lauantai 30. kesäkuuta 2018

30.6.2018 tilausjonoon ilmoittautuminenUnelmien keppihevonen tilaustyönä tehtynä?

30.6.2018 (koko päivän) saa jälleen ilmoittautua tilausjonoon! Ilmoittautuneista otan jonoon 2-4 tilausta, valitsen jonoon pääsijät ilmoittautuneista. Valinnan suoritan sunnuntai-iltana ja ilmoitan tällöin onnekkaimmille sähköpostilla jonoon pääsystä, jolloin he saavat täyttää tilaussivulla olevan tilauskaavakkeen ja lähettää sen sähköpostiini. Tilaukset pyrin toteuttamaan heinä-elokuussa ja uudet tilaukset otan näiden valmistuttua. Mikäli onni ei suosi tilauspaikan suhteen, hevosia on tulossa pitkin kesää myyntiin instagramiin (@kuunvarjo) ja sivuille.

Jonoon ilmoittautuminen suoritetaan tämän postauksen kommenttikentässä tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla (nea.kuunvarjo@gmail.com). Mikäli haluat hevosesi valmistuvan tiettyyn päivään mennessä (esimerkiksi syntymäpäivän vuoksi), mainitsethan siitä jo ilmoittautumisessa. Vastaan jokaiseen sähköpostiin, joka on tullut perille 30.6.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

1. Lue tarkasti tilaussivu. Tilaussivulla on kaikki informaatio liittyen hinnastoihin, materiaaleihin, myyntiehtoihin ja muihin toimintatapoihin. Jo ilmoittautuminen on sitova, joten sinulla on oltava täysi varmuus tilaamisesta, rahat kasassa ja vanhemman lupa, mikäli olet alaikäinen.
2. Täytä ja lähetä seuraava kaavake:

Sähköpostiosoite:
Alustava tilaus: (joko omin sanoin selitettynä, tai tilaussivun lomakkeen täyttämällä. Mikäli tilaukseesi liittyy olennaisesti jokin mallikuva, suosittelen ilmoittautumaan sähköpostilla ja liittämään kuvan mukaan.)
Muuta: (esim valmistumispäivänmäärä? keppihevosaiheinen instagram, mikäli sinulla sellainen on?)

22 kommenttia:

 1. Moikka! Olen unelmoinut hevosestasi jo kohta 2 vuotta, olen yrittänyt ostaa sinulta 2 kertaa, ja kerran yrittänyt jonoon, mutta onni ei ole suosinut❤️ Mutta nyt haluaisin toteuttaa ihanimman unelmani. Olet ollut minun lempparini siitä lähtien kun aloitin tämän harrastuksen. Sinun käsialasi on niin upeaa ja hienoa!❤️����Tilaisin sinulta suklaanruskean velboasta tehdyn hannover -tamman jolle tulisi musta 7veikka ratsuharja 13cm ja hevoselle voi laittaa tummanruskeita tummennoksia turpaan ja hieman silmien ympärille. Lisäksi kiva pieni sydän merkki otsaan valkoisella velboalla:) (annan sinulle vapaat kädet suunnitella pikkusydämmen otsaan��) Toivoisin että hevoselle tulisi tammamainen ilme:)
  Nyt vaan toivotaan että onni suosii tälläkertaa! ��❤️ Varusteet: Haluaisin perus enkut (musta tekonahka) johon tulisi kolmikerroksiset blingit ja värit olisivat keskellä vaalean liila (11.), ylhäällä ja alhaalla kirkkaat(6.).
  Sähköposti: helmi.lindqvist@outlook.com
  Ig: kenttatallihimalaja

