tiistai 5. elokuuta 2014

Uusi Juli ja kisat ohi!

Heippa!

Tosiaan eilen oli Kht Mäksylän ja Kht Walerien kisat. Kisoja edeltävänä iltana/yönä tein vielä loput varusteet. Mietin kauan aikaa minkä hepan nappaan näyttelyihin mukaan, tuntuu että tallin tämänhetkiset hevoset ovat todella vanhaa mallia, tai sitten muuten vaan ei miellytä mun silmää enää, kun näiden tilareiden myötä käsiala on kehittynyt taas roimasti. Suunnitteillahan on uusi poni, mutta en ole kerennyt sitä millään aloittamaan tilareiden takia.

Juli ei ole oikein ikinä menestynyt näyttelyissä, mutta omaa silmää se on aina miellyttänyt. Joskus kauan aikaa sitten jo pienensin tamman liian suuria silmiä, ja nyt huomasin siinä taas korjailemisen tarvetta. Liimaukset ovat kärsineet vanhassa ja kosteassa tallissa, kepin kiinnityskohta auennut ja sieraimetkin vanhaa mallia. Näin siis aloitin korjailemalla silmien kiinnitystä, jokaisen harottavan kulman liimasin uudestaan. Sitten irrotin vanhat sieraimet ja tein uudet, lopuksi korjasin myös kiinnityksen. Tamman riimut ovat myös aina olleet pikkuiselle Julille liian isot, ja tein sille vielä aidosta nahasta kivan riimun ja narunkin langasta pyörittelin. Jos jotain vielä haluaisin tehdä, tekisin valopilkut uusiksi, korvat kovettaisin ja merkin tekisin velboasta nyt kun sitä on...

 Mutta taisin jo rakastua tähän tammaan uudestaan. :)


Itse kilpailut olivat ihan kivat. Oli mukavaa pitkästä aikaa pistäytyä näkemässä muita harrastajia! Päivä oli todella kuuma, lämpö nousi varmasti yli 30 asteen. Onneksi en ollut itse kilpailemassa! Jo pelkästään Julin kanssa seisominen näyttelykehässä oli yhtä tuskaa kuumuuden takia. Mutta kaikesta huolimatta Juli meni ja voitti näyttelyt. Näyttelyiden lisäksi myin varusteita ja kuvasin. Kuvia tuli otettua 600, jouduin poistelemaan yli puolet ihan vaan sen takia että niitä oli aivan liikaa. Varusteet menivät myös ihan hyvin kaupaksi nähden melko vähäiseen osallistujamäärään, loput varusteet myyn varmaankin täällä blogissa. :) Kisojen jälkeen oli mahdollisuus päästä uimaan uima-altaaseen, itse en mennyt, mutta jo jalkojen heiluttelu vedessä viilensi oikein kivasti!

Päästän teidät sitten nauttimaan kuvista. Jos nämä eivät riitä, käykää kurkkaamassa täällä!

Minun myyntipöytäni. :)


-Nea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti