heppa saisi olla myös tyypillisesti kouluratsuna jonkinverran muodossa. Papurikkokuviota tulisi aikalailla koko hevoseen, mutta päähän tulisi läsi (on mallikuva). Orille tilaisin myös asian mukaiset varusteet mukaan, eli kankisuitset mustasta nahasta. Niiden koristeluun saapi vapaat kädet! :) Hepalla ei olisi mitään kiirettä.
  Sähköposti khtarcade@gmail.com & instagram @khtarcade

  VastaaPoista