tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kuulumisia ja tilareita

Heipä hei!

Viime viikko oli kyllä hirveää hullunmyllyä. Olin rakennushommissa provinssissa pari päivää, tallilla pitkästä aikaa, juhlia järjestämässä, provinssirockissa viikonlopun... Ei ihmekkään kun nyt olen kipeänä! Ja sainpas tämän kaiken lisäksi vielä tehtyä tilareitakin.

25. päivä oli foorumilla viralliset näyttelyt, ja ponimme menestyivät jälleen! Ami nappasi kangasponitammoissa ensimmäisen sijan, ja BIS-kehässä kolmannen sijan! Saataisiinpa sillekkin tuo Kep Mva Fn. Valo oli myös komeasti kangasponiorien kolmas.

Sitten tilareihin. Jonossa on tällä hetkellä vielä liinakko trakehner ja ruunikko selle francais, jolle saan ilmeisesti vielä suitsetkin väkerrellä. Voi kunpa pääsisin pian tekemään omillekin hevosille varusteita, se on niin kivaa puuhaa.
Olen myös miettinyt arvonnan pitämistä heti, kun vaan saan aikaa palkintojen väkertämiseen. ;)Ensimmäisenä oikeaa ponia jäljittelevä haflinger ruuna, joka oli oikein kiva toteutettava. Tuo kangas oli kivaa ommeltavaa, mutta hemmetin ärsyttävä täyttää! Venyi niin joka suuntaan. Kuten tuota ommellessani jo tänne kerroinkin, vihaan täyttämistä jo ilman äryttävää kangastakin. Mutta suloinen ponihan tuosta tuli.
Seuraavana sveitsiläinen puoliverinen, onnistui minusta oikein hyvin! Tuosta kankaasta ei kyllä ikinä ole huonoa hevosta tullutkaan, oli todella helppo täyttää. Tilasin tuon kolmen muun fleecen kanssa Saksasta, kankaita.com:ista. Suosittelen, halpaa ja todella hyvää fleeceä keppareiden tekoon (ainakin tuo erä, tilasin pari vuotta sitten), ei jousta niin paljon kuin yleensä. Lisäksi tuo kaava on hioutunut oikein kivaksi, ajattelin tehdä samasta itsellenikin jonkun hevosen, varmaankin sf:n.

-Nea


2 kommenttia:

  1. Minäkin tilailen tuolta fleecejä ja karvakankaita, kivan laatuisia on kyllä olleet :) Hienon näkösiä heppoja oot saanu aikaseks !

    VastaaPoista