maanantai 14. heinäkuuta 2014

Blingblingiä ja tilaushevosia

Heippa taas!

Jeij, taas on tullut lisää lukijoita! Teidän kunniaksi aion järjestää piakkoin lukijoiden keskeisen arvonnan, nyt kun on taas aikaa jatkaa palkintojen tekemistä. Jos haluat mukaan arvontaan, liity ihmeessä lukijaksi!
Mutta, heittäkääpäs ideoita arpajaislahjoihin! Jos esim. varustepaketti kiinnostaisi, mitä sieltä olisi hyvä löytyä?

Sitten näpertelyyn...
Vaatii keskittymistä, kuten ilmeestä huomaa! ;)

Kaikille teille, jotka rakastatte pientä kimallusta niin keppihevosten varusteissa, vaatteissa laukuissa ja vaikka kengissä, suosittelen tälläistä hot fix aplicatoria. Laitteeseen saa siis erikokoisia kuumentuvia päitä, joilla voi liimata strasseja (tarkista, että ovat lämmöllä liimautuvia) kiinni lähes kaikkeen. Ja pysyy huomattavasti paremmin kuin vain liimaamalla, paidastanikaan ei ole lähtenyt ainuttakaan irti, vaikka on pesussakin useasti ollut. Meille tämä laite on päätynyt alunperin taitoluistelukilpapukuja varten. Oikein näppärä, poltin myös näppärästi sillä sormeni.

Kerroinkin viime postauksessa olevani viikonlopun reissussa (edellisviikon) Helsingissä ja Virossa. Matkalla poikkesimme ideaparkissa, ja mukaan tarttui mustaa karvakangasta. Yleensä välttelen näitä tekoturkiksia, mutta tämä oli sopivan ohutta ja lyhyttä. Muuta ei sitten löytynytkään keppihevosia varten. Tänään lähdin etsimään avainrenkaita, mutta löysin vaan kultaisia, ja laitoin 100 kappaleen tilauksen hopeisista. Nyt odotellaan soittoa parin viikon päähän.

Ja jälleen tilaushevosia. Nämä ovat jonon viimeiset, joten jos tilaushevonen kiinnostaa, jono on nyt täysin tyhjä!Eli, ensimmäisenä trakehner, sitten selle francais ja viimeisenä latvian sporthorse. Kokeilin näihin kahteen viimeisimpään heppaan tehdä eri tavalla tummennokset kuin yleensä; toimi oikein hyvin! Molemmilla hevosilla meksikolaiset suitset, sf'llä olympiakuolain ja niskassa irrotettava, vaaleansininen pehmuste. Viimeisellä hepalla on tosiaan tuo strassiotsapanta mitä väkertelin.

Eilen oli oikein ihana ilma ja tein tuon viimeisimmän tilarin pihalla loppuun. Pihalla istui myös vierailulla oleva sukulaisemme, joka kehui aikaansaannostani ja räpsi siitä kuvia lapsenlapselleen, joka oli todella innostunut keppihevosista. Pian pihalle tepsutteli myös pikkutyttö ja -poika, jotka äiti ohjasi ompeluhuoneeseen katsomaan väkertelyäni ja ponilaumaa. Pian kuulinkin tytön pyytävän isältään samanlaista keppihevosta. ;) Tuli niin hyvä olo, kun he sanoivat juuri valmistuneen tilaushevosen näyttävän aivan oikealta hevoselta! 

-Nea

6 kommenttia:

 1. Arvonta olisi minusta tosi kiva. Palkinto voisi olla esim. varustepakkaus (kuten jo mainitsitkin) joka sisältää riimun, riimunnarun, korvahupun ja loimen. (voisi olla myös jonkinlainen pinteli, näyttelyriimu tai suoja, ei tietenkään niitä kaikkia) :) Tai sitten vaikka askartelupakkaus jossa on kaikenlaisia tilpehöörejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista! Jotain tuon tapaista onkin ollut suunnitelmissa :)

   Poista
 2. Mun makuun semmonen paketti ois kiva, mikä sisältäis kaikenmaailman tilpehööriä, nauhoja, strasseja, ehkä solkia jne. Teet ihan ylimageita hevosia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin tehdäkkin! Ensi kerralla sitten. Ja kiitoksia. :3

   Poista
 3. Tee arvontaan varustepaukku xD
  Missä on meksarit
  Korvahuput,
  Loimet
  Riimu ja naru  Tollaisen kun väsäät ni ��
  Liitytään blogiini: Purojenkeppihevoset.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varustepaketteja teinkin. :) Suitsia (etenkin meksikolaisia) on vähän vaikeaa tehdä sopiviksi tietämättä tarkkoja mittoja. Liityn!

   Poista