sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Video uuden ponin teosta!
Tässä linkki videoon!

Nyt löytyy talli myös YouTubesta nimellä Kuunvarjo! Tosiaan kuvasin tämän uusimman ponin teon kokonaan ja tiivistin sen videolle. Tämä oli ensimmäinen tekemäni video, ihan hyvin se meni, vaikka parannettavaakin on paljon etenkin kuvaamisen osalta.

Miten on, haluatteko jatkossa lisää videoita, vai onko kuvat kivempia?Sitten itse heppaan, tosiaan tämä otus jää tallille. Poni onnistui mielestäni oikein hyvin, siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin! Pieni (siis todellakin esimerkiksi tilaushevosia pienempi) ja ponimainen.
Suunnitteilla oli kipakka ja tammamainen ratsuponitamma, mutta mitäs olette mieltä? Omasta mielestäni menisi niin orista kuin tammastakin, joten tarvitsen teidän mielipiteitä! Koveran profiilin takia tämä muistattaa welsh-ponia, mutta voihan sitä weshiä olla ratsuponissakin. Kasvatuksen kannalta olisi hyvä jos tämä kävisi ratsuponista. Nimeksi tälle tulisi luultavasti Ghost Story "Kida" tai Legolas "Lego", riippuen onko tamma vai ori. Tamman kokonimi on vielä hiukan mietinnän alla, joten otan vastaan nimiehdotuksia, mielellään vähän erikoisempia! Hilu olisi myös ihana lempinimi.

Ponista teen tarkemman esittelypostauksen kunhan tiedot ovat selvillä.

-Nea


19 kommenttia:

 1. Suosittelen tammaa ja welshponia! Kyllä ratsuponikin on ihan mukava :)

  VastaaPoista
 2. Siis wau, toi on niin söppänä ja hieno! :D
  Hmm, toi on tosi sukupuolineutraali. Vaikee... No jos nyt kuitenkin sanon että ori. :)
  Videot on ihan kivoja, mutta ite tykkään enemmän kuvista. Mut siitä huolimatta ois kiva jos olisi suurimmaksi osaksi kuvia mutta välillä vaihteeksi videoitakin ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Joo niin on mustakin oikee erityisen neutraali... Ja kiva tietää! Itekkin tykkään enemmän kuvista, videoita ei jaksa katsoa jos niitä on liian usein. Mut just sellaset satunnaiset my dayt ja ohjevideot on kivaa piristystä välillä. :)

  VastaaPoista
 4. Upee on kyllä!

  http://pumbanratsut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Mulla olis pieni kysymys...
  Voiko sulta tilata pelkkiä varusteita
  Sillä tilasin sulta keprun kesällä joten voisin ostaa sille varusteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuen mitä. Suitsia on ainakin hyvin vaikea tehdä oikean kokoiseksi ilman heppaa. :)

   Poista
 6. Ihana video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parempi ku Sailan hepan teko video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Vaikee arvioida kun tein niin monena päivänä (kuten paidan vaihtumisesta huomaa...), mutta noin 9 tuntia mulla tapaa mennä. :)

   Poista
 8. Niin niistä varusteista niin riimua meinasin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No riimukin on sellanen et tarkoista mitoista huolimatta se ei istu välttämättä hepan päähän, kun en sitä pysty tekovaiheessa sovittelemaan. Martingaalit, suojat, riimunnarut, kärpäsotsapannat, loimet ym onnistuu paremmin, kun niihin tarvitsen vain pari mittaa.

   Poista
  2. Paljonko maksaisi suojat ja riimunnarut ja loimet ;)

   Poista
  3. Suoja 4e, riimunnaru 3e, loimi 8e, täällä vhän halvemmalla valmiita -> http://kuunvarjonblogi.blogspot.fi/2014/10/myynnissa.html?m=0

   Poista
 9. Onko nuo hinnat poateineen vai ?
  (Siis jos tilaisi)

  VastaaPoista
 10. Ok laitan koht sähköpostii :)

  VastaaPoista
 11. Kuinka levee toi keskikappale oli?

  VastaaPoista