maanantai 18. elokuuta 2014

Tilarisatoa

Heipsan!

Otin viime viikonlopun projektiksi tehdä kaikki tilarit loppuun, jätin weekend festivaalitkin osaksi näiden takia väliin.
Noh, yliarvion itseni pahasti, ja sain vain kaksi heppaa tehtyä, tosin toisen valtavalla varustekasalla. Itseasiassa tämä musta arabi oli viimeisenä jonossa, mutta ihan vain sotkut minimoidakseni ompelin karvaiset tilarit samaan aikaan (ja sitä hitulaa löytyy vieläkin joka nurkasta, huoh). Nyt tein tämän sitten loppuun ennen aikojaan, kun totesin, että kaikki täytteet ovat näissä kahdessa hepassa, enkä pysty täyttämään seuraavia ennen kuin nämä ovat valmiit. Saapahan synttärisankari ajoissa arabinsa!
Ja kuten kuvasta huomaa, sain hiukan apua harjanteossa, kun itse tein toista heppaa. Itseasiassa poikaystäväni on solminut melko monenkin tilarin harjat, ja on jo hyvä siinä!

Vielä kaksi heppaa jonossa! Olen tähän mennessä kesän aikana tehnyt 14 tilaushevosta. Kaiken kaikkiaan 101 keppihevosta elämäni aikana. Kesän aikana käsialani on kehittynyt taas hurjasti, sekä olen saanut paljon ideoita ja intoa omiin hevosiini. En malta odottaa, että pääsen aloittamaan suunnitteilla olevia poneja! Kaikki kanssani asioineet ovat olleet hurjan mukavia (yhtä huijaria lukuun ottamatta), ja palaute on ollut positiivista. Ihanaa kuulla kun tilaushevoseni miellyttävät!

Laitan nyt tännekkin kuvia viime aikojen tilaushevosista. Toisena oleva, voikko poni on myynnissä, joten jos hellyyttävä karvapallero kiinnostaa, tänne viestiä! Myös sähköpostia voi laittaa osoitteeseen kht.kuunvarjontalli@gmail.com . Ponin & suitsien hetihinta on 56€.
Ponin tilaaja osoittautuikin huijariksi. Skh-foorumilla onkin tämän samainen huijari ärsyttänyt jo jonkin aikaa eri nimimerkeillä. Raivostuttavaa, viimeksi hän yritti tilata viittä hevosta minulta, onneksi alkoi hälytyskellot soimaan, enkä tehnyt niitä!
Ensimmäinen heppa oli roduton, siro ori. 
Toisena suloinen tinker, rotuleima ei nyt kyllä täsmää yhtään ihan tuon kankaan värin takia, mutta minkäs sille voi jos tilaaja noin toivoo. Nyt poni kuitenkin myynnissä tiedottomana. 
Kolmantena suomenhevonen. Oli oikein kiva toteuttaa. Merkki oli erikoinen ja siinä oli sopivasti haastetta. Harjasta tein oikein tuuhean ja pitkän, suomiputelle on vaan pakko tehdä iso tukka!
Ja viimeisenä tämä arabitamma. Tilaaja siis tilasi tälläisen jättitilauksen syntymäpäivälahjakseen. Oli oikein kiva tehdä, kangas on aivan ihanaa. Varusteita tehdessäni poltin kyynärpääni kuumaliimapyssyyn, en tajua miten onnistuinkin. :D Kuvista puuttu suoja.

Näiden tilareiden jälkeen tulee enemmän erikoispostauksia. Saa laittaa toiveita! :)

-Nea

2 kommenttia: