sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Lumi.

Kun perjantaina lähdimme kisamatkalle kohti Espoota, toivoin hiljaa itsekseni, että takaisin tullessa  maa olisi lumenpeitossa ja puut kuurassa. Sunnuntaiyöllä kotiin ajaessa näky oli juuri sellainen kuin halusinkin. Rakastan lunta!
¨

Siler ja Juli pääsivät kuvattavaksi. Kehun vähän turhan usein omia tekeleitäni, mutta en voi kieltää etteikö Juli olisi mielestäni syötävän suloinen! Suitset ovat valmiit, meinasin laittaa niihin swarowskeja, mutta ne ovat kyllä kivat noin yksinkertaisina, sopivat Julille mainiosti. Ohjat ovat edelleen väliaikaiset, mutta itseasiassa pidän niistä noin.
Myös Siler sai uuden riimun. Mainasin pistää ponipalluraisen uuteen uskoon uusimalla korvat, silmät ja sieraimet, mutta totesin ettei se sitten olisi enää sama poni. Sen sijaan kaulaa lyhensin hiukan korostaakseni otuksen ponimaisuutta ja tein kiinnityksen siististi langalla. Sileri on kyllä ehdottomasti tallin pienin (vaikkakin pullein...) poni, riimustakin tuli todella pikkuruinen muiden ponien riimuihin verrattuna. Siler kaipailee vielä suitsia. Myös uudelle tammalle tein riimun, siitä sitten myöhemmmin kuvia.Tässä pari viikkoa sitten ovelle tupsahti valtava paketti täynnä tilaamiani kankaita. Kävin myös ostamassa uudelle kimolle hepalle vaaleanpunaista fleeceä varusteisiin, sekä avainrenkaita ja strasseja tilareita varten.

Tässä samalla yritän laittaa tilaussivua uuteen uskoon, nyt kun on vihdoin materiaalivarastot uusittu. Jonoon aijon arpoa kolme tilaajaa, joiden tilaukset pyrin tekemään ennen joulua. Lisää otan kun edelliset ovat valmiit. Ilmoittelen sitten omassa postauksessaan, kun saa alkaa laittamaan tilauksia. :) 
Myös ulkoasu meni uusiksi. Ei hätää, tämä on vain väliaikainen, tilaan uuden bannerin ja sen myötä uusin koko ulkoasun.

-Nea

5 kommenttia:

 1. Voikun suloisia kuvia otit heposista

  VastaaPoista
 2. Apuvaa, keneltä mä sit tilaan joululahjaks kepparin jos arpaonni ei suosi mua?! :d Voi että minkä paniikin mulle loit :'D
  Oo mitkä kankaat, ihania. Ja kuvat on tosi hienoja, ja voi kun toi Juli on niin söpö :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottaisin vaikka sata jonoon, mutta tiedän etten kerkeä tekemään montaa hevosta ennen joulua, koulu ja harrastukset vievät liikaa aikaa. Veikkaan että kerkeän ottamaan lisää ennen joulua kun alkaa loma. Ja jatkan tilareiden tekemistä joulun jälkeenkin, joten voihan sitä joululahjaksi toivoa tilausheppaa multa, vaikkei sitä ihan jouluksi saisikaan. En halua tuottaa pettymystä tekemällä joululahja hevosia jotka eivät kerkeäsikkään jouluksi. Voisin ottaa joulun jälkeen vähän enemmänkin porukkaa jonoon. :)

   Poista
  2. Okei, ymmärrän hyvin. :) Pitääpi sitten toivoa että arpaonni suosii tai tyytyä tilaamaan joulun jälkeen. Noh, parempi myöhemmin kuin ei ollenkaan. :D

   Poista
  3. Niimpä :) harmittaa itseäkin etten voinut aikaisemmin aloittaa näitä joulutilareita. Mutta tarkoitus olis saada kaikille halukkaille tilarit sitten viimeistään joulun jälkeen :)

   Poista