  VastaaPoista
 2. Heippa Nea! Yrittäisin tällä kertaa tilata sinulta sinulta puoliveri orin punaruskeasta velboasta ja merkillä. Merkki on itse suunnittelemani johon minulla on sinulle kuvat tottakai. Hevosen ratsuharja olisi punaruskeasta pehmeästä langasta. Turpaan haluaisin hieman vaaleanpunaista ja merkin ulkopuolelle hieman tummenoksia. Hevonen tulee minulle projektiksi mutta myöhemmin näkymään kisakentillä. Hevosella voisi olla hieman nuoren hevosen ilmettä. Eipä muuta ja nyt vaan toivomaan että onni potkaisisi tällä kertaa tänne.❤ Ig: @khtjadera ja S-posti: Koiramimmi10@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Heippa Nea, mie täällä taas! Ajattelin taas yrittää jonoosi, viime jonon mentyä jotenkin aivan täysin sivu suun. Tilaisin kopion lempipelini hahmosta, jota suoraan sanottuna rakastan. Lisäksi käsialasi olisi mielestäni paras toteuttamaan hänet, joten sormet ristiin että tällä kertaa onnistaisi. Heppa tulisi tummanruskeasta velboasta,  tummanruskealla ratsuharjalla. Rodultaan se olisi joku pienikokoinen puoliverinen. Otsalla harjasta erottuisi muutama selvästi pidempi jouhi, aivan kuin esikuvallaan. Hevoselle tulisi polttomerkkinä(maalattuna) teksti RK800 edestäpäin katsottuna oikealle puolelle alakaulaan,niin että harja sen osittain peittäisi, ja pieni rinkula vasemman puolen silmän takaviistoon, paikasta tarkempaa kuvaa laitan sitten jos jonoon satun pääsemään. Pienenpientä tummennosta suupieliin ja silmien ympärille saisi olla. Lisäksi tilaisin mukaan riimun tummanruskeasta tekonahasta, tummansinisin pehmustein sekä pienellä kolmiolla(esim. maalitussilla tehty)turparemmin keskellä, sekä tummansinisen riimunnarun. Ja koska hevosen noutaisin, myös ottaisin sen kepin kanssa. Miulle ois ihan hirmu ihana saada tää kyseinen hevonen just siulta, ja tää toimis samalla vähän niinkuin synttärilahjana, sillä synttärini on just viikko ennen sm kisoja joista hepan hakisin&maksaisin. Ottaisin myös kepin mukaan kiinnitettynä. Ja miusta just sie toteuttasit Connorin parhaiten!
  Sähköpostiosoite: aadarautasalo@gmail.com
  ig: @candelahorses

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Moi Nea! Mie oon jo jonkin aikaa halunnut tilata itselleni hevosen siulta ja nyt tulin yrittämään suosisiko onni tällä kertaa. Haluaisin tilata siulta vaaleanbeigen saksanratsuponi tamman luonnonvalkoisella harjalla ja itse suunnitellulla merkillä josta voin laittaa kuvan insta direen nimellä @khtfira. Hevosen molemmat sieraimet ja silmät olisivat normaalit eli mustat ja turpaan hiukan tummennoksia. Poni tulisi enemmänkin koulu puolelle mutta myös esteitä menisin. Mitä oon sun tekemillä ratsastellu ne on just täydellisiä koulu ratsastukseen! Mulla ei just nyt oo hyvää koulu hevosta sillä toinen gp tasoisista hevosistani on liian pieni ja kevyt ja toinen ehkä vähän liian iso :D Itse tulen sm kisoihin tänä vuonna joten hevosen hakisin ja maksaisin siellä. Ottaisin myös kepin mukaan kiinnitettynä!
  Sähköposti : kira.turunen@gmail.com
  Instagram : @khtfira

  VastaaPoista
 6. Hei Nea !
  Mä oon etsinyt hevosta todella kauan ja ei ole tullut oikeanlaista vastaan , mulla on tää yks mahdollisuus saada mun unelmien keppihevonen. Ja tiiän että se onnistuisi sun käsissä , siksi osallistunkin. Tilaisin lämpimänbeigestä velboasta kenttähevosen (Hollannin puoliverinen) Tammamaisella katseella. 7cm Harja ja otsatukka Mustasta 7-veljestä langasta.
  Tummennosta tulisi turpaan sekä silmien ympäri. Papurikkoa tulisi mustalla melkein koko kaulaan. (Mallikuva kaikkeen!) Merkkeinä naamaan piirto (mallikuvan laitan ig directissä) ja molempien silmien ympärille 2 pienen pientä merkkiä (myöskin mallikuva). Ja tilaisin tälle hevoselle myös Meksikolaiset mustasta nahasta 3 rivisellä otsapannalla ja deltoilla.(Värit otsapantaan myöhemmin jos pääsen) ja Martingaali myöskin mustasta. Varusteisiin paljon teddypehmusteita , eli meksikolaisturparemmin sen itse meksikolaisen osan alle ja ohjiin :) !
  Haku ja maksu olisi sm-kisoista. Ottaisin myös kepin kiinnitettynä valmiiksi ! Sähköposti : stella.hakala1221@gmail.com
  Instagram : @khtnepi
  Toivottavasti onni suosisi minua ja onnea vielä kaikille muille ! ❤

