tiistai 25. marraskuuta 2014

Clair de Lune

Nimi ainakin vaihtui :D
Tamma sai nimekseen Clair de Lune, mikä on ranskaa ja tarkoittaa kuutamoa. Tutummin vain Bina. Ranskanratsuponitamma sai sivunsakin, lisää tietoja ja kuvia voit katsoa täältä! Tamma etsiskelee vanhempia, joten jos löytyy yli 13v ranskanratsuponia, niin saa ilmoitella. :)

Bina on oikein suloinen ilmestys. Sen mieliala kuitenkin vaihtelee päivittäin ja on oikein stereotyyppinen tamma. Välillä se tunkee päätään kainaloon ja nauttii silmät ummessa rapsutuksista, hyvä kun ei istu syliin! Seuraavana päivänä tämä samainen poni saattaakin odotella karsinassa luimien ja hampaitaan näytellen. Poni on hyvin dominoiva laumassa, meillä se on ehdottomasti tammalauman johtaja. Narun päässä kulkee yleensä ihan nätisti, tulee helposti traileriinkin eikä pelkää juuri mitään. 

Kokemattomalla ratsastajalla Bina menee aina siltä missä aita on matalin ja heittää laiskan tuntiponin vaihteen päälle. Poni on taitava esteillä, mutta ei anna mitään ilmaiseksi. Se kieltää jos ratsastaja tekee pienenkin virheen esteelle tultaessa. Taitavalla ratsastajalla Bina toimii kuin unelma; se rakastaa esteitä ja hyppää isolla ilmavaralla, eikä sen tapoihin ei kuulu puomien tiputtaminen. Kilpailuissa osaa käyttäytyä fiksusti, eikä stressaa juuri mitään. Maastoiluja Bina rakastaa ja onkin reissuilla usein johtajahevosena. Ponilla on hyvä ja eteenpäin vievä laukka, mutta ravi on ponimaisen tikittävää. Myös koulupuolella neiti ottaa helposti nokkiinsa ratsastajan virheistä ja osoittaa helposti mieltäänh eittäytymällä oikein tammamaisen hankalaksi. Poni kuuntelee tarkasti apuja ja työskentelee keskittyneesti. 

-Nea


7 kommenttia:

 1. Voi miten kivasti oot ton luonteen kirjottanu! :3

  VastaaPoista
 2. Sä se sitten osaat, taas älyttömän ihana poni! ♥♥

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva luonne!
  Ja ne varusteet tuli tänään :)
  Kiitos vielä niistä

  VastaaPoista
 4. Siinä "näin teen Keppihevosen" videossa, mikä musiikki soi siinä taustalla alussa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Curious Case of Benjamin Button - Sunrise on Lake Pontchartrain on se ensimmäinen ja viimeinen, Secret Garden - Silent Wings keskimmäinen. :)

   Poista