torstai 3. heinäkuuta 2014

Valon uudet riimutHeippa! 

Eilen tein oikein heräteostoksen eräässä askareluliikkeessä, ja ostin tuollaista älyttömän söpöä, pöllökuosista nauhaa. Valo saikin siitä riimut.
Minusta on ihan hauskaa vaihtelua tehdä riimut nauhasta nahan sijaan, onhan oikeillakin hevosilla useammin nylonriimut. Tuollainen vähän paksumpi nauha jäljittelee nylonia oikein kivasti ja on kuitenkin sopivan kevyt keppihevoselle. Onhan nuo nauhavalikoimien kuosit myös aivan ihania ja niistä tehdyt riimut persoonallisia. Nämä riimut valmistuivat ehkä kymmenessä minuutissa. Nauha oli ehkä hiukan liian leveää. Poikaystävän kanssa innostuttiin sitten vielä pyörittelemään riimunnaruja, ja Valokin sai vielä riimuihin sopivan luonnonvalkoisen riimunnarun kultaisella lukolla, onhan riimujenkin pöllöt kultaisia. Vielä pitäisi tehdä suitset!

Mistä materiaaleista te teette riimut keppihevosillenne?

Tänään oli aivan ihana ilta-aurinko ja saatiinkin oikein kiva kuva Valosta. :) Huomenna lähtö Helsinkiin ja Tallinnaan, toivottavasti löytäisin jotain kivaa tarpeistoa keppihevosillekin!

-Nea2 kommenttia:

  1. Awww..... ♥ mut eikös noissa kahessa kuvassa ole sama riimu? Kun käytät joka riimu sanassa kummiskin monikkoa, eli riimut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, joo on vaan yhdet. :D Tajusin vasta ny kuinka usien sanon/kirjoitan ton väärin. Kun on suitset ja päitset niin miellän riimunkin riimuiksi. Pitää ruveta jatkossa korjaamaan!

      Poista