  VastaaPoista
 7. Moi Nea! Oon kauan ettiny itelle kauan estehevosta ja sinä osaisit toteuttaa sen täydellisesti.Hän olisi oldenburg ruuna.Kangas olisi metallinharmaata velboaa ja harja n 11cm tummanharmaata 7 veikkaa.Päähän pieni merkki jonka saat itse suunnitella ig @kht_bosque ja s-posti emmijuusola05@gmail.com nyt vaa peukut pystyy:)

  VastaaPoista
 8. Hei Nea. Olen jo jonkun aikaa suunitellut tilata sinulta tilaria ja mietin että nyt olisi hyvä aika.��
  Olen pitkään säästänyt rahaa että voisin tilata sinulta. Olen pitkään haaveillut hevosta joka olisi tehty lämpimästäbeige velbosta jolla olisi pieni tähti päässä sillä olisi luonnonvalkoinen 7veljestä langasta tehty pitkä harja sillä olisi vähän sävytystä naamassa ja se olisi Qater hevonen. Mallikuvaa löytyy

  Ig: @hopeakavion stable

  Sähköposti: Pasi.maijanen@metsagroup.com

  VastaaPoista
 9. Heippa, Nea! Olen jo pitkään haaveillut sun tekemää hevosta talliini. Miettinyt tilaria sulta oon jo pitkään. Nyt olis mulla hyvä tilaisuus yrittää sitä! Tilaisin kopion mun kisaponista, Maxista. Kangas olisi punaruskeaa velboaa, harja n. 12cm mustaa 7-veljestä. Jos saan paikan tilausjonossa, lähetän merkistä kuvan instagram directissä. Turvassa olis hiukan vaaleanpunaista, silmien ympärillä ja turvassa tummennokset. Nyt vaan toivotaan parasta! Ig @khtmiston ja sähköposti roosasalo10@gmail.com :)

  VastaaPoista
 10. Hei Nea! yritän tässä ekaa kertaa tilaria viime tilarin jälkeen ja en todellakaan usko että heti pääsisin jonoon, vastahan sain viimetilarin mutta tuntuu että jos en nyt yritä niin sitten en koskaan pääse jonoon kun viimetilariin piti yrittää niin kauan. Kolmihenkinen katraani kaipaa lisäystä ja sinulta jos saisin tilattua kivan kilpahevosen niin olisi minulla aika täydellinen katras. Mutta, tilaisin mustasta velboasta puoliveri/lämminverisen mustalla ratsuharjalla ja ruskeilla vaalennoksilla turvassa, silmien ympärillä ja kaulassa. Tulisi myös pieni tähti otsaan ja läsi turpaan. Toiveessa siro kilpahevonen esteille. Valmistusajalla ei olisi väliä, keppi tulisi mukaan myös:)
  jos ei onni suosi niin seuraavaa kertaa odotellessa!
  ig: @kht_apollo
  säpö: stella.inkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Moikka�� Oon unelmoinu sun tekemästä hevosesta jo pitkään ja oon yrittäny tilausjonoon jo 2kertaa, molemmat tän vuoden puolella. Tarkoituksena on tilata rautiaanpäistärikkö risteytysponi, jolla on n.15cm pitkä harja, aika ohut jotta sykeröiden teko onnistuu. Ponille tulee myös pieni merkki otsaan. Kangas velboaa ja harja 7-veljestä. Poni on siis rautiaanpäistärikkö, joten kuvio on vähän vaikea toteuttaa, mut uskon et pystyt toteuttaan sen. Ig: @cavallonhorses Sp: talstaemma@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Moi!
  Oon pitkään miettinyt uuden hepan hankkimista ja nyt juuri sopivasti aukesi sun tilausjono.
  Mulla ei mitään erikoisia suunnitelmia ole joten haluaisin vaapaat kädet-hepan parilla kriteerillä.
  Haluisin joko jonkin sävysen harmaan tai ruskean kenttähepan. Hintaa hepalla saisi olla 180€ Ja vosin hakea sen Sm-kisoista.
  Sähköposti: karttunen.aava@gmail.com
  Ig: @khtviuhkukavio

