keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Renea



Tälläinen kaveri tupsahti talliin kesän alussa. Kyseessä on 5-vuotias angloarabitamma Cry Me A River "Renea". Pyysin tammalle R:llä alkavia nimiehdotuksia instagramissa ja monista ehdotuksista Renea sopi mielestäni tälle parhaiten. 

Pidän itse hirmuisesti tammasta, siitä tuli juuri sellainen mitä olen jo pitkän aikaa haaveillut! Harvoin tykästyn uusiin hevosiin, mutta tämä tuntuu jotenkin omalta ja sopii talliin. Tein sen juuri tulleista velboa-kankaista, jotka osoittautuivat oikein hyviksi ostoksiksi. Renea on myös oikein näppärän kokoinen ja keveä, sellainen mitä halusinkin. Tammalla on tällä hetkellä ainoastaan tuo blingbling näyttelyriimu, mutta tarkoituksena olisi tehdä ainakin purettavat kankisuitset, martingaali, näyttelysuitset ja nahkariimu. Jatkan tuota vaaleansinistä teemaa, minusta se sopii todella hyvin neidille!

Reneasta tulee ainakin näyttelyhevonen ja myös tietynlainen kouluun painoittuva projektiheppa, jota ajattelin kuljettaa myös kilpailuissa ja tapahtumissa. Tässä hiukan tamman luonteesta:

Renea on hiukan arka ja pakoilee liian nopeasti luokseen tulevia ihmisiä. Helpoiten tammasta saa ystävän kun antaa sen oman uteliaisuuden voittaa ja päästää tutustumaan rauhassa uuteen ihmiseen. Tiettyjen ihmisten kanssa neidillä synkkaa heti ja pian huomaakin tamman seuraavan kaikkialle rapsutuksien toivossa. Renea onkin hyvin lojaali tykästyessään valitsemiinsa ihmisiin ja on kovin miellyttämishaluinen näitä kohtaan.

Taluttaessa Renea on hyvin eteenpäin pyrkivä ja alkaakin helposti ravaamaan pää taivaissa. Kolahdukset ja tuulenpuuskat saavat tamman välillä säikähtämään.

Renea on hyvin nuori ja kipakka tapaus, jolla on kuitenkin hurjasti potentiaalia etenkin koulupuolella. Renealla on upea liitävä arabiravi, mitä se esittelee mielellään niin laitumella, narunpäässä kuin kentälläkin. Neiti on hyvin helposti kuumuvaa sorttia ja tarvitseekin varman ja kokeneen ratsastajan saadakseen parhaat puolensa esille. Esteitä Renea myös rakastaa ja liihottaa niiden yli aina suurella ilmavaralla. Esteillä on hyvä olla apuohjat ja erittäin hyvä hermoinen ratsastaja, sillä meno äityy helposti liian vauhdikkaaksi. Maastossa tammaa alkaa helposti jännittämään, mutta mikäli sillä on rauhallista hevosseuraa mukana sujuu lenkit kuitenkin yleensä ilman suurempia säikähdyksiä. 

-Nea

6 kommenttia:

  1. Koska teet taas tilareita? :) Mulla ois yks idea tilariks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina vähän silloin kun kerkeää, nyt on vielä yksi tekemättä. :)

      Poista
    2. Ok :) Ilmoitatko paikoista täällä blogissa?

      Poista
  2. Saako kysyä mistä ostit kyseiset kankaat :)?

    VastaaPoista
  3. liian täydellinen💕

    VastaaPoista