torstai 17. heinäkuuta 2014

Varustepostaus

Muistakaahan ilmoittautua arvontaan, vielä on perjantaihin asti aikaa!

Tälläistä on toivottu! Keli oli tänään oikein kiva kuvaamiseen, ja niin vaan sitten nappasimme siskon kanssa koko ponilauman varusteineen pihalle. Tuli jotenkin nostalginen fiilis kun sai pitkästä aikaa varustaa poneja. 

Pidän todella paljon varusteiden teosta, nytkin on paljon ideoita uusiin varusteisiin! Himottaisi niin tehdä jotain koristeellisia suitsia, ehkä sitten tuleville tallin asukeille.

Olen aina yrittänyt tehdä hevosille tietyn värisiä varusteita, esimerkiksi Calille punaista ja Deville turkoosia. Tässä postauksessa manittujen lisäksi löytyy myös kaiken maailman yhteisvarusteita, mutta ovat sen verran vanhoja ja rumia, etten kehdannut niistä kuvia laittaa...

Aloitetaampas sitten vanhimmista varusteista ja edetään uusimpiin.

Silerin suitset hannoverilaisella turparemmillä, D-kuolaimella ja ketjuotsapannalla. Riimu vaaleansinisillä pehmusteilla ja nimikyltillä.

Calin aitoa nahkaa olevat suitset pelham-kuolaimella. Riimu nimikyltillä.

Julin turpahihnattomat suitset, jossa leukahihnan kohdalla nimilappu. Riimu fleeceä.

Sylvin punaiset englantilaiset suitset ketjuotsapannalla. Samaa nahkaa oleva riimu, turpahihnassa teddypehmuste.

Amin englantilaiset suitset D-kuolaimella ja turpahihnassa teddypehmuste. 

Devin englantilaiset suitset turkoosilla pehmusteilla. Riimu samaa sävyä.


Valon pöllökuvioinen riimu.

Yhteiset varusteet:


Läjä riimunnaruja.


Harjoja, jokaisella oli ennen omat, mutta nykyään yhteiskäytössä.


Ja loimet, ainoastaan Silerillä oma. 


Ja vielä loppuun tuo jouluinen kulkuspehmuste.

Mitäs piditte?

-Nea

10 kommenttia:

 1. Hiemankos hienoja varusteita olet saanut aikaan! Voi kun mullakin vaan kärsivällisyys riittäisi varusteiden näpertelyyn, mutta ainakin sun heppojen varusteita ihaillessani sain paljon intoa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! :3 Sain tästä postauksesta intoo tehä jo tänään Kallelle päitset! Jos ihmettelet kuka Kalle on niin se on se sun tekemä tilari joka on yli söpö :33

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus:) Inspiraatio kyllä herää kamppeita tekemään ^^ Sun hepat on niiiin ihania, etten kestä :"3 Ja nuo varusteet<3 Mäkin teen silleen, että hevosilla on niinkun omat varuste värit :) Tuli muuten mieleen, että ratsasteletko enää hepoillasi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En ole muutamaan vuoteen, välillä on kyllä sellainen olo, että jos saisi seuraa, voisin kokeillakkin pitkästä aikaa.

   Poista
 4. Sua vois verrata jopa Iisan tallin Sailaan! Teet niin upeita heppoja ja varusteita, että ihan kuola valuu niitten perään. :3 Ja julkaistaanko arvonnan tulokset sitten täällä blogissakin? :) En malta oottaa! :D

  VastaaPoista
 5. Pää paukkuu inspiratiota tännä että mitä varusteita nyt keksisi tehdä? Ja ihan blogia sulla on<3

  VastaaPoista