  VastaaPoista
 13. Moikka Nea!
  Yritän tässä nyt ensimmäistä kertaa tilausjonoosi ja sinulta hevosta olen haaveillut jo kauan! Tässä tilauskaavake:
  Rotu: Suomenhevonen
  Kangas:pähkinänruskea velboa
  Harjalanka:musta mohair josta haluaisin pitkän ja tuuhean!
  Varusteet: turparemmilliset suitset joihin pehmustettu turparemmi!
  Muuta:Hevonen olisi kopio mun edesmenneestä koirasta josta haluaisin muiston! Hevoselle tulisi tummat tummennokset turpaan ja koirasta siihen tulisi väriä esim silmien yläpuolelle (kuvat direen)!
  Ig:kenttatalli_phlox
  Sähköposti:Jenna.m561@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Moikka Nea! Yritän tässä nyt ensimmäistä kertaa tilausjonoosi ja sinulta hevosta olen haaveillut jo kauan! Tässä tilauskaavake:
  Rotu: Suomenhevonen
  Kangas: pähkinänruskea velboa
  Harjalanka:musta mohair josta haluaisin pitkän ja tuuhean!
  Varusteet:turparemmilliset suitset joihin pehmustettu turparemmi!
  Muuta:Hevonen olisi kopio mun edesmenneestä koirasta josta haluaisin muiston! Hevoselle tulisi tummat tummennokset turpaan ja koirasta siihen tulisi väriä esim: silmien yläpuolelle!
  Ig:kenttatalli_phlox
  Sähköposti:Jenna.m561@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Moikka Nea!:)
  Olen tosi pitkään miettinyt että tilaisin sinulta hevosen Ashleigh Murraysta joka näyttelee Riverdalessa, hän on yksi lempi hahmoistani koko sarjassa.

  Rotu: Tanskan pv
  Kangas:suklaan ruskea veljiä
  Harja:Musta Mohair, 15cm
  Erikoisominaisuudet:Piirto, tummennukset silmien ympärille ja turpaan, sekä normaalia paksumpi harja.
  Muuta:Veikeällä ja sporttisella ilmeellä varustettu nuori lupaus.

  Sposti: Sade.t.kantola@gmail.com
  Ig: @kht_bastille

  Hevosen voisin noutaa sm kisoista. Maksaisin tilille��

  VastaaPoista
 16. Oon pitkään halunnu jonoosi ja nyt ois mulle mahtava tilaisuus.
  Sain ensimmäisen ikioman koirani. Josta tuli erittäin rakas ja ikuisena muistona hänestä haluan kepparin. Mietin pitkään keltä haluan ja kuka onnistuisi tekemään kopion.
  Päädyin sinuun. Sillä minusta juuri sinun käsialasi toimii tämän toteutuksessa.
  Haluaisin tilata American bashkir curly tamman suloisella ja nuorekkaalla ilmeellä. Joka olisi tummanruskeasta velboasta ja harjana olisi n. 7-8cm tummanruskea mohair.
  Merkkinä toimisi pieni tähti otsassa jonka muodon olen itse suunnitellut katsellen koirani merkkiä. Harjassa olisi niskan alussa pieni valkea mohair tupsu ja loppu harja olisi sitten otsaharjaa myöten tummanruskeaa mohairia
  Toisena merkkinä olisi jauhoturpa valkeasta velboasta jossa voisi olla hieman harmaita pilkkuja ja tummanruskeita.
  Varusteiksi ottaisin meksikkolaiset mustastanahasta ja turparemmin keskustassa olisi valkea teddy pehmuste.
  Martingaali mustana olisi myös varusteena mukana.
  Hepan noutaisin SM kisoista jossa sen maksaisin. Ottaisin hepan myös keppiin kiinnitettynä.
  Koirastani saat kuvia instagramin puolella diressä jotta hahmotus olisi helpompaa.
  sähköposti: moonlightstable1@gmail.com ja insta: @moonlightstable_
  Onnea kaikille hakioille ja toivottavasti itseäni onni potkaisisi

  VastaaPoista
 17. Moi Nea!
  Haluaisin tilata valkoisesta velboasta suomenhevosen. Hevoselle tulisi 45cm pitkä, paksu, valkoinen jenika lankaharja, ja myös vaalean harmaat tummennokset. Hevosen hakisin sm-kisoista :)

  Sähköpostini on tildu101@gmail.com , ja instatilini on @ponitalli.kharon :).

  VastaaPoista
 18. hei Nea minä oon 11 vuotias suomalainen tyttö mutta asun ruotsissa tulen suomeen(turkuun/helsinkiin/raumaan) 5 kertaa vuodessa tai enemänn ja kesällä on aina suomessa yli 3 kuukautta. Jos saisin paikan niin tilaisin mun unelma hevosen jonka on saanu inspiraatiota hevoskirjassa olevaa heppaa.oon aina pysähtyny siihen sivulle missä on kuva siitä hevosesta
  Hevonen on simppeli kirjava punarauitias FWB oikea kisa ponpon. Tämä hevonen tarkoittaa niin paljon minulle ja valita minkä hevonen näyttää on ollu niin vaikeaa kuin mul on pari stressi ongelmia. Tätä oon säästäny yli vuoden ja sain ekaa kertaa luvan yrittää jonoon.mua ahdistaa paljon ku lupasin itteleen että eka KV heppa joka näen oikeassa elämässä on mun oma jotai vuos sitten Minulla on menny aika huonost koulus koska oon miettinyt KV hepoo koko ajan tai piirtänyt unelma hevoisia oon yrittänyt ostaa sinult hevosen pari jertaa ja tuuri ei oo ollu nyt pitää vain kämmyt ristissä ja pyytää jumalalta että antaisi minulle tuurin ainaski yksi kerta elämässä��♥️♥️EN KIDUITA HEVOISIJA ig tilini on @kht_lucky. Ja sähköposini on pikkuisen pilal niin käytä äitin @riina.aarnio@gmail.com ja minun on @ellen.aarnio@gmail.com. Tää tuuri ei oo mun juttua. Nyt se loppui ja oon kirjoittanut tätä joitain 1tunti. Ei oo kiirettä tekemää hevosta ��♥️��♥️����♥️��. Hevonen tulee olla tehty punaruskealla velboa ja vailkonen velboa ja lanka olisi punaruskea pehmeä lanka+ratsuharja. Ja sitten enkut♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisaan paljon ja heppa tulee olla tavallaan mun syntymäpäivälahja t @kht_lucky

   Poista
  2. Sähköposti toimii nyt ja rahat on kasassa

   Poista
 19. Hei Nea! Olen jo pitkään halunnut sinulta hevosta, ja nyt vihdoin sain tilaisuuden yrittää tilausjonoon! Eli siis tilaisin rautiaan suomenhevosorin ja päämerkkeinä pyrstötähti kuonoläsillä. Varusteina toimisi perus meksikolaiset mustasta nahasta. Kankaana siis ruskea velboa ja harjaksi ruskeaa lankaa. (Perus rautiaan väreissä siis) Harjan pituudeksi toivoisin 7 cm. Hevosesta tulisi kisahevonen, pääasiassa esteille. Sähköposti: regsuuuh@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Heippa hei! :)
  Haluaisin tilata sinulta keppihevosversion koirastani. Olen harkinnut ja miettinyt jo pitkään, millainen koirani olisi keppihevosena ja olen sen saanut suunniteltua mieluisaksi.
  Haluaisin sen tilata ehdottomasti nyt sinulta. Olen parin hepan ja parin vuoden seurailun jälkeen todennut, että sinun käsialasi miellyttää minua kaikista eniten. Tekemiesi hevosten koko ja malli on juuri sopiva minulle.
  Haluaisin keppihevosversion koirastani olevan minulle mieluisa, koska se keppihevonen tulee minulla olemaan aina. Siksi haluan sen sinulta, koska uskon siitä tulevan juuri sellainen, jonka haluan pitää itselläni aina muistona koirastani. Uskon sinun toteuttavan sen parhaiten. Mikä myös parasta, tämä olisi syntymäpäivälahjani!
  Minulla on mallikuvat kirjavuudesta, jotka olenkin jo sinulle lähettänyt. Tilaisin sen welsh part-bred: ina valkoisesta velboasta ja päähän punsruskea kirjavuus niin kuin mallikuvissa sekä tummennoksilla, joista jo kerroinkin. Harja olisi noin 15 cm ja olisi mustaa ruskealla kankaalla ja valkoisella kankaalla valkoista.
  Sporttinen, vilkas ja orimainen kisaratsu esteille!
  Sähköposti: saanajakepparit@gmail.com
  Instagram: @khtvieno

  VastaaPoista