torstai 22. marraskuuta 2018

Tilausjonoon ilmoittautuminen 23.11.2018


Unelmien keppihevonen tilaustyönä tehtynä?

23.11.2018 (koko päivän) saa jälleen ilmoittautua tilausjonoon! Ilmoittautuneista otan jonoon 1-3 tilausta, valitsen jonoon pääsijät ilmoittautuneista. Valinnan suoritan lauantaiaamuna ja ilmoitan tällöin onnekkaimmille sähköpostilla jonoon pääsystä, jolloin he saavat täyttää tilaussivulla olevan tilauskaavakkeen ja lähettää sen sähköpostiini. Tilaukset toteutan joulu-tammikuun aikana. Mikäli hevosesi on oltava jouluksi perillä, mainitsethan tästä jo ilmoittautumisessa. Kerkeän tekemään maksimissaan yhden hevosen jouluksi. Mikäli onni ei suosi tilauspaikan suhteen, hevosia on tulossa myyntiin instagramiin (@kuunvarjo) ja sivuille.

Jonoon ilmoittautuminen suoritetaan tämän postauksen kommenttikentässä tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla (nea.kuunvarjo@gmail.com). Mikäli haluat hevosesi valmistuvan tiettyyn päivään mennessä (esimerkiksi joulun tai syntymäpäivän vuoksi), mainitsethan siitä jo ilmoittautumisessa. Vastaan jokaiseen sähköpostiin, joka on tullut perille 23.11.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

1. Lue tarkasti tilaussivu. Tilaussivulla on kaikki informaatio liittyen hinnastoihin, materiaaleihin, myyntiehtoihin ja muihin toimintatapoihin. Jo ilmoittautuminen on sitova, joten sinulla on oltava täysi varmuus tilaamisesta, rahat kasassa ja vanhemman lupa, mikäli olet alaikäinen.
2. Täytä ja lähetä seuraava kaavake:

Sähköpostiosoite:
Alustava tilaus: (joko omin sanoin selitettynä, tai tilaussivun lomakkeen täyttämällä. Mikäli tilaukseesi liittyy olennaisesti jokin mallikuva, suosittelen ilmoittautumaan sähköpostilla ja liittämään kuvan mukaan.)
Muuta: (esim valmistumispäivänmäärä? keppihevosaiheinen instagram, mikäli sinulla sellainen on?)

HUOM! Tallennathan ilmoittautumisen itsellesi ennen lähetystä. Blogin kommenttikenttä välillä takkuaa eikä viestit lähde. Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, näkyykö viesti kommenttikentässä. Suosittelen laittamaan sähköpostia, se toimii paremmin!

12 kommenttia:

 1. hei Nea! tokaa kertaa yritän tilaria, ja jos jonoon pääsen niin tilaisin minulle todella rakkaasta hevosesta kopion. Sä toteuttaisit sen täydellisesti. Elikkäs kimo welsh part bred vaaleanharmaalla ratsuharjalla, turvassa tummenokset ja pinkkiä mutta siitä kuvaa jos pääsen jonoon(olen laittanut diressä kuvaa hinta arviosta). Hepassa on myös muutamia kärpäskimo pilkkuja ja toiveessa siro esteheppa. Mukaan ei tulisi varusteita mutta keppi kyllä. Valmistusajalla ei olisi väliä:) Toivon että onni suosisi! sähköposti: stella.inkinen@gmail.com
  ig:
  @kht_apollo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. unohdin mainita että tamma kyseessä!;)

   Poista
 2. Hei Nea. Olen aiemminkin yrittänyt tilausjonoosi ja myyntihevosta suoraan sinulta, paria myös käytettynä. Ajattelin taas yrittää jonoosi, tällä kertaa tilatakseni kopion vuosi sitten menehtyneestä ponistani, joka oli minulle kaikki kaikessa (laitoin kuvan hinta-arvio pyynnissä). Ponilleni lupasin, että menemme joskus yhdessä kisaamaan kilparadoille, mutta yhtäkkinen vakava sairastuminen vei ponin pilvien päälle pian sen jälkeen ja unelma jäi toteuttamatta. Jos tästä ponista saisin keppihevosversion sinulta, pääsisimme yhdessä toteuttamaan yhteistä unelmaamme kisakentille. Ajattelin että sinun käsialasi olisi mielestäni paras toteuttamaan kyseisen ponin, joten sormet ja varpaat ristissä odotellaan mahdollista jonoon pääsemistä. Poni olisi siis rodultaan New Forest ja sukupuoleltaan Ori. Se tulisi valkoisesta velboasta valkoisella hieman ratsuharjaa pidemmällä harjalla. Ponilla olisi kärpäyskimoutta tiheästi päässä ja harvemmaltaan kaulassa. Tummennosta saisi olla silmien ympärillä ja turvassa. Laitan lisää tarkempia kuvia mahdollisesti päästessäni jonoon. Lisäksi hevoselle tilaisin mukaan sinisen näyttelyriimun ja sinisen riimunnarun. Musta ois aivan upeeta saada tää poni just sulta ja joulu lähestyy niin toimisi se myös osittain joululahjana itselleni. Ja sitten päästäisiin viimeinkin toteuttamaan yhteistä unelmaamme. Sähköpostiosoite: ida.helenius12@gmail.com ig: @kenttatalliarmy

  VastaaPoista
 3. Moi! Tässä 11v tyttö joka haluaisi ilmoittautua tilausjonon ehdolle. Ei ole väliä milloin hevonen valmistuu. (Khtfirecracker) ig jose@johanneslahtinen.fi

  VastaaPoista
 4. Hevonen on siis musta jolla on ruskeat tummennokset ja sillä on tähti ja iso pilkku turvassa. Laitan kuvan merkeistä jos hassusti käy.

  VastaaPoista
 5. Moi Nea! Yritän nyt uudestaan siun tilausjonoon kun ei kesällä onni suosinut. Haluaisin tilata sulta saksanratsuponi tamman katkopiirto merkillä. Kangas oli beige velboa ja harjalanka luonnonvalkoinen 7 veljestä lanka. Tammalle tulisi pienet tummenokset turpaan ja oikean puolen silmä olisi hera. Harja olisi noin 10cm pitkä. Se heppa olisi enemmänkin koulupainotteinen mutta esteitäkin sillä menisin joskus. Mie siis haluaisin hepalle katkopiirto merkin mutta koska en itse keksi mitään kivaa katkopiirto muotoa niin päätin että sie saisit tehä siitä katkopiirrosta ihan sellasen kun itse haluat! Mutta mielellään vähän erikoisempi katkopiirto ettei ihan sellanen normaali. Motivaatio on ollu lähi päivinä vähän hukassa mutta sun tekemä heppa toisi motivaatiota varmasti mukanaan <3

  Sähköposti: kira.turunen@gmail.com
  Instagram: @khtfira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ainiin! unohdin mainita että poni olisi mulle siis joululahja c:

   Poista
 6. Hei!:) Haluaisin tilata suomenhevostamman valkoisesta velboasta, jolle tulisi pitkä ja paksu valkoinen jenikalanka harja. Turpaan vaalean harmaat tummennokset, ja mukaan haluaisin suitset mustasta nahasta turkooseilla strasseilla. Hevosen valmistus ajalla ei olisi väliä. Tässä vielä instagramtilini ja sähköposti: @ponitalli.kharon ja tildu101@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hei! Pitkästä aikaan yritän jonoosi, olen noin 5 kertaa yrittänyt ja jos nyt onnistaisi! Eli, sähköpostiosoitteeni on @klaarakaitue@gmail.com .
  Ja tilauskaavake:
  Mahdollinen mallikuva hevosesta: ei ylipäätään hevosesta, merkistä mallikuva
  Rotu: ranskanratsuponi, tamma
  Kangas: luonnonvalkoinen velboa
  Harja (pituus, lanka, erikoisuudet): punaruskea pehmeä lanka, 30cm
  Merkit (kuva mielellään!): kuva, merkin kangas valkoista ja punaruskeaa velboaa
  Erikoisominaisuudet (esim. tummennoksia?): hiukan tummennosta turvassa suun kohdalla
  Muuta: hevosen katse saisi olla reipas mutta ilkikurinen
  Varusteet: turparemmittömät suitset, musta tekonahka, blingi 7, tutit materiaalista 4

  Instagramini on @cleverallahorses, ja olisi ihanaa saada hevonen ennen joulua, lähdemme joululomalle jo 17.12(��) mutta jos se ei ole mahdollista niin joulun jälkeen!

  Kiitos kun luit tilaukseni, nyt sormet ristiin����

  VastaaPoista
 8. Moi!
  Mun tilaus olisi aikuisversio mun suokkiorivarsasta, Manusta (instagramissa #aurinkosillanmaunomato ). Kangas olisi punaruskeaa velboaa ja harja avattu n. 7cm pitkä ratsuharja valkoisesta jenikasta. Hevoselle tulisi kevyet tummennokset turpaan ja ei merkkejä. Vaikka kyseessä olisi aikuisversio, se olisi silti nuori hevonen, joten toivoisin pientä nuorekkuutta ja orimaisuutta katseessa. Lisäksi hepalle vähän pilkettä silmäkulmaan. Peruskoulutuksen jälkeen hevosta vois nähdä instagramkuvien lisäksi myös kisakentillä ja varmasti näyttelyissä.
  Mun sähköposti on oahyvarinen@gmail.com ja instagramista mut löytää nimellä @khtfeenix .
  Toivottavasti tää upea hevonen toteutuisi ♡

  VastaaPoista
 9. Heippa jos saisin paikan niin tilaisin suklaan ruskean selle francais orin millä on mustaa 7 veljestä harhaan ja suitset

  Ps sääää ooot paras

  @lucky_hobbyhorses
  @ellenaarnio@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Sillä hevosella oli siis keskikokoinen merkki

  Oon säästänyt tätä vuos ❤️❤️❤️❤️Iiiiih

  VastaaPoista