lauantai 9. elokuuta 2014

Vierailija Kuunvarjossa :)

Hei taas!

"Vihdoin ulkona! :3"

Olen miettinyt jo jonkin aikaa, että Sylville pitäisi saada aktiivinen ratsastaja, kisaaja tai ylläpito-omistaja. En sen takia, että olisin siihen kyllästynyt, ehei, tuosta tammulista en helposti luovu! Vaan sen takia, että haluaisin tavallaan herättää sen taas eloon, ettei se vain olisi nurkassa muiden kanssa vuodesta toiseen, vaan sillä ratsastelisi ja vaikka kilpailisin joku. Mutta tämän jonkun pitäisi olla ehdottoman luotettava henkilö, joka asuisi lähellä ja osaisi käsitellä tammaa hellävaraisesti.

Tapasin Krissen ensimmäistä kertaa Kht Mäksylän ja Kht Walerien kilpailuissa. Ehdotin hänelle foorumilla, olisiko hän kiinnostunut ottamaan Sylviä ylläpitoon, ja olihan hän. :) Noin puoleksi vuodeksi kuvia ja kuulumisia vastaan. Sovittiin sitten myös Amin ylläpidosta.Satoi melkolailla, kun Krisse tänne tänään tuli. Katselimme hetken siinä tallin hevoskatrasta, ja sateen laannuttua otimme Sylvin ja lompsittiin kentälle. Oli kiva pitkästä aikaa viritellä esteitä. Niiden maali oli jo kulahtanut. Tehtiin kolmen esteen rata, ensin Krisse teki Sylvin kanssa alkuverkat ja pian hypittiinkin jo rataa. Taisin minäkin kokeilla Silerillä miten ponin läskit hölskyy kun metriä mennään!

Minusta Krisse ja Sylvi sopii oikein kivasti yhteen, ja olen hirveän iloinen tästä ylläpitoasiasta! Sovittiin, että Krisse pitää päiväkirjaa Sylvin ja Amin kuulumisista. Krissen blogista voi varmasti lukea näiden kuulumisia, mutta julkaisen niitä myös tänne. Krisse tulee varmasti myös vierailemaan täällä useamminkin, joten vaikka minä en enää ratsastele, saatte kuitenkin nähdä Kuunvarjon ponit ulkoilemassa! Sovimme myös yhteistyöstä, joten ensi kesälle saattaa järjestyä jopa kisat Kuunvarjoon.

Olen aina pitänyt estekalustostostamme. Tein ne ala-asteella ystäväni kanssa, joka vielä silloin oli mukana Kht Kuunvarjon toiminnassa. Saatte nyt vähän kuvamateriaalia niistäkin! Silloisesta tallista on harmittavan vähän kuvia, mutta omasta mielestäni se oli täydellinen, meidän oma talli. Ehkä joskus teen siitäkin postauksen.


-Nea


4 kommenttia:

 1. Oi! Tosi kiva postaus ja oon niiiin kateellinen että sulla on kenttä ja esteet ja kaikki. Kiva että sait liikuttajankin ja läheltä sua. Oi jos asuis jossain muualla kuin kerrostalossa ja olis esteet jajaja ♥.♥ *dreaming* Mut joo tää oli tosi kiva postaus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä! :) Joo, pakko kyllä sanoo et oon enemmän kun kiitollinen et asun näin ihanassa omakotitalossa. Tää meidän takapiha on kyllä unelma keppistelyn suhteen, kun ison tasaisen nurmikentän lisäksi vieressä on pihavarasto, joka sopi täydellisesti talliksi :3

   Poista
 2. Mikä on Krissen blogin nimi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin linkata! http://pohjamudissa.blogspot.fi/

   